Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-14, 03:14 PM   #1126
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
青椒已見街

舊 03-20-14, 04:28 PM   #1127
普通人一個
God of Gamer
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
青椒已見街
要$8XX

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 06:11 PM   #1128
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
7月 G unit 01

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 07:14 PM   #1129
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
要$8XX
一抽見到788
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-14, 08:02 PM   #1130
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

8月魂SHOP

FA-ZZ

ZETA表示好火

舊 03-21-14, 08:41 PM   #1131
clie

註冊日期: Dec 2001
隻ZZ買唔落手,呢隻上色好似OK喎
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-14, 02:22 AM   #1132
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
唔爆得甲

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-14, 04:05 AM   #1133
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
FAZZ 睇來唔遠.....FAZZ 同MK-V 都出左的話...S 應該下年有望

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 04:18 PM   #1134
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

FULL ARMOR ZZ GUNDAM
價格: HK$ 600.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100001643/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 05:37 PM   #1135
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
FAZZ 睇來唔遠.....FAZZ 同MK-V 都出左的話...S 應該下年有望
望就咁望 -- 不過呢隻係ZZ入面個配色, 同S入面嗰隻有乜差別呢 -- 未知~~

舊 03-25-14, 08:38 PM   #1136
explosion
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
望就咁望 -- 不過呢隻係ZZ入面個配色, 同S入面嗰隻有乜差別呢 -- 未知~~
s入面有zz出過場?
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 08:48 PM   #1137
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: explosion 查看文章
s入面有zz出過場?
有隻假狗zzfa
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 10:24 PM   #1138
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: explosion 查看文章
s入面有zz出過場?
Robot魂呢隻係ZZ尾二嗰場大戰出場,搽咗層擋米粒炮嘅塗料~

S入面有三隻作為長程炮擊小隊用,個額頭支小型衛星鐳射炮係裝飾嚟,又無咗變型合體裝置,三部機都嚮月面都市一戰嗰陣畀隻Gundam Mk.V單拖切菜咁切打爆哂~

舊 03-26-14, 12:12 AM   #1139
D-boy

ROBOT魂 〈SIDE KMF〉 ランスロット(式典仕様)
販売価格:7,020円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000087385/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-14, 02:20 AM   #1140
explosion

註冊日期: Sep 2008
引用:
Robot魂呢隻係ZZ尾二嗰場大戰出場,搽咗層擋米粒炮嘅塗料~

S入面有三隻作為長程炮擊小隊用,個額頭支小型衛星鐳射炮係裝飾嚟,又無咗變型合體裝置,三部機都嚮月面都市一戰嗰陣畀隻Gundam Mk.V單拖切菜咁切打爆哂~
哦。。。嚇得我以為小說睇漏幾版
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-14, 03:08 AM   #1141
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
電鍍版咪電鍍版囉,咁都可以作下故仔...

舊 03-26-14, 09:58 AM   #1142
maxwellduo
巨艦大炮主義

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDParaMan-Vita
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

FULL ARMOR ZZ GUNDAM
價格: HK$ 600.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100001643/
點解舉砲個姿勢要拆左塊甲 劇情需要?

舊 03-27-14, 12:33 AM   #1143
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
部朱雀真係…
引用:

順便一問,唔記得有無記錯
連邦係唔係有邊架比月球引力扯走失控墜落爆開

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 10:11 PM   #1144
D-boy

魂アイテム:ROBOT魂 幻王丸、只今参上!!
舊 04-09-14, 12:30 AM   #1145
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
幾時出黑龍角架?

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 01:12 AM   #1146
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:

佢基本上改一改色就完事....我諗唔到佢唔出的理由
FAZZ

Full Armor ZZ

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist

此篇文章於 04-09-14 01:14 AM 被 PTX-003C 編輯。
舊 04-09-14, 01:16 AM   #1147
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

笨大:支炮個模唔係要起新呀>

舊 04-09-14, 01:43 AM   #1148
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: GN00508771 查看文章
笨大:支炮個模唔係要起新呀>
跟本同Full Armor ZZ 果支一樣

舊 04-09-14, 05:19 AM   #1149
seed0.0
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
seed0.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 08:39 AM   #1150
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
唔係好記得個次序,動畫入面龍王丸幾時出的,只係記得龍神丸,之後就龍星丸

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 11:16 PM

手機版 | APP版