Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
~清談館~>[ERROR]忽上腦人格分裂 概念689梁匪振英: 努力讓市民生活完全恢復"正常"
DevilElvis 03:43 PM 12-09-16
比葉劉咁痴線?
歌絲˙暮斯 03:44 PM 12-09-16
老老實實, 真係唔連任, 希望班友唔好慶祝, 一來大家無爭取到任何野, 而且喪失左更多既自由同權利, 結構既問題已經無辦法返轉頭. 最怕就係大家以為唔見梁振英就一天都光晒, 結果唔記得原來自己曾經爭取過普選, 亦唔記得個政府日日都亂告人. 雖然我知好多人一唔見梁振英就以為個世界得救, 你都好難改變佢地諗法.
T.K. 03:44 PM 12-09-16
唔好之後講:呢件事上邊我並不知情
Rance 03:48 PM 12-09-16
唔好呀
要靠你大巴大巴摑哂D香港人架嘛,你要頂住呀
埃及使者 04:18 PM 12-09-16
找數喇,等天收
GreenTea 04:23 PM 12-09-16
老老實實預左唔連任,飲飽食醉就走
由手機版發出
超合Game魂 04:27 PM 12-09-16
佢重生存都唔好信佢
kev00269270 04:30 PM 12-09-16
到底邊個咁大power
可以令689咁做呢
應該得一個人做到......

真係估唔到結局係咁

葉劉: 仲唔係到我?

-----------------------------------

選委會前一兩日攪出黎
睇黎都係北京評估ABC勢力太大
與其有400票甚至更多控制唔到
不如放棄689再欽點一個

老實講冇左689
雙曾 葉劉 林鄭 四個要選我會選曾主席
小草 04:32 PM 12-09-16
作者: GreenTea:
老老實實預左唔連任,飲飽食醉就走
由手機版發出
唔係上面有更好油水職位留俾佢咩

葉瘤上可能仲死快啲,直接暴動,震壓,回收

一日唔改玩法,只係糞走糞還在
N0T51B 04:42 PM 12-09-16
最好欽點個再強硬d嘅一鋪攤牌
如果唔係香港人就永遠都唔會醒
izumo 04:42 PM 12-09-16
TOPIC可以改做 懷念689?
T.K. 04:47 PM 12-09-16
狙擊689
DC 97 04:47 PM 12-09-16
雖然可能仲衰D~但而家開心下都好
等睇復仇者聯盟
T.K. 04:51 PM 12-09-16

燒山應記一功
KENSNAKE 04:59 PM 12-09-16
葉留都復仇者一員。23條拉落馬去完外國換形象換髮型再由選議員從低爬上黎,可想而知有幾大動力。

俾佢爬到上高位香港人死梗。
Rance 05:07 PM 12-09-16
見你地咁講我真係好支持葉劉了
最好一上任即上23條
Kinny Riddle 05:08 PM 12-09-16
居然會等到呢一日來臨,仲有係咁出奇不意。

不過反正佢都完成佢嘅任務,做醜人做到盡,可以比佢DQ嘅
都DQ晒,令繼任人做嘢容易啲。

而且繼任人無論點兇殘都唔會有689嘅包袱(起碼喺上任後嘅幾個月「渡蜜月」可以更加凶狠)

#689可行夾唔送
#掃把頭:機會嚟啦,飛雲!
Dyhalt Rushifar 05:10 PM 12-09-16
作者: T.K.:

燒山應記一功
其實689入唔入定係孽瘤入,佢都講過晒
咁睇啦,遠既佢就真係甩九成,不過有齊跡象叫緊買定離手既,佢又唔算好燈…

不過孽瘤上只係第二個,甚至超越689既強暴派。
N0T51B 05:25 PM 12-09-16
習派想要薯片叔叔,但俾江派欄路,始終喺香港佢地都仲有權
如果三月之前中國局勢依舊,葉劉嘅機會會高啲
001015 05:28 PM 12-09-16
作者: Kinny Riddle:
居然會等到呢一日來臨,仲有係咁出奇不意。

不過反正佢都完成佢嘅任務,做醜人做到盡,可以比佢DQ嘅
都DQ晒,令繼任人做嘢容易啲。

而且繼任人無論點兇殘都唔會有689嘅包袱(起碼喺上任後嘅幾個月「渡蜜月」可以更加凶狠)

#689可行夾唔送
#掃把頭:機會嚟啦,飛雲!
其實我覺得DQ壇野係689為左連任搞出黎,中共被迫撐佢...
然後,到臨選委個陣發覺都係唔係好夠票,索性換另一個禁解。
掃把頭咪又係拎番中共D鐵票,若果689都唔夠票,掃把頭都未必夠...
選委入面比較強勢的仲有商界...佢地當年都唔撐掃把頭,今日都唔似會。
我覺得會係商家背景比較強的人會嬴多D...如果梁錦松唔出黎,我估品客會嬴多D。
DC 97 05:34 PM 12-09-16
唔知有冇人爆葉劉黑材料
KENSNAKE 05:44 PM 12-09-16
作者: DC 97:
唔知有冇人爆葉劉黑材料
ABC 後生左個毒瘤就慘。
麥魚仔 06:29 PM 12-09-16
19又中
J+1 06:35 PM 12-09-16
聽聞已經上左心震報告...
由手機版發出
KENSNAKE 06:47 PM 12-09-16
廿蚊張 落錯注買689而家點算
標籤:689
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面