Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-24-15, 02:12 PM   #1576
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
如果連補救行動都唔開動直接收皮,都係嗰句,食s啦
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 03:06 PM   #1577
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
玩完半價,玩必殺技素材,都是一件好事,有好多ssr都想升必殺技啊

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 03:07 PM   #1578
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
應該無人會抽呢部機吧

升必殺都好,叫有d野做
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 03:30 PM   #1579
clie

註冊日期: Dec 2001
真心覺得機率好有問題,如果抽一隻就夠咁SET 0.X%都可以理解
隻GAME係追4凸,同款要抽中5隻,點可能低成咁,要儲機更加天荒夜譚
以前抽閃卡都25中1啦
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 03:43 PM   #1580
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
有心派必殺技素材唔駛咁樣逐日要你打架,仲要一日一關卡,每關得一顆
直接LOGIN送俾你都得啦(??

硬要搵呢D野攝一個星期時間

執左佢啦好無

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)

此篇文章於 11-24-15 03:46 PM 被 Kaiser 編輯。
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 04:00 PM   #1581
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
必殺料好似只係比到R?
唔係SR以上基本上唔駛旨意升到lv4以上。
咁半價打叉撚住仲好喇!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 05:13 PM   #1582
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: clie 查看文章
真心覺得機率好有問題,如果抽一隻就夠咁SET 0.X%都可以理解
隻GAME係追4凸,同款要抽中5隻,點可能低成咁,要儲機更加天荒夜譚
以前抽閃卡都25中1啦
有game抽機機率0.01% 可以突3, 全突同款要中4隻, 仲未計沒得課金既抽專用機師, 果度機率仲低過0.01%, 呢隻小兒科啦
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 05:17 PM   #1583
Yuu=ka
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: Kaiser 查看文章
有心派必殺技素材唔駛咁樣逐日要你打架,仲要一日一關卡,每關得一顆
直接LOGIN送俾你都得啦(??

硬要搵呢D野攝一個星期時間

執左佢啦好無
佢唔係是旦搵野攝時間,佢搵既都係雞肋去攝,ssr 必殺上到4,你俾張sr 必殺俾我,真係要10 張先有機會升到
有心搵到咁雞肋真唔易

打中敵人的秘孔,再向其腦部傳送錯誤信息如「大腸周圍非常缺水!」,大腦便會在大腸周圍收集水份。當無辜的大腸細胞吸收 水份超過界限便會恩膨滿的結果,最後悲哀地引致爆發
啊~~~~督督督督督督督督
Yuu=ka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 06:17 PM   #1584
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
抽完完美突西
之後活動出突西iwsp就真係完美:0)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 06:29 PM   #1585
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
抽完完美突西
之後活動出突西iwsp就真係完美:0)
PERFERT西可以再出多兩隻先
login完出番來算....
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-15, 06:37 PM   #1586
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
以前抽閃卡都25中1啦
課金game諗住儲圖鑑本身就已經係天方夜譚了

舊 11-24-15, 07:31 PM   #1587
Crazy Gamer

引用:
作者: Yuu=ka 查看文章
佢唔係是旦搵野攝時間,佢搵既都係雞肋去攝,ssr 必殺上到4,你俾張sr 必殺俾我,真係要10 張先有機會升到
有心搵到咁雞肋真唔易
想有SR必殺咁大貪?
通告上面話得R咁大把咋!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-15, 09:45 AM   #1588
clie

引用:
作者: JMi 查看文章
課金game諗住儲圖鑑本身就已經係天方夜譚了
唔係儲圖鑑,係儲心愛既機
舊 11-25-15, 10:21 AM   #1589
JMi

引用:
唔係儲圖鑑,係儲心愛既機
都係一樣
讀心系統不是都市傳說來的 lol

舊 11-25-15, 11:42 AM   #1590
clie

引用:
都係一樣
讀心系統不是都市傳說來的 lol
點會一樣,儲愛機根本可以無視圖鑑
我玩機戰從來唔望圖鑑,只會睇攻略邊條路線拎到愛機
舊 11-25-15, 11:48 AM   #1591
JMi

引用:
點會一樣,儲愛機根本可以無視圖鑑
我玩機戰從來唔望圖鑑,只會睇攻略邊條路線拎到愛機
你咪一樣要抽 呢隻GAME又唔洗進化
抽到你齊圖鑑就剩低你愛機仲係?都得架
比你法老上身嬴一次半次 愛機咁多又上身得幾多次

心態上你可以同自己講係唔一樣
但煲過好幾次手遊的同你講 本質上做的事 都係一樣架咋

舊 11-25-15, 12:05 PM   #1592
J+1
望過黎呀!!!!!!

C,uc 嘅愛機你當唔當儲左先
由手機版發出
舊 11-25-15, 07:04 PM   #1593
Crazy Gamer

我連R機都未齊....
四聖劍冇賣的話四隻都突爆有突喇, 但始終未見過零號機........
舊 11-25-15, 07:05 PM   #1594
clie

引用:
DELETE
唔明你講乜
你覺得一樣咪一樣,我覺得唔一樣就唔一樣,咁都有得拗
舊 11-25-15, 07:06 PM   #1595
clie

引用:
作者: J+1 查看文章
C,uc 嘅愛機你當唔當儲左先
由手機版發出
我都想當
舊 11-25-15, 07:08 PM   #1596
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我連R機都未齊....
四聖劍冇賣的話四隻都突爆有突喇, 但始終未見過零號機........
零號機我都係得一張,好明顯同係R機率都有高低
舊 11-27-15, 05:12 PM   #1597
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
下次強敵。火焰戰士

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 05:54 PM   #1598
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 09:14 PM   #1599
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
馬沙降臨了, 在ssr百式剛出沒久就送突爆馬沙是作死嗎?

沙沙比18cost拳機ssr, 打活動跌尾箱可出,

特效乙巾拳和Nu巾射

蘭斯哭暈在倉庫底

此篇文章於 11-28-15 12:09 AM 被 元首KFC 編輯。
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-15, 09:57 PM   #1600
J+1
望過黎呀!!!!!!

這是什麼大絕??至少未有原因叫我回巢....
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:30 PM

手機版 | APP版