Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-24-16, 08:31 PM   #551
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
依家先去10/30戈個迷宮
想問問 睇下WIKI 春的社群係30號(星期日)開始 如果過左戈日係咪要等下星期日
同埋睇Wiki 春的社群係咪「發現潛入路徑後+發出予告狀前」都進行不能?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-16, 08:35 PM   #552
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
依家先去10/30戈個迷宮
想問問 睇下WIKI 春的社群係30號(星期日)開始 如果過左戈日係咪要等下星期日
同埋睇Wiki 春的社群係咪「發現潛入路徑後+發出予告狀前」都進行不能?
應該係除咗龍司、奶貓外,其他同伴嘅COOP都要完成咗迷宮先開到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-16, 09:41 PM   #553
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

咁春咪到11月19號都升唔到!?

舊 10-24-16, 09:48 PM   #554
野良猫
肥倫

引用:
完咗佢老豆個迷宮就可以同佢coop,佢單嘢九月中就完啦
舊 10-24-16, 10:57 PM   #555
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
coop到都無用
除非喺第一週已經器用max咗
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-16, 10:59 PM   #556
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: aquarius 查看文章
coop到都無用
燒銀紙搵占卜師搞 其實唔難
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-16, 11:00 PM   #557
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 野良猫 查看文章
完咗佢老豆個迷宮就可以同佢coop,佢單嘢九月中就完啦
但Wiki又話10/30先開始?
而且故事上 老豆迷宮完左後都見唔到佢
引用:
作者: aquarius 查看文章
coop到都無用
5項MAX啦

舊 10-24-16, 11:12 PM   #558
野良猫
肥倫

引用:
但Wiki又話10/30先開始?
而且故事上 老豆迷宮完左後都見唔到佢

5項MAX啦
你啱,係10月尾開始
不過佢升coop好快,帶隻相關p,揀得啱選項一定可以一週搞掂

當然唔可以miss同佢升coop嘅機會
舊 10-24-16, 11:30 PM   #559
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 野良猫 查看文章
你啱,係10月尾開始
不過佢升coop好快,帶隻相關p,揀得啱選項一定可以一週搞掂

當然唔可以miss同佢升coop嘅機會
了解~~~

舊 10-24-16, 11:38 PM   #560
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
HARD MODE LV58, 最勁一隻 PERSONA 係 LV 56 既女帝仙女, 起國會都成日死 WOR
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 09:40 AM   #561
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
HARD MODE LV58, 最勁一隻 PERSONA 係 LV 56 既女帝仙女, 起國會都成日死 WOR
…你冇升剛毅咩?
正常主角LV51已經可以有82審判シヴァ(バロン+ランダ)…
咁當然係要少少錢啦

終於HEA到金字塔,今次到在下要刷水銀同鋁板…

此篇文章於 10-25-16 12:18 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 12:38 PM   #562
Gambit
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Einhander 查看文章
處女???
原來係咁
Gambit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 03:50 PM   #563
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

似明又唔多明 結果點解25仔對主角做左戈件事。

問題
但又冇死既? 因為本身戈個尋問室係異世界?

舊 10-25-16, 03:56 PM   #564
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:

問題
好似係
玩後少少有成個計劃的解釋
係異世界

定係你係問 射死認知世界主角 但現實主角冇精神失控 呢件事?

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 04:07 PM   #565
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk

佢射死既係25仔的異世界中認知的主角,而不是主角的暗影,所以主角才沒事吧

舊 10-25-16, 04:24 PM   #566
神人ではない!新人だ

引用:

問題
計劃
當姐姐俾電話25仔睇果時,孖葉外部操縱主角電話入去姐姐異世界(佢地冇拎到姐姐既寶藏)。
25仔殺既只係姐姐認知上既主角,同鴨志田入面既泳裝杏一樣,同本人一D關係都冇。

此篇文章於 10-25-16 04:27 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 05:56 PM   #567
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ZOMA 查看文章
好似係
玩後少少有成個計劃的解釋
係異世界

定係你係問 射死認知世界主角 但現實主角冇精神失控 呢件事?

係呀 問得唔好
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
計劃
當姐姐俾電話25仔睇果時,孖葉外部操縱主角電話入去姐姐異世界(佢地冇拎到姐姐既寶藏)。
25仔殺既只係姐姐認知上既主角,同鴨志田入面既泳裝杏一樣,同本人一D關係都冇。
原來係咁 謝

此篇文章於 10-25-16 10:08 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 10-26-16, 09:13 AM   #568
Gambit
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
用 SAVE LOAD 大法玩公開處刑, 合隻 ジークフリード 出黎啦,
夠用到二週目
Gambit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-16, 10:12 AM   #569
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Gambit 查看文章
用 SAVE LOAD 大法玩公開處刑, 合隻 ジークフリード 出黎啦,
夠用到二週目
國會好似已經合到愛麗絲?
呢隻玩即死真係超屈 去到LAST stage 我都係靠佢屈錢屈exp
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-16, 10:29 AM   #570
神人ではない!新人だ

引用:
作者: izumo 查看文章
國會好似已經合到愛麗絲?
呢隻玩即死真係超屈 去到LAST stage 我都係靠佢屈錢屈exp
アリス要惡魔叔叔62+68合體,同時亦要升爆死神
不過另一隻最高即死既LV用黎國會又真係低咗D,而且成功UP要靠太陽合返黎…

基本上要合埋眼打完國會最方便都係小花,打BOSS之前又冇人反銃,射到無血又不屈鬥志,而且審判一定MAX…
問題只係LV58有冇30萬補貼。

此篇文章於 10-26-16 10:38 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 10-26-16, 11:00 AM   #571
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
…你冇升剛毅咩?
正常主角LV51已經可以有82審判シヴァ(バロン+ランダ)…
咁當然係要少少錢啦

終於HEA到金字塔,今次到在下要刷水銀同鋁板…
雙子corp 只去到 5
無高過自己 LV 既 persona
由手機版發出
舊 10-26-16, 11:45 AM   #572
神人ではない!新人だ

引用:
雙子corp 只去到 5
無高過自己 LV 既 persona
由手機版發出
51夠做晒雙子所有REQUEST,唔駛等亦唔會過時間你可以一野升爆佢。

舊 10-26-16, 04:28 PM   #573
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
51夠做晒雙子所有REQUEST,唔駛等亦唔會過時間你可以一野升爆佢。
哦,唔怪得覺得難玩,我 corp 亂升,大部分錢用晒起裝備上面
由手機版發出
舊 10-26-16, 04:59 PM   #574
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
哦,唔怪得覺得難玩,我 corp 亂升,大部分錢用晒起裝備上面
由手機版發出
裝備其實不用買太多,主要買防具就夠,平時打迷宮拿到的武器也夠用了(主攻始終還是用persona, 買到大氣功貼sp 問題也不用太擔心了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-16, 05:35 PM   #575
神人ではない!新人だ

引用:
由手機版發出
由於武器只影響通常攻擊,結果物理SKILL差唔多完全取代晒武器存在。
防具方面,洗返黎同新系列差距好細,亦唔太需要買。
結論就係D錢用黎買禮物都好過買裝備…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] ペルソナ5 Persona 5 | PS3, PS4 | 已售 money 電視遊戲討論版 752 11-27-19 02:27 PM
THE END THANK YOU 風間鈴木仁 買賣專區 3 08-29-16 02:13 AM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM
人中之龍 維新 攻略專區 - 幕末無間道 鐵之侍 攻略及心得交流區 679 08-31-14 10:57 PM
[多機種] [PS4, PS3, Vita] MLB 14: The Show | PS4:1080p 60fps ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 3 04-17-14 11:50 PM

現在的時間是 07:55 AM

手機版 | APP版