Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-01-16, 05:36 PM   #2251
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
射左8000落海,冇石抽step 3....

舊 12-01-16, 06:45 PM   #2252
minazuki

註冊日期: Nov 2004
把灼弓仲垃圾過buff神劍
物理大傷害+中回復兼用得2次
特大都嫌廢啦
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 07:05 PM   #2253
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: minazuki 查看文章
把灼弓仲垃圾過buff神劍
物理大傷害+中回復兼用得2次
特大都嫌廢啦
都唔係既,要靠TURN UP打既未必冇用,不過呢隻GAME好似冇幾多BOSS可以用TURN UP殺…
特別係打塔,生死往往只係頭兩TURN。

舊 12-02-16, 10:41 PM   #2254
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
3千石得1把翼杖,都好,終於唔駛靠FD解
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-16, 12:18 PM   #2255
ShinDou

原來冰強化大呢D會加埋場上其他人﹖頭先搭隻神羅利FD有凍杖,我自己把神弓出招大力左好多,平時CRI先有4萬每HIT,而家唔CRI已經4萬每HIT

刷銀係咪應該打番前篇裡5﹖

此篇文章於 12-03-16 12:42 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-03-16, 02:21 PM   #2256
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
原來冰強化大呢D會加埋場上其他人﹖頭先搭隻神羅利FD有凍杖,我自己把神弓出招大力左好多,平時CRI先有4萬每HIT,而家唔CRI已經4萬每HIT

刷銀係咪應該打番前篇裡5﹖
刷銀打前裡5

舊 12-04-16, 05:47 PM   #2257
minazuki

開始縮皮
防衛戰冇新人,淨出兩個Lenneth專用ORB
根本第7回本來就應該係換Silmeria

聖誕+新年event唔知會點
舊 12-04-16, 05:51 PM   #2258
ShinDou

開始聞到LONE味,可能就黎圍唔到皮,太多人棄左/0課﹖XD

不過佢開專用ORB係好事,冇專用ORB而家根本好難出到佢地 XD

但問題係點換先﹖冇理由咁SO用SUPPORT換,唔通係抽把特效拎去換﹖XD

而家應該好多人等緊DFFOO出就移民,不過果邊好似搞唔掂,9月話出,之後延到而家都唔出,唔知係搞緊D BUG定咩
舊 12-04-16, 05:57 PM   #2259
minazuki

引用:
但問題係點換先﹖冇理由咁SO用SUPPORT換,唔通係抽把特效拎去換﹖XD

而家應該好多人等緊DFFOO出就移民,不過果邊好似搞唔掂,9月話出,之後延到而家都唔出,唔知係搞緊D BUG定咩
常設交換所一係用指定AF換
一係任意AF或任意6星武換碎片再換

手機game真係零興趣
唔係掛住VP前傳個名真係唔會玩

此篇文章於 12-04-16 06:08 PM 被 minazuki 編輯。
舊 12-05-16, 05:13 PM   #2260
神人ではない!新人だ

…又係大劍…
可以忍手

舊 12-05-16, 05:22 PM   #2261
minazuki

又係4星特效弓
專用orb仲要加碎片先換倒
舊 12-05-16, 08:22 PM   #2262
ShinDou

果兩粒乙女ORB唔係加1千能力,得2招技每TURN加野,我估加好少,不過勝利90好吸引
舊 12-05-16, 09:18 PM   #2263
神人ではない!新人だ

加能力招名差唔多,不過今次冇講明加幾多,應該唔會太低。
不過劍乙 TURN UP魔力黎做咩_野?
BTW,勝利90唔多吸引,畢竟成長先係佢地最有用既ABT

此篇文章於 12-05-16 09:27 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 10:22 PM   #2264
Celes

引用:
開始聞到LONE味,可能就黎圍唔到皮,太多人棄左/0課﹖XD

不過佢開專用ORB係好事,冇專用ORB而家根本好難出到佢地 XD
今次防衛戰營運真係hea做,所有野照dup一次就算⋯⋯
換orb又要破片,即係窮人今次打完都係得個吉。

舊 12-05-16, 11:16 PM   #2265
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
這隻game,我好懷疑捱唔捱得到一周年
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-16, 09:53 AM   #2266
神人ではない!新人だ

去唔去到一周年就真係睇120YEN係咪真係WORK。

隻GAME只係正常過DXD NEW FIGHT些少,骨幹基本上冇分別,單純數值更新下冇咩野可以長期用…

舊 12-07-16, 01:12 PM   #2267
Celes

我覺得佢120yen呢個玩法算係成功既,最少我呢d平時唔課開既都覺得每日120yen易入口,睇在vp既份上,唔經唔覺合共都課左5000yen左右。(其他手遊係咪都有d類似既野?)
至於土豪,睇下防衛戰排名,我唸都有幾百人既,隻game捱到幾耐靠佢地⋯⋯

舊 12-08-16, 09:43 AM   #2268
神人ではない!新人だ

今次好頹,但係D人好勇…
69K 4千位…

舊 12-11-16, 06:50 PM   #2269
minazuki

同第二隻無乜關係既game搞合作
不如同SOA搞合作直接吸晒的人過去算啦
舊 12-11-16, 07:03 PM   #2270
Celes

今日執屋攞返出黎整左張圖

舊 12-12-16, 09:44 AM   #2271
神人ではない!新人だ

引用:
同第二隻無乜關係既game搞合作
不如同SOA搞合作直接吸晒的人過去算啦
完全唔知係咩GAME黎
去個官網就更加理解唔到有任何接點…
反正都係亂黎,不如用FRONT MISSION合作啦

舊 12-12-16, 09:52 AM   #2272
Celes

今次改完可以出3姊妹(抽到既話)加蘿莉,大絶可以出密啲?

舊 12-12-16, 09:56 AM   #2273
神人ではない!新人だ

話時話,今次真係2501都入唔到
係咪真係有咁多人博命呀…
引用:
作者: Celes 查看文章
今次改完可以出3姊妹(抽到既話)加蘿莉,大絶可以出密啲?
真係好密,依家冇咗80%BUFF變神各自出,LV4既演出好長
好彩佢地裝返個SKIP上去

此篇文章於 12-12-16 10:36 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-16, 03:34 PM   #2274
minazuki

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
完全唔知係咩GAME黎
去個官網就更加理解唔到有任何接點…
接點咪就係都係SE既game
同有貓耳既角色

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
話時話,今次真係2501都入唔到
係咪真係有咁多人博命呀…
今次明顯少左人喎
就咁爆下水都12xx
拎2501應該唔夠換晒6星石同戒指吧
舊 12-12-16, 03:38 PM   #2275
神人ではない!新人だ

引用:
接點咪就係都係SE既game
同有貓耳既角色

今次明顯少左人喎
就咁爆下水都12xx
拎2501應該唔夠換晒6星石同戒指吧
印象中上次在下打12-13萬左右已經24XX位,今次打到20萬都3000位喎
雖然在下真係完全冇爆過100水…

唔換6星片/FREE SKILL/V書既都夠用既。
10+10+30+50+100+250+950=1400-1000-360=40

此篇文章於 12-12-16 03:44 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 05:22 AM

手機版 | APP版