Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-12, 10:22 AM   #301
nitsana
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2008
我用 3 上網, 連續打左 4 場, 無 LAG好順
用LAN線的, 唔知有無關係

舊 06-29-12, 10:32 AM   #302
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: nitsana 查看文章
我用 3 上網, 連續打左 4 場, 無 LAG好順
用LAN線的, 唔知有無關係
應該有關係, 之前玩exvs
wifi同lan真係明顯有差

舊 06-29-12, 10:58 AM   #303
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
都係未明格鬥果度要點
明明見到白光再禁格掣都係駁唔到第二下
反而用佢之前送果部渣古我連禁就一時時出到第二下

三角掣要點用?
次次擊中都係撞暈對方,但冇所謂既投技
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 11:00 AM   #304
kit2005
Junior Member
迷之CD-ROM

註冊日期: May 2005
hkbn 冇問題
一係入左場按R2 睇下順唔順先玩
kit2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 11:07 AM   #305
Terry13
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: pet3 查看文章
你按進階有得指定
Thanks, 今晚試試
Terry13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 11:17 AM   #306
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: SUNLOK 查看文章
都係未明格鬥果度要點
明明見到白光再禁格掣都係駁唔到第二下
反而用佢之前送果部渣古我連禁就一時時出到第二下

三角掣要點用?
次次擊中都係撞暈對方,但冇所謂既投技
投技?唔係雙手捉住人禁低人部機咩?

連邦GM未有火箭砲之前真係打毛…

此篇文章於 06-29-12 12:20 PM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 12:29 PM   #307
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
投技?唔係雙手捉住人禁低人部機咩?

連邦GM未有火箭砲之前真係打毛…
完全冇得打.....攻擊力都唔同....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 12:35 PM   #308
柚原このみ

基本武器枝豆槍同枝水光槍
射到彈盡對面都未死
近身武器又弱雞到無譜
比堆薩克加農輪左十幾場

舊 06-29-12, 12:39 PM   #309
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
基本武器枝豆槍同枝水光槍
射到彈盡對面都未死
近身武器又弱雞到無譜
比堆薩克加農輪左十幾場
合乎歷史(笑

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 12:56 PM   #310
wailala19
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
引用:
作者: minekaoru 查看文章
我玩PSO2又好順
吹漲
PSO2我都有玩,ok順
我ship7
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 12:57 PM   #311
詳細希望
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
有gm sp你就會覺得自護d機廢
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 01:00 PM   #312
柚原このみ

引用:
作者: 詳細希望 查看文章
有gm sp你就會覺得自護d機廢
幾時至有,見過一場咁大把

舊 06-29-12, 01:12 PM   #313
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
魚大你今晚打唔打?
揾個人開場拉晒自己人入一邊打應會爽好多
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 01:16 PM   #314
詳細希望
伸手黨のワの

引用:
幾時至有,見過一場咁大把
運氣運氣

我第六場就開左

不過gm sp請當格機用

格完換狙射
舊 06-29-12, 01:19 PM   #315
Kyle
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
我好順, 用WIFI, HKBN, 不過係深夜同早上玩, 可能少人無咁LAG

想問下幾時有得油顏色?

ID:TLL-J09

BATTLETAG: Charman#3302
NICOVIDEO: 6586624

FIFA 12
DIABLO 3
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
Kyle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 01:26 PM   #316
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
玩呢隻用格機好似好唔著數咁
用人手自動lock黎格真係有d難度(定係呢隻game係有lock on呢個動作我自己唔知...?)
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 01:30 PM   #317
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
用人手自動lock黎格真係有d難度(定係呢隻game係有lock on呢個動作我自己唔知...?)
無lock on, 要自己lock , 通常我都係等人地打, 打到就死 , 先開1, 2槍, 執下死雞咁.
不過對我嚟講, ms 最大既用途唔係同人博鬥, 而係交通工具, 去人地基地度炸基地 同搶據點

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 01:39 PM   #318
詳細希望
伸手黨のワの

引用:
格機問題血太小

除非熟三連擊

如果冇人一齊前進就等變肉
舊 06-29-12, 01:45 PM   #319
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
細心聽D BGM同DC隻コロニーの落ちた地で一樣

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 02:02 PM   #320
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
呢幾日真係要玩密d, 過多幾日個個都搶旗就少左好多游水,XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 02:06 PM   #321
蝦片人

註冊日期: Jul 2006
點先可以修理部機?
我落左機只可以入返去既?
蝦片人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 02:11 PM   #322
詳細希望
伸手黨のワの

引用:
作者: 蝦片人 查看文章
點先可以修理部機?
未爆艦前可以企艦附近

或揾安全地方落機轉修理器(閃光彈之後果把野)

正常黎講都係選後者多
舊 06-29-12, 02:16 PM   #323
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 蝦片人 查看文章
點先可以修理部機?
仲修理,那那林搵部飛車去搶再等機會偷MS,好運有人打爆左等MS要請仲好.

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 02:16 PM   #324
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
岩岩開咗約戰區, 請各位移玉步

http://gaforum.org/showthread.php?p=9868412#post9868412

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 02:19 PM   #325
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: minekaoru 查看文章
天殺的HKBN.....

搵到好多room
但係已經搵最少人的來入
都係一入就彈出/滿員

quick match就永遠彈出
試過幾次入到去出擊準備
等左一陣又彈出

方唐鏡彈出彈入
我用HKBN可以幾順WOR

起MS上面點可以易D殺人?

我成日起MS上面都好難殺到人
落左機又好有效率咁比人殺死

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戦士ガンダム UC [已售] 武藤遊戲 電視遊戲討論版 352 07-16-12 10:35 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾柒回 (歡迎約戰及加入M群) - 喪B們:依家係我既主場 mario0606 攻略及心得交流區 1049 04-13-12 06:00 PM
機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第十六回 (歡迎約戰及加入M群) - もう下がれ!死にたいのか地雷さん!! no name 攻略及心得交流區 1039 03-12-12 01:26 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十五回 (歡迎約戰及加入M群) - あんたが正しいっていうのなら!俺に勝ってみせろっ!! kamkam 攻略及心得交流區 1004 02-26-12 12:17 AM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十四回 (歡迎約戰及加入M群) - 港psn已可下載freedom,自護號及Hi-nu 風之將 攻略及心得交流區 1006 02-16-12 07:52 AM

現在的時間是 08:40 PM

手機版 | APP版