Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
GP03D 01:23 PM 04-20-16
見到你地真係冇言....一開始玩到已家...半價後基本上日日抽....加券抽哂...加小課....未中過彩珠....
ShinDou 01:29 PM 04-20-16
你唔係中過2隻奶挺咩?
jackiecyho 03:26 PM 04-20-16
25號開放PVP 鬥技場同加蛋系統....徹底BF 化
wang2009hk 03:52 PM 04-20-16
作者: jackiecyho:
25號開放PVP 鬥技場同加蛋系統....徹底BF 化
BF至少抽角色比FFBE佛心十倍以上~XD
GP03D 06:46 PM 04-20-16
作者: ShinDou:
你唔係中過2隻奶挺咩?
冇呀...我都想....
有段時間都想棄GAME,因為真係冇咩野玩....可能SE呢排人手多左,多番D EVENT同新野....又可以玩下先....唔知等唔等到佢出FF7,8.....
ShinDou 07:26 PM 04-20-16
冇奶挺但最近幾次EVENT PICK UP有冇抽﹖

FF3 EVENT 隻黑魔係上位版比比,有W黑魔,仲有GA系3屬魔法,最強5星法師

FF0 EVENT JACK應該係最強物攻5星,見FD有380攻,有4連擊,有防-40%招,FULL BREAK只係-30%防,TREY有STOP,好似好多大佬都冇耐性,雙頭龍我都係用不動無明劍STOP屈死佢,同埋TREY都有4連擊

FF4 EVENT 解放覺醒5星龍騎同LYDIA都好勁,龍騎430% JUMP,有3百幾攻,LYDIA 3百幾魔力有METEOR 250%魔 無視25%防

FF13 EVENT FANG都有3百幾攻,又可以裝4個ATTACKER攻加40%

有呢D其實已經夠打,只係冇6星咁屈
GP03D 10:31 PM 04-20-16
次次EVENT都有抽,FFXIII,FFIV 仲係ALLIN.... FFXIII剩係抽到黑鬼,FFIV中ROSA同忍者,FFIII中左4次青魔...

我明....TREY,FF4聖騎,龍騎同LYDIA我都有...雙頭龍我用一隻FD既雷姐都打得贏....
上面有人有7隻...我諗半年以上都冇敵....
ShinDou 10:59 PM 04-20-16
FF13 你ALL IN左幾多抽﹖我中左1隻黑鬼之後再中4隻FANG,跟住合晒佢

FF4 我都係中3隻忍者合晒佢,我隻暗騎係過左PICK UP先中

FF3 抽左2下,第2下中黑魔

就黎開鬥雞場,應該都唔係平民打,到時又成堆6星人先手秒晒人都似
GP03D 11:55 PM 04-20-16
FF13我諗有二十幾三十抽掛....

鬥雞場....5隻雷姐.....普攻你都死.....
ShinDou 06:27 AM 04-21-16
我諗鬥雞場D DAM應該會向下修正好多,而家打人閒閒地十幾萬,先手贏硬啦,分分鐘DAM要除1百甚至更多
daihamlop 05:56 PM 04-21-16
聖劍隻神獸都幾兇猛
今次又係覺醒多過超級兩倍
想偷懶都唔得
今次暗雲加Diablo依然係你嘅好幫手
前提係六星同有Demon killer
ShinDou 06:46 PM 04-21-16
今次性劍EVENT真係唔知佢想點,3隻都廢,莫古王換野個表1睇就唔開胃,難換過上次0式好多,換D野又廢,最勁係10% TRUST同HP15%,但要太多POINT啦,冇DUAL HORN點儲到幾萬﹖D飛又少又難換,打拉比1次得5百

唔怪得佢同時開埋CHARACTER QUEST同之後開鬥雞場啦

今次應該HEA打算,每日淨抽半價其實都唔太想抽,早知之前FF3 PICK UP抽多幾下,留定D野下個EVENT再抽算

原來好多樣野都只係換得1件,基本上我淨係會換HP15%, TRUST 10%, 飛,不過應該都換唔晒

上次0式勁多FD掛特效,今次1隻都冇,應該好多人連抽都費事
傑少 08:01 PM 04-21-16
覺醒打完,唔可以快刷,帶全降最重要
武器防具都唔勁,換完卷同仙人掌可以收工
ShinDou 08:02 PM 04-21-16
想快刷既6隻冰CHAIN打超級好過
jackiecyho 08:08 PM 04-21-16
抽左十券, 只中ポポイ同プリム.

ポポイ係全game 唯一一隻有晒所有屬性魔法既魔法師, 可惜魔力唔算高, 配連續魔的話都可以用下.

プリム可以話係女神高級互換版, 有rush 加攻加魔力, 有復活又有heal wall, 加上6星stat, 算做唔錯.
ShinDou 08:27 PM 04-21-16
回力標妹D招好似係特殊,連續魔應該冇用

女神呢D係D超火力6星面前真係冇得出,寧願出拉冇沙同性騎,兩個第1TURN加物魔攻防
wang2009hk 11:28 PM 04-21-16
10連X2+3次單抽中

男主X1
女主X1
雙性妖精X7

超級打不贏史萊姆..

上級抱好友大腿..
男主+女主+妖精X3..
一場了不起100~130個上下..

打到幾時啊._.||

ID:930463747
聖劍活動期間會掛聖劍男主,不介意沒練過的加一下吧XD

平時掛FF3雙刀
Ho1982 11:58 PM 04-21-16
作者: wang2009hk:
10連X2+3次單抽中

男主X1
女主X1
雙性妖精X7

超級打不贏史萊姆..

上級抱好友大腿..

打到幾時啊._.||

平時掛FF3雙刀
超級史萊姆唔難打
你FF3雙刀做物攻,其他掛晒魔攻都夠打
我掛1奶+4妖精都夠打超級
GP03D 01:53 AM 04-22-16
作者: wang2009hk:
10連X2+3次單抽中

男主X1
女主X1
雙性妖精X7

超級打不贏史萊姆..

上級抱好友大腿..

打到幾時啊._.||

平時掛FF3雙刀
added you!! 見你原來玩左冇耐
5隻EVENT人都得咁少??
今次超煩.....超級都唔可以AUTO自己打嬴...睇嚟今次都冇咩換到....
ShinDou 07:09 AM 04-22-16
超級4隻4,5星中高級冰魔chain係咁repeat就夠1turn秒,我仲出左隻未升既ff3黑魔入去吸
wang2009hk 07:53 AM 04-22-16
作者: GP03D:
added you!! 見你原來玩左冇耐
5隻EVENT人都得咁少??
今次超煩.....超級都唔可以AUTO自己打嬴...睇嚟今次都冇咩換到....
正確來說是回鍋重玩~XD

這遊戲開服時玩了一個月棄坑

然後剛好0式活動時無聊刷一下首抽打開時間..刷到FF3開放,刷到雙刀就回鍋玩

舊帳就一直放在BS拿石然後抽抽抽~XD

p.s.這次聖劍event太無理了..單靠自然回體..每場不缺都可能換不了莫古www..日本官方維特正在炎上~!XD
GP03D 01:55 PM 04-22-16
呢次個聖劍event我直情覺得係ON居...打醒覺打得咁辛苦得幾十糖?
跟住要換D好少少既野都要成萬? SE係咪傻左...雖然上次個0EVENT係易左...今次都唔洗咁呀....
lange_why 04:35 PM 04-22-16
用券抽中回力角....見個換引list即刻冇癮,hea打超級換番d券算
今次d券仲要頭4張先一千,另外幾張要3千同4千o甘換,見倒都唔想打...
jackiecyho 05:10 PM 04-22-16
維護完超級一場100 左右, 連bonus 一場2百幾到300 好好多
ShinDou 06:01 PM 04-22-16
其實主要係pick up廢,換d野又廢,最勁既hp15%又冇得量產,真係唔係好想打

如果pick up勁or換d野勁幾難都會同佢衝
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119  ... 最後

返回主題版面