Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 03-31-04, 10:54 AM   #476
toro
Game Master
井上Toro

註冊日期: Jan 2002
請問Hikki的Single Collection Vol. 1(日版)今日有冇?

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-04, 01:51 PM   #477
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
頭先我訂0左啦~~
但張單冇寫係特別版既.....T_T
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-04, 03:04 PM   #478
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: 唔好記住我
頭先我訂0左啦~~
hai ng hai special ver? how much ar?i want to skymusic 訂too

舊 03-31-04, 03:29 PM   #479
唔好記住我
嗚~~

佢話未知價呀..話落$30訂咋~~~~~
舊 03-31-04, 03:34 PM   #480
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
頭先我訂0左啦~~
又唔即時講, 剛才幫你講了!
下次請睇清楚呀!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-04, 03:34 PM   #481
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 無賴男
hai ng hai special ver? how much ar?i want to skymusic 訂too
是! 未知! 去啦!

舊 03-31-04, 04:31 PM   #482
唔好記住我
嗚~~

引用:
作者: KIM
又唔即時講, 剛才幫你講了!
下次請睇清楚呀!
我有講架>.<
普通版就唔駛訂啦

不過我知衰~我唔睇清楚~~

& thx~
舊 03-31-04, 05:08 PM   #483
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我有講架>.<
普通版就唔駛訂啦

不過我知衰~我唔睇清楚~~

& thx~
買咩都要小心睇清楚呀!

你剛才是否同 SKY之花 訂呀?

舊 03-31-04, 05:48 PM   #484
唔好記住我
嗚~~

引用:
買咩都要小心睇清楚呀!

你剛才是否同 SKY之花 訂呀?
NO~~~係一個美少男~~~~~
舊 03-31-04, 07:51 PM   #485
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
o岩o岩去完sky..
隻smile日版初回..
要$270...
完全令我卻步喎..
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-04, 09:14 PM   #486
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
是! 未知! 去啦!
咁未知個價使ng使up password?明天去食雞訂吧

舊 03-31-04, 09:21 PM   #487
Piglet
Junior Member

註冊日期: Jul 2002
KIM 哥
幾時轉PASSWORD

我唔識讀你個名, 唔咁講陰號訂CD
Piglet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-04, 01:45 AM   #488
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 無賴男
咁未知個價使ng使up password?明天去食雞訂吧
引用:
作者: 貓仔1031
o岩o岩去完sky..
隻smile日版初回..
要$270...
完全令我卻步喎..
你地可以問左才決定的!

舊 04-01-04, 01:47 AM   #489
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Piglet
KIM 哥
幾時轉PASSWORD

我唔識讀你個名, 唔咁講陰號訂CD
KIM都唔識, 有冇打KOF呀!
KIM音 : "劍 + 掩" 一齊發音!

舊 04-01-04, 11:50 PM   #490
唔好記住我
嗚~~

係lu..不如改PASSWORD ....
舊 04-02-04, 12:33 AM   #491
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
係lu..不如改PASSWORD ....
唔改! 除非我比人BAN了先啦!

就算改, 都會叫"我係 金鳳凰 個朋友!" ! 仲難聽!

舊 04-02-04, 01:48 PM   #492
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
請問glay既新碟(行版)出左未呢
同埋有冇海報送, thx

舊 04-03-04, 01:06 AM   #493
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

容祖兒隻新鍱幾時出呀??
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-04, 01:07 AM   #494
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: victorsky
請問glay既新碟(行版)出左未呢
同埋有冇海報送, thx
人有我人, 人冇我比$就有!

舊 04-03-04, 01:07 AM   #495
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: T.L.J
容祖兒隻新鍱幾時出呀??
暫定4月16日, 不過未confirm 實
應該4月內推出

舊 04-03-04, 01:09 AM   #496
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: JACKY
暫定4月16日, 不過未confirm 實
應該4月內推出
勁! 我地都未firm呀!
果然版主!

舊 04-03-04, 01:22 AM   #497
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
勁! 我地都未firm呀!
果然版主!
yesasia 咁寫, 我咁講
yesasia 推出標出黎既時間應該幾準

另外JOEY 都話新碟就出, 所以應該係4月架喇
同期得學友, GIGI 出碟, 冇乜強敵搶食, 銷量穩陣喇
而且離SHOW UP 都有半年時間冇出廣東碟, 出架喇
而且最近主打緊新歌" 一拍兩散"

呢排多假期, 你地先未FIRM 到
過完假期, 到時應該要準備落ORDER

舊 04-03-04, 01:27 AM   #498
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: JACKY
yesasia 咁寫, 我咁講
yesasia 推出標出黎既時間應該幾準

另外JOEY 都話新碟就出, 所以應該係4月架喇
同期得學友, GIGI 出碟, 冇乜強敵搶食, 銷量穩陣喇
而且離SHOW UP 都有半年時間冇出廣東碟, 出架喇
而且最近主打緊新歌" 一拍兩散"

呢排多假期, 你地先未FIRM 到
過完假期, 到時應該要準備落ORDER
希望準時啦!

--->

你張圖張似個icon呀!

舊 04-04-04, 08:15 PM   #499
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
我想問 ,
通常邊d日本歌手d碟最好銷量 ?

舊 04-04-04, 10:38 PM   #500
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
我想買番"地下鐵" 嗰隻sound track呀.
sky music有冇呀?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:07 PM

手機版 | APP版