Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 
日本動漫畫討論版>牙狼-GARO- 集中討論區(News:"白夜の魔獣" 前編 12月15日放送)
Suda 01:17 AM 03-09-12
結果...

シグマ同キバ一樣下場

Sito 05:16 PM 03-09-12
點解山刀翼唔出來幫拖?
Suda 01:31 AM 03-16-12
翼終於來增援,仲召喚埋疾風
下集大結局等睇牙狼新型態
axe1292 01:59 PM 03-17-12
作者: Suda:
翼終於來增援,仲召喚埋疾風
下集大結局等睇牙狼新型態
上集的翼人同斬馬劍都未出過............
stevenfan 04:09 PM 03-17-12
作者: axe1292:
上集的翼人同斬馬劍都未出過............
生食不健康.......
Suda 01:45 AM 03-23-12
二期終於完左...

下集又係Special

axe1292 01:52 PM 03-28-12
加農死得好快!

西格瑪應該是當年比魔獸KO左果個學生?(如果變成魔獸就會殺左對方的約束)

就是因為比魔獸侵入 (?) 左先至性格大變, 所以佢父親先唔比甲佢?
SiEG~~ 01:39 PM 03-29-12
其實加農來歷係點尼.死左變個件骸骨?..仲有幾多隻太古既魔獸...好多迷團....
Sito 12:25 AM 02-27-13
鋼牙去左阿凡達,所以要搵第二個做黃金騎士……
stevenfan 07:02 PM 02-27-13
話時話電影好像上左有沒有人知道講什麼??
Suda 04:10 AM 04-06-13
今次主角幾多獨白

???: 街を泣かせる奴は許さねえ!
Pandahahaha 11:13 PM 04-09-13
女角好過上兩輯,但男角們
鷹柳 11:40 PM 04-09-13
新系列只有女角可取
gingq7 01:13 AM 04-10-13
作者: 拉打龍騎:
新系列只有女角可取
男主角都幾好, 眼鏡男都ok, 但男三號似壞人多d

其實我覺得動作設計都好左, 可能因為第一集無變身打 (唔變身打得好睇過變身應該都算都係系列特色了 )
Sito 01:16 AM 04-10-13
作者: gingq7:
男主角都幾好, 眼鏡男都ok, 但男三號似壞人多d

其實我覺得動作設計都好左, 可能因為第一集無變身打
演技問題,男三演海賊戰隊時是笨蛋角色
烈海王 04:34 AM 04-10-13
看了兩次第一回,仍是不習慣,最初以為新主角流牙會是像前作零般,是屬於外熱內冷的角色,沒想到原來只是個『無料扮四條』的串嘴MK,而且不知是否取鏡問題,這演員看上去是『小肥+矮』,很難覺得他是有型。

其餘兩位主角暫時沒太大感覺,四眼男外型討好,但要看看角色的性格如何,豪快銀則以一身狂傲造型現身,單看造型還不錯,只希望他不要再像演海賊般吵嘴,這演員本身已是醜樣,如角色性格不討好只會害了他。

暫時亮點只有女主角,希望劇本上能有點新驚喜,寫多些成人向的情節,其實寫這種成人向特攝劇本,井上敏鬼是很擅長的,可惜一直沒機會讓他參與牙狼的創作。
stevenfan 11:08 PM 04-10-13
劇場版「牙狼外伝 桃幻の笛」特報ムービー

http://www.youtube.com/watch?v=R8lp9dP0xUE
colus 12:52 PM 04-12-13
睇完第一集...
女角比以前有好大既進步!讚!
但係...
黃金騎士唔係最強魔戒騎士嗎...點解呢件冇料mk仔會做到...
魔戒騎士入門條件唔係靚仔有型嗎?(大誤)...點解...點解...?!
唔知打後零同翼,雷奧,佢地有冇機會出場呢...呢幾件真係唔係好頂得順...
zero22 12:08 AM 04-13-13
作者: colus:
睇完第一集...
但係...
黃金騎士唔係最強魔戒騎士嗎...點解呢件冇料mk仔會做到...
魔戒騎士入門條件唔係靚仔有型嗎?(大誤)...點解...點解...?!
唔知打後零同翼,雷奧,佢地有冇機會出場呢...呢幾件真係唔係好頂得順...

邪美個演員變左特工之類既野
應該係平行世界,佢地會登場都係以其他身份
colus 12:51 AM 04-13-13
作者: zero22:
邪美個演員變左特工之類既野
應該係平行世界,佢地會登場都係以其他身份
一開始追捕MK仔果個姐姐係邪美?
我完全認佢唔到,靚左喎...
我想要烈花
a147852987 03:03 AM 04-13-13
一開始追捕MK仔果個姐姐係邪美?
我完全認佢唔到,靚左喎...
我想要烈花
根本5係邪美,兩個人黎
超合Game魂 05:52 PM 04-13-13
男主角選角果然好"流"
colus 12:14 AM 04-15-13
作者: a147852987:
根本5係邪美,兩個人黎
我見樓上話係邪美...
我認我懶,冇再睇多次
ANYWAY,暫時出左既女角都唔錯啊
zero22 03:25 AM 04-15-13
作者: a147852987:
根本5係邪美,兩個人黎
係我睇錯~
因為見個黑眼圈有D似
同埋佢地都同姓 所以搞錯
axe1292 01:13 AM 04-16-13
睇完第一集...
但係...
睇OP表現出來的畫面,

現在黑色的部份應該會隨著成長變金色

不過今次D男角就差左少少........

對面非公認都好過佢XD
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 

返回主題版面