Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-10-17, 11:14 PM   #501
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
觀眾:颯太是誰?

軍服姫表達對剎那感情唔係幾夠感染力,但狂氣時又好足夠。

反而剎那對軍服姫感情演出係掂。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-17, 02:00 AM   #502
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
軍服姫一見倒剎那就崩潰跪低....跟住一堆睇到人黑人問號的對話
我覺得可以處理得好d
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-17, 06:46 AM   #503
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-17, 09:18 AM   #504
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
男主應該就係一路有狂畫阿爾泰同剎那相關既圖同故事上網吧
再加埋奇積技應該真的真的死者甦生
不過佢畫錯左副眼鏡而呢個剎那知呢副眼鏡係颯太的

不過阿爾泰同剎那穿越新次元個位應該全部人都睇唔到才對.....
果度應該唔係地球來吧
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-17, 10:05 AM   #505
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
被造物即係要自行退場

下集只係同作者們道別就完?a

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-17, 03:24 PM   #506
gingq7

註冊日期: May 2008
諗諗下呢套都算係奇片....

男主99%時間都係無用既, 最有用和出場得最多的男性係禿頭大叔
女主1早死
女主2最後大戰只係企係度講幾句
正義則(?)非死即傷, 越正義的越早死, 大魔王(?)卻good end

雖然我覺得總恬來說係好睇
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-17, 11:03 PM   #507
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
完全無真綾姐戲份
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-17, 11:45 PM   #508
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
個故事主題係:當你境況唔係主角時,就係路人,而路人存在理由係唔需要深究的

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 09:43 AM   #509
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
小米最後留下來是好,但最後也不說說真綾太太和軍服姬就真是。。。。。。。

總括還是值得一看的作品,不過浪費了很多可發揮的地方很可惜就是了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:05 AM   #510
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
每集漫畫出ODA講唔同世界就好
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:06 AM   #511
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: T.K. 查看文章
個故事主題係:當你境況唔係主角時,就係路人,而路人存在理由係唔需要深究的
應該係每個人都係主角同時都係配角,都係非常重要的存在?

其實可以做多幾集講多少少,真綾姐都係留左世界,無人記得佢係好危險?定係最後米親果到無哂魔力表示真綾姐都無左能力變成普通人?

米親留係到唔會影響到世界咩?之後應該會同男主發展
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:32 AM   #512
Tano
嫑憅

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
完全無真綾姐戲份
又會一句都冇
定成功著草想接住下輯做Last Boss

因為賢者有居留權都明顯想接落去

不過真綾老公由頭型到落尾
雖然槍叔同作者都唔差

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 09-17-17 11:37 AM 被 Tano 編輯。
舊 09-17-17, 11:35 AM   #513
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
劇情唔係好講得出各作品們在現世的所為有重要的成份
第一部唔同類型既作品相互之間的戰鬥比較好
第二部節奏太差,前段太日常,後段軍姬太op,第一部塑造既角色無晒地位

主角群既表現都唔及甜game女,咁第一部花咁多篇幅描寫變相無咩意義

騎士女結局同真綾合作左咩

我個人感想係重點走開頭既關公鬥岳飛打鬥,比而家同軍服「鬥智」既效果會更好

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 09-17-17 11:38 AM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:40 AM   #514
Tano
嫑憅

不過近年動畫是否取消一定集數

再不一定13的倍數?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 09-17-17, 12:47 PM   #515
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Tano 查看文章
不過近年動畫是否取消一定集數

再不一定13的倍數?
睇經費?
由手機版發出
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 12:56 PM   #516
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
呢套,話佢唔掂又唔係。
但睇完之後覺得,完全冇任何一點令我有衝動想由頭再睇一次。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 09:35 PM   #517
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
話好好睇又唔係,但套作品冇乜重點。

就好似第一季鋪排完主要角色,第二季主角換左人其他角色就死左。
起承同轉結分開左,有種不完全燃燒感覺。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 09:44 PM   #518
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
話好好睇又唔係,但套作品冇乜重點。

就好似第一季鋪排完主要角色,第二季主角換左人其他角色就死左。
起承同轉結分開左,有種不完全燃燒感覺。
重點就係比我地婊各大動漫
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 09:45 PM   #519
Tano
嫑憅

引用:
作者: izumo 查看文章
睇經費?
由手機版發出
第二季得11~12集至問(一年都唔會追超過4套番)

有冇人覺得分兩季會好少少

尾節奏其實係趕.....

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 09-17-17, 10:21 PM   #520
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
總結來講合格線上但好多地方浪費左……最尾唔提真綾姐真係有D意外

舊 09-17-17, 11:25 PM   #521
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Tano 查看文章
第二季得11~12集至問(一年都唔會追超過4套番)

有冇人覺得分兩季會好少少

尾節奏其實係趕.....
但佢後半只係做鳥籠,
分2季會以為睇緊第二套野
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:37 PM   #522
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
件食貨好賤??送走晒所有人先講原來可以唔走留番o係度

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:43 PM   #523
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
件食貨好賤??送走晒所有人先講原來可以唔走留番o係度
不過其他人都講過就算可以留都會返去

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:55 PM   #524
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: casio 查看文章
不過其他人都講過就算可以留都會返去
大家都成為了白毛神化計劃ge配角
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 12:47 AM   #525
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
係食神嘅勝利

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB1] INSIDE ( creators of LIMBO. June29) 信長 電視遊戲討論版 14 01-31-23 11:09 PM
收 Creators Labo #025 Evangelion Ayanami Rei Ver.2 genies123 買賣專區 0 12-27-15 03:31 AM
[動畫] 広江礼威「BLACK LAGOON」連載再開 money 日本動漫畫討論版 35 02-25-14 05:53 PM
[業界] 稲船敬二氏,中 裕司氏などがモバゲーで競演する「Super Creators」企画発表 neo2046 電視遊戲討論版 0 07-26-11 01:28 AM
[TVB] 叻歌正傳- 22:00-22:30 OCT 11 initial Neo Entertainment TREND 6 10-09-08 02:42 PM

現在的時間是 09:36 AM

手機版 | APP版