Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-17-18, 09:50 PM   #3476
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: twskkw 查看文章
強大~我都執左副紡績O黎玩
追隨巨巨步伐
開咗下空氣王表都有得贏

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-18, 10:23 PM   #3477
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
強大~我都執左副紡績O黎玩
一早上左岸既風之丘大大係到笑人
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 12:07 AM   #3478
twskkw
Junior Member
風之丘

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
一早上左岸既風之丘大大係到笑人
唔係笑,被紡績打爆過幾次.
我都想推廣下明和隊架

舊 07-18-18, 06:02 AM   #3479
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: b_boy 查看文章
二代1.0(即係4)
你從什麼時候開始產生了這是4代的錯覺?
(正式名稱從來就係同舊世代開始時一樣叫「三國志大戰」,後面冇加其他野)

舊 07-18-18, 12:54 PM   #3480
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 張飛後代 查看文章
(正式名稱從來就係同舊世代開始時一樣叫「三國志大戰」,後面冇加其他野)
其實世嘉都唔知自己做緊乜
4代個logo已經有個4字
之後又話唔係4代

舊 07-18-18, 02:09 PM   #3481
6eo
美波様!

引用:
作者: abingo 查看文章
我偶像 ゆず*+ 打左呢副好耐
佢CHANNEL有好多片
https://www.youtube.com/channel/UCNE...dRTIuvQ/videos
舊 07-18-18, 02:19 PM   #3482
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: LR猫 查看文章
又未至於,二代1.2啦
一代1.0>2.0>3.0個結構改變大啲(尤其2>3)

又唔係C8763
係喎, 1.2先係有漢, 1.1純係大更新

引用:
對到霸弓董點打?

引用:
唔係笑,被紡績打爆過幾次.
我都想推廣下明和隊架
明明佢個圈好細, 但試過幾次都係比佢吸到隻高智

引用:
作者: 張飛後代 查看文章
未開SERVER前已經大大隻4字係後面, D第三方宣傳大大隻4字SEGA又無出官方通知話錯
最多可以話佢扮傻, 但佢無出過文否定過4代LEE個說法

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 03:48 PM   #3483
kuraki1028
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
引用:
https://www.youtube.com/channel/UCNE...dRTIuvQ/videos
如果我記錯唔好見怪
呢個人係呢代先打定係之前都有打開?
kuraki1028 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 04:21 PM   #3484
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
引用:
130勝…幾乎係直上霸者喎
到底係邊位RANKER既SUB IC
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 04:34 PM   #3485
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: MR.CD-ROM 查看文章
130勝…幾乎係直上霸者喎
到底係邊位RANKER既SUB IC

如果係RANKER嘅應該無60場敗咁多

鏟手遊保平安
舊 07-18-18, 07:22 PM   #3486
abingo
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
我都係跟佢打機,二品上直衝霸者天

引用:
係喎, 1.2先係有漢, 1.1純係大更新

對到霸弓董點打?

明明佢個圈好細, 但試過幾次都係比佢吸到隻高智

未開SERVER前已經大大隻4字係後面, D第三方宣傳大大隻4字SEGA又無出官方通知話錯
最多可以話佢扮傻, 但佢無出過文否定過4代LEE個說法
對霸弓開幕吳大,死剩3隻開復仇,打到幾多得幾多
之後一路讓征守,應該可以守到完場

舊 07-18-18, 09:36 PM   #3487
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
https://www.youtube.com/watch?v=i_gAGxX0JT0

好似幾好玩…

舊 07-19-18, 09:53 AM   #3488
6eo
美波様!

引用:
作者: kuraki1028 查看文章
如果我記錯唔好見怪
呢個人係呢代先打定係之前都有打開?
唔知
一黎3代已經好耐之前點記得
二黎都唔知係咪用呢個名

D玉到幾時? 仲未有時間打, 劉氏都未有...
舊 07-19-18, 10:31 AM   #3489
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
唔知
一黎3代已經好耐之前點記得
二黎都唔知係咪用呢個名

D玉到幾時? 仲未有時間打, 劉氏都未有...

26/7
差11個就有董卓

鏟手遊保平安
舊 07-19-18, 10:36 AM   #3490
b_boy
↘呆~

2張IC已經打齊3張卡

淯底可保一世平安
舊 07-19-18, 10:50 AM   #3491
6eo
美波様!

引用:
26/7
差11個就有董卓
我仲差8個先有劉氏...
7月26... 去完旅行番黎仲有一日打

btw我發現我係新之有26pt, 不過好似已經咩都換哂

引用:
2張IC已經打齊3張卡
有冇咁快手
舊 07-19-18, 11:01 AM   #3492
LR猫
ˊ_>ˋ

睇返我仲未有蜀魏漢群大攻勢

引用:

有冇咁快手

巨巨又飛(提子

觀廣仲有卡簿

但我得25pt

鏟手遊保平安

此篇文章於 07-19-18 11:08 AM 被 LR猫 編輯。
舊 07-19-18, 11:25 AM   #3493
b_boy
↘呆~

引用:
我都係跟佢打機,二品上直衝霸者天

對霸弓開幕吳大,死剩3隻開復仇,打到幾多得幾多
之後一路讓征守,應該可以守到完場

守果陣霸弓食你D腳谷到2,30武果下唔怕?

引用:

有冇咁快手
係你慢姐
又飛, 真有米

淯底可保一世平安
舊 07-19-18, 12:03 PM   #3494
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
三國志大戰討論區 Vol.LIX &lt;&lt;我們回來了&gt;&gt;

引用:
26/7
差11個就有董卓

我個情況同你一樣差11個有董卓。本星期應該會打埋佢,另外打到有候氏。變化多左。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-19-18, 12:24 PM   #3495
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: darkvolver 查看文章
我個情況同你一樣差11個有董卓。本星期應該會打埋佢,另外打到有候氏。變化多左。

Sent from my iPhone using Gaforum
下星期是旦打一場有8個
再搵多日打多場就齊(又或者同一日打多三場)

鏟手遊保平安
舊 07-19-18, 12:36 PM   #3496
darkvolver
頹冗

引用:
下星期是旦打一場有8個
再搵多日打多場就齊(又或者同一日打多三場)

通常在觀佬打4場,我諗星期六日會攪好。

舊 07-19-18, 01:57 PM   #3497
6eo
美波様!

新之好似都係得番咭簿
不過本野真係唔多吸引
等咭盒/貼紙番貨算

引用:

係你慢姐
又飛, 真有米
好耐無飛啦
舊 07-19-18, 04:04 PM   #3498
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: darkvolver 查看文章
通常在觀佬打4場,我諗星期六日會攪好。

佢星期一先RESET當新一個星期先有多4個印仔

引用:
好耐無飛啦

幾多日無飛?

鏟手遊保平安
舊 07-19-18, 05:21 PM   #3499
darkvolver
頹冗

下星期有8粒,禁現在打多3場便可以啦。

舊 07-19-18, 06:37 PM   #3500
abingo
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:

係你慢姐
又飛, 真有米
正路守果陣係全程hold01開3隻復仇殺腳
點都谷唔到咁高武
頂唔順仲有偉大既漢之意地

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 02:07 AM

手機版 | APP版