Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
whassupbun 09:21 PM 10-06-13
作者: 利家:
搶街車被通緝, 要點樣解?>_<
你講Online? 冇得解 如果渣偷車一遇上警察就會被通緝, 教學有講明的
乖乖地渣自己架車, 儲錢upgrade
不過就算偷車被通緝要撇甩D警察都唔係太難, 撇甩成功又有RP
martinyau1979 09:21 PM 10-06-13
作者: jamcat:
之前幾嘢㩒提款機都中途俾人埋單....火都嚟!(set咗被動都要死!)
依家每次想存現金入戶口就揸車入停車場上幾層, 果然安全好多.(其實入差館仲穩陣, 邊個夠膽入去開槍??)
手機上銀行網都拎到錢, 唔駛去atm
www43w2002 09:23 PM 10-06-13
不如得閒係度定一兩個活動俾大家報名一齊解任?
Rez 09:31 PM 10-06-13
作者: jamcat:
之前幾嘢㩒提款機都中途俾人埋單....火都嚟!(set咗被動都要死!)
依家每次想存現金入戶口就揸車入停車場上幾層, 果然安全好多.(其實入差館仲穩陣, 邊個夠膽入去開槍??)
用電話上網存錢唔得咩?
利家 09:39 PM 10-06-13
作者: whassupbun:
你講Online? 冇得解 如果渣偷車一遇上警察就會被通緝, 教學有講明的
乖乖地渣自己架車, 儲錢upgrade
不過就算偷車被通緝要撇甩D警察都唔係太難, 撇甩成功又有RP
我講得唔好
係Bounty

Npc car
佢出5000叫人殺我
有解嗎?
whassupbun 09:45 PM 10-06-13
作者: 利家:
我講得唔好
係Bounty

Npc car
佢出5000叫人殺我
有解嗎?
上網search左, 據聞升到一定Lv之後可以打電話比Lester比錢幫你解
一係遊戲入面過左一日時間後就會自動解除, 仲有成就/獎杯開添
一係比人殺
有人建議搵個friend殺左你, 佢攞到賞金, 然後同你分番
利家 09:48 PM 10-06-13
上網search左, 據聞升到一定Lv之後可以打電話比Lester比錢幫你解
一係遊戲入面過左一日時間後就會自動解除, 仲有成就/獎杯開添
一係比人殺
有人建議搵個friend殺左你, 佢攞到賞金, 然後同你分番

謝解答
龜在家中
無神論者 09:57 PM 10-06-13
個地圖之前放大咗隔一陣之後會自己縮返細
但係依家唔識縮細之餘仲睇唔到自己有幾多血.... 救命... X)
涅吉.水母 10:14 PM 10-06-13
呢家玩緊暴力輸送既隊友...
唔小心任務玩菠蘿炸到隊友部車
收到惡意提醒

唔好意思wwww
SUNLOK 10:35 PM 10-06-13
我要收機了 辛苦哂大家
Powerkong 10:45 PM 10-06-13
好開心終於同到CREW一齊玩
PullMaster 11:10 PM 10-06-13
多謝 OonegaxxoO invite. 終於可以同crew玩.
waifaat 11:15 PM 10-06-13
請問各位大大而家開差事/任務等等有無問題
突然個朋友入唔到,自己出番去開場又無限下載中
涅吉.水母 11:15 PM 10-06-13
作者: PullMaster:
多謝 OonegaxxoO invite. 終於可以同crew玩.
你升得好快 一晚升左上1X
Powerkong 11:16 PM 10-06-13
作者: PullMaster:
係呀勁正, 打左好耐
下次再一齊玩
martinyau1979 11:17 PM 10-06-13
作者: waifaat:
請問各位大大而家開差事/任務等等有無問題
突然個朋友入唔到,自己出番去開場又無限下載中
有, 又好似尋晚咁, 個server 好似又嚟料, 長load 中
涅吉.水母 11:18 PM 10-06-13
記得入返d錢入銀行 XD

作者: martinyau1979:
有, 又好似尋晚咁, 個server 好似又嚟料, 長load 中
係...又黎長LOAD
單人線上無問題
0826使者 11:19 PM 10-06-13
作者: martinyau1979:
唉......
好冇隱......
Anson225 11:24 PM 10-06-13
lol although violent duct is easy to grind... it just get tired after a while :P
SUNLOK 11:29 PM 10-06-13
作者: 涅吉.水母:
記得入返d錢入銀行 XD

係...又黎長LOAD
單人線上無問題
今日同我果位朋友唔見左隻人,佢之前隻人用哂四十幾萬買樓同買電單車
依家銀行得返1萬....

乜R星仲未搞好個唔見SAVE BUG咩 Orz...
whassupbun 11:31 PM 10-06-13
唉我岩岩長load完之後都比佢洗左個角色
我冇開新角, 希望佢個連線整番好之後會返番黎
ben_fung924 11:34 PM 10-06-13
升緊lv果個人又冇左!!頂xxx!!!
涅吉.水母 11:37 PM 10-06-13
最好睇睇自己social club入面有無見online人物(見到樣,見到online data好似安全d)

我琴日試過維護中登入清雙0
但訓醒再入去玩無事
舞風 11:41 PM 10-06-13
唉我岩岩長load完之後都比佢洗左個角色
我冇開新角, 希望佢個連線整番好之後會返番黎
我係一開...我個人由女變男,到肩髮變成光頭戴headphone....搞到我即del人重開
舞風 11:42 PM 10-06-13
作者: 涅吉.水母:
最好睇睇自己social club入面有無見online人物(見到樣,見到online data好似安全d)

我琴日試過維護中登入清雙0
但訓醒再入去玩無事
有data冇樣
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44  ... 最後

返回主題版面