Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-15, 04:03 PM   #1151
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
唔系就快要出Drive最強form啦咩?

黑剛應該都系用黎祭旗多

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 04:09 PM   #1152
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
應該要三合一先可以變到最強FORM?
感覺上係MACH 黑變白

太好了 , 我們合力打倒他(001)!
腰帶感覺到我們的熱情 , 來吧tridoron車仔 ->最終FORM

其實幾中意001好似有用腦

此篇文章於 05-04-15 04:12 PM 被 kakajit 編輯。
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 04:14 PM   #1153
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

突然覺得左右兩件會變Type孖佬賽車 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-04-15, 07:49 PM   #1154
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: kakajit 查看文章
應該要三合一先可以變到最強FORM?
感覺上係MACH 黑變白

太好了 , 我們合力打倒他(001)!
腰帶感覺到我們的熱情 , 來吧tridoron車仔 ->最終FORM

其實幾中意001好似有用腦
001掂, 識利用進之介警察既身份限制佢既行動.
可惜佢唔係FINAL BOSS...
DRIVE FINAL FORM要用MACH同埋CHASER既車仔變?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 09:55 PM   #1155
kakajit
Game Master

引用:
作者: pierrekwok 查看文章
001掂, 識利用進之介警察既身份限制佢既行動.
可惜佢唔係FINAL BOSS...
DRIVE FINAL FORM要用MACH同埋CHASER既車仔變?
我估O者~因為FINAL FORM 用tridoron變
tridoron 個 TRI 令我好在意
舊 05-04-15, 11:47 PM   #1156
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
咪唔記得Drive仲有Type Next,Mach仲有Sonic Mach同仲有Chaser魔進,呢三個form未出
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-15, 01:26 AM   #1157
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
點解咁勁,一早可以估中係搞黑化?

舊 05-05-15, 08:56 AM   #1158
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
咪唔記得Drive仲有Type Next,Mach仲有Sonic Mach同仲有Chaser魔進,呢三個form未出
CHASER魔進

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-15, 08:14 PM   #1159
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
CHASER魔進
Chaser魔進係用返佢嘅怪人型態戰鬥?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-15, 06:47 AM   #1160
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

YEAH! 天弓騎士仍然系真主角

仮面ライダー鎧武外伝 斬月・バロン
‏@gaim_gaiden

【拡散希望】鎧武外伝 第2弾製作決定‼
こんどの主役はこいつらだ!
仮面ライダーデューク/仮面ライダーナックル
新高輪でのイベントで発表されました!
発売日などの詳細は後日あらためて発表します!

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-11-15, 01:38 AM   #1161
ComeLOLoh

Brian 平板有個三角型既野究竟係乜呢?

舊 05-11-15, 09:58 AM   #1162
kakajit
Game Master

一入左001篇真係令人覺得係唔係之前唔同編劇做 XD

今集內容資訊量高 , ROIDMUDE內部不和 , 拉打之間O既爭持 , 仲有劇情都精細好多
警察收到線索仲會懷疑 , 至少有呢D先係叫做正常劇本嘛

到而家都未死一個幹部 , 不過主角FINAL FORM應該可以KO一個 , 一係001 一係BRAIN , 001成數高
舊 05-11-15, 10:17 AM   #1163
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: kakajit 查看文章
一入左001篇真係令人覺得係唔係之前唔同編劇做 XD

今集內容資訊量高 , ROIDMUDE內部不和 , 拉打之間O既爭持 , 仲有劇情都精細好多
警察收到線索仲會懷疑 , 至少有呢D先係叫做正常劇本嘛

到而家都未死一個幹部 , 不過主角FINAL FORM應該可以KO一個 , 一係001 一係BRAIN , 001成數高
你唔發覺666已經系斷斷續續咁寫, 近呢幾集唔系長谷川就系香村純子

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-11-15, 10:30 AM   #1164
kakajit
Game Master

我覺得666寫單元係幾好 , 其實前20幾集單元計我覺得算高質 , 只係完全無理主線 , 根本可以拖十年

當然我都係中意連續劇多D
舊 05-11-15, 11:18 AM   #1165
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
今集heart講點解brain唔可以同medic共處果下,我真係覺得佢似主角....

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 03:41 PM   #1166
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

Neofilms 新映影片

【2015夏 新片預告】

5.21上映
《龍珠Z劇場版︰復活的「F」》

即將上映
《頭文字D新劇場版2︰闘走》
《超級英雄大戰GP 幪面超人3號》
《名偵探柯南劇場版︰業火的向日葵》
《LoveLive! The School Idol Movie》

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-12-15, 03:59 PM   #1167
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 魔璃 查看文章
Neofilms 新映影片

【2015夏 新片預告】

5.21上映
《龍珠Z劇場版︰復活的「F」》

即將上映
《頭文字D新劇場版2︰闘走》
《超級英雄大戰GP 幪面超人3號》
《名偵探柯南劇場版︰業火的向日葵》
《LoveLive! The School Idol Movie》

有得上太好了

但之前drive+鎧武嗰套香港係咪無上?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-15, 11:29 PM   #1168
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
今次001係我睇平成咁多套拉打第一套覺得:嗯,好強...

非洲人...
舊 05-19-15, 12:12 AM   #1169
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: fami~yan 查看文章
不計實力,淨係高官身分己難搞
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 08:45 AM   #1170
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
今集heart講點解brain唔可以同medic共處果下,我真係覺得佢似主角....
Heart一向都好好睇
引用:
引用:
作者: Sito 查看文章
不計實力,淨係高官身分己難搞
001出場之後真係好睇好多
淨係識變人就好煩之前brain已經係咁

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 05-20-15, 04:57 AM   #1171
ComeLOLoh

Chaser查完之後,明知而又唔同霧子講真相,好似唔係幾好喎。

舊 05-20-15, 08:44 AM   #1172
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
Chaser查完之後,明知而又唔同霧子講真相,好似唔係幾好喎。
Chaser係唔想霧子擔心先唔講咁佢就會認為剛係有目的接近001

舊 05-20-15, 09:11 AM   #1173
ComeLOLoh

引用:
Chaser係唔想霧子擔心先唔講咁佢就會認為剛係有目的接近001
係姐,但搞到好似無人救阿剛咁。Chaser遇到都無拉佢走。

舊 05-20-15, 09:33 AM   #1174
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
係姐,但搞到好似無人救阿剛咁。Chaser遇到都無拉佢走。
呢個問題我都有諗過我估chaser佢應該係無諗過呢r野
人家只係識戰鬥不過最攪笑係三巨頭 你地做手術咪做手術唔洗變做人類先做丫

舊 05-20-15, 09:46 AM   #1175
fami~yan
Game Master

引用:
呢個問題我都有諗過我估chaser佢應該係無諗過呢r野
人家只係識戰鬥不過最攪笑係三巨頭 你地做手術咪做手術唔洗變做人類先做丫
著住皮套做唔到手術!!(誤

非洲人...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 10:55 PM

手機版 | APP版