Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-14-08, 11:36 PM   #226
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 12-14-08, 11:43 PM   #227
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
室長掛掉了?
仲想聽多D相沢舞把聲,
雖然呢套都就完....

舊 12-14-08, 11:49 PM   #228
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
果然是接返落漫畫

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-08, 11:54 PM   #229
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
會唔會開新一季接去漫畫
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 12:15 AM   #230
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
秘書

父親大人無便當?

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 12:16 AM   #231
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
黃泉......
神樂你就親手早點讓黃泉解脫吧
三途河

舊 12-15-08, 01:10 AM   #232
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: Gallardo 查看文章
室長掛掉了?
仲想聽多D相沢舞把聲,
雖然呢套都就完....
照漫畫推測~室長都死硬GA啦~
漫畫講佢地死左7X人GA MA~

引用:
作者: 東條英俊 查看文章
秘書

父親大人無便當?
跟漫畫就冇得留低~

引用:
作者: 正樹(masaki) 查看文章
黃泉......
神樂你就親手早點讓黃泉解脫吧
三途河
LAST一集黃泉都上路變惡靈GA啦~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 01:13 AM   #233
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
漫畫隻新生黃泉感覺上冇舊嗰隻咁萌

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 03:19 AM   #234
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
原來室長已經是人妻?!
室長很強, 輪椅也很強...真係估佢不到

黃泉依舊終極不幸, 連想自行了斷都不可以
「死ぬことも叶わないの・・・?」

舊 12-15-08, 12:46 PM   #235
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
原來室長已經是人妻?!
室長很強, 輪椅也很強...真係估佢不到

黃泉依舊終極不幸, 連想自行了斷都不可以
「死ぬことも叶わないの・・・?」
唔拎番粒石出黎~死左都冇用~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 05:19 PM   #236
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87

擺明去左日本啦.........
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 07:32 PM   #237
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
well...果然漫畫唔會出現既人物全部有便當...
原來變態大叔條十字疤係亂紅蓮送比佢的...
不過估唔到神樂都仲有新劍用......

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 07:55 PM   #238
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
九尾狐雖利害, 但亦只不過係妖一隻, 是但請位明王出神立即埋單...
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 08:49 PM   #239
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
又係慘列既一話
黃泉同對策室之戰
早期既對策室總動員原來都係得果幾個人
室長親自出馬,原本都諗住室長會有d隱藏技能
但都佔唔到會係咁
反而桐秘書用鋼絲做武器幾特別
最後對策室都係死既死,傷既傷

首插入曲好有feel
神樂感受到父親既溫情時又隨即要失去
今集領便當既人走好
期待最終回華麗的決戰

引用:
作者: 森羅 查看文章
擺明去左日本啦.........
要改名做室長,惡靈,機關炮

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 10:12 PM   #240
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
一見到Michael出場,
咩feel 都冇晒

舊 12-15-08, 10:28 PM   #241
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
唔拎番粒石出黎~死左都冇用~
精粹不就在於不拿走殺生石嗎 XD
好令她連自殺的權利也失去, 在神智清醒下重複冥的行為
對自命清高的人還真有效

越黎越覺得三途河(=個編劇)正 XDDD
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 07:12 AM   #242
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
套野既氣氛真係好正

故事發展到呢個地步....

我只好期待出外傳 四課篇 "
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 07:36 PM   #243
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
室長勁
個xx師傅一出d風氣氛就
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 09:46 AM   #244
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
真係估唔到人妻咁好打...
頂, 黃泉不死身咁點打啊? 一定要用個支兩頭尖ge野先殺得死?

睇住神樂大叔領便當冇咩感覺
納布死個度反而仲有火少感動

死啦, 正太會唔會完動畫之前都唔講佢係咩人同點死架?
搞到我想睇漫畫, 但好多人都話唔好睇...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 11:50 PM   #245
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

此篇文章於 12-21-08 11:57 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 12:01 AM   #246
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
劍輔還是登場了一下
CV:白石稔
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 12:04 AM   #247
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
人妻竟然無死........

果然無毛就無事
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 01:18 AM   #248
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
黃泉

舊 12-22-08, 04:00 AM   #249
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
黃泉的真正願望被實現了,諷刺得來很感人啊

這種結尾安排是為第二季鋪路嗎?!
但不是黃泉做主角(?)又有什麼意義?!

此篇文章於 12-22-08 04:03 AM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 12:53 PM   #250
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
出原作又得,出四課又得
個人希望出四課既外傳

黃泉
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式