Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-20-18, 03:55 PM   #13476
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
好過出奶啦又唔係大器又唔俾食舊野凸完全冇用

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-18, 11:39 PM   #13477
ShinDou

清完珠1432排115 @@
舊 08-21-18, 08:52 AM   #13478
ShinDou

白色射飛大佬係新?見lv1大佬logo係佢,又唔係寫unknown,即係之前出過?

而家先9萬分,仲爭90幾萬先出,得幾丁友打,其他人仲hea過我 XD

舊 08-21-18, 11:17 AM   #13479
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
已經打左20萬分,等緊lv 8中.....不過未有一隻稀有boss
由手機版發出

此篇文章於 08-21-18 11:19 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-18, 07:58 PM   #13480
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
依家devil都已經唔係必跌金箱...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-18, 10:19 PM   #13481
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: qqabc 查看文章
依家devil都已經唔係必跌金箱...
lv1 RARE BOSS唔係必金, LV2以上暫時未有冇金箱報告

你嗰隻係LV幾?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-18, 11:14 PM   #13482
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
lv1 RARE BOSS唔係必金, LV2以上暫時未有冇金箱報告

你嗰隻係LV幾?
原來如此... 就係LV1
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-18, 11:56 PM   #13483
Crazy Gamer

咁set擺明唔比人刷rare boss戰場
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-18, 01:09 PM   #13484
ShinDou

佢已經限左人轉場次數啦,仲要限人lv1冇金,仲要金都係成堆垃圾,好似唔想人打咁

舊 08-22-18, 05:47 PM   #13485
J+1
望過黎呀!!!!!!

Lv 11 ,12 都係地獄王都係跌金s卷....
由手機版發出
舊 08-23-18, 03:09 PM   #13486
Crazy Gamer

英文台有人爆咗nc係正樹妹
舊 08-23-18, 03:19 PM   #13487
J+1
望過黎呀!!!!!!

5ch得鴨川圖流出...

由手機版發出
舊 08-23-18, 05:09 PM   #13488
ShinDou

咁得意第1次new comer出og機喎?不過做咩出義妹?應該都唔會之後再出新type俾人食黎凸架啦?應該係坦加補血機? 不過應該儲唔切150,111既話都仲有少少可能

舊 08-24-18, 03:53 PM   #13489
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次直接放生算....唔齊3隻又係冇意思....
由手機版發出
舊 08-24-18, 04:00 PM   #13490
ShinDou

其實都勁,不過得85石,要等鬥雞結算,但而家忙緊打夢戰,其他game半棄咁濟,體都冇清 XD

舊 08-25-18, 04:59 PM   #13491
ShinDou

冇打1日,鬥雞都俾人刷到出黎打 @@ 應該每幾個鐘會自動上水﹖

之前幾萬進擊唔記得換埋果3支水 @@ 而家爆晒D水了要等自然回,而家有96石,不過都係要等結算先夠1百
舊 08-25-18, 05:41 PM   #13492
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
冇nc.....?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-18, 11:10 PM   #13493
ShinDou

可能遲幾日先出﹖定又玩勁機連發好似果陣白NU盾筆果D咁﹖

今次鬥雞SP好似易過以前好多,1TAKE過左,不過係幾硬,但殺到頭果隻基本上就拆左,基本上我都係為左D減傷先想射

原來個復刻好多石派 @@ 咁唔駛等結算先射得了

射左STEP2中得1隻橙機 @@ STEP4白果

都係冇得1開波輪回屈人

不過減傷洗珠應該有D用,但淨係擋前面果隻,我已經有隻純白擋前面了,想要隻擋後面隻號多D

此篇文章於 08-25-18 11:22 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-26-18, 03:30 PM   #13494
ShinDou

NEW COMER出左,冇減傷喎,呢個年代仲可以出D垃圾反擊機,古鐵都勁佢N倍啦,有人射咩﹖ @@

而家連NEW COMER都可以亂咁出埋晒D垃圾 @@ 應該係咁耐第1隻垃圾到完全冇用既NEW COMER﹖

此篇文章於 08-26-18 03:33 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-26-18, 03:51 PM   #13495
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

要觀察....如果下個大輪到白鎗可能仲有其他機buff....係諗緊打鬥滅地獄王有冇作為.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-26-18, 03:53 PM   #13496
ShinDou

但佢而家呢個SPEC已經成大堆上位互換機係度喇喎,招必又單體洗珠唔打全場,而家打單體果D1隻號同50%減傷就屈得死佢

純色陣冇用啦,俾紫打2倍,好易死,紫都咁多神機係度啦

通常鬥雞廢就會係精霸通行證,但而家睇佢平時D技都唔似係通行證喎

此篇文章於 08-26-18 03:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-26-18, 06:23 PM   #13497
J+1
望過黎呀!!!!!!

收工,total 6張金s飛get,唔錯

由手機版發出
舊 08-26-18, 07:44 PM   #13498
ShinDou

鬥雞有人擺晒3隻輪回再加盾筆綺羅星全凸爆,唔難打

好正,幾日冇主動打人,冇REFRESH條LIST,有兩個千9分人係度,有個仲要易打過D千5分人好多,不過贏完都係加得21分 XD

打輸另1個扣得1分 XD

此篇文章於 08-26-18 07:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-26-18, 08:25 PM   #13499
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

3隻鴨一隻閃滿朱雀已經夠玩...

而家唔識打呢個陣.....(見到唔少人用...
3隻加速加命中落spec3 朱雀都閃唔到.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-26-18 08:29 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 08-26-18, 08:36 PM   #13500
ShinDou

呢個我成日洗,就係成堆高分人擺呢個複製陣,1隻凸2純白E MODE秒殺SPEC3,秒殺唔到既話射多幾下就死,不過有時睇情況打打下要殺左威龍先等佢慢D,SPEC3 1死就唔會輸

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:44 PM

手機版 | APP版