Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120 520  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
HI_Ricky 03:10 AM 10-14-15
第三acc 新開game首10抽中左 XD

ZeroChow 07:49 AM 10-14-15
其實而家知10抽定單抽易中未
lunn 08:09 AM 10-14-15
作者: ZeroChow:
其實而家知10抽定單抽易中未
今朝3抽中左紅蓮
我諗無咩關係
都係講運
亍 ◣ 08:46 AM 10-14-15
玩左幾日感想,個操作手感好差,點o岩人已經好難,點完再點去行動都係成日點空氣咁,尤其想點佢入戰艦結果無反應之餘仲會甩埋個控制....
okabe 09:12 AM 10-14-15
作者: 亍 ◣:
玩左幾日感想,個操作手感好差,點o岩人已經好難,點完再點去行動都係成日點空氣咁,尤其想點佢入戰艦結果無反應之餘仲會甩埋個控制....
CC起初都有類似問題,但CC人物比機戰大,版面又大
易控好多,要等佢慢慢執
yeah yeah 09:16 AM 10-14-15
作者: okabe:
CC起初都有類似問題,但CC人物比機戰大,版面又大
易控好多,要等佢慢慢執
CC我會拉到個人仔去打敵人/點佢一下再點敵人一下就可以行到去..
機戰好難.....
用點既方法好似唔得....
要拉....但成埋機企到咁近好難拉到想要既機..

10連得2SR...
賣哂換左部SSR鐵甲
Matthew.Y 09:16 AM 10-14-15
佢移動果到真係要搞搞非自軍aera竟然點唔到地板移動……
要手控既板真係唔好開加速,唔係你想補血未點都就死左
clie 09:29 AM 10-14-15
作者: 元首KFC:
謝WIKI,原來卡蓮攻擊數值比某些SSR射還高~~~,
宇C可裝PARTS解決,
在最前一排放必殺可打中敵陣最後一排
好吧技能確是不太好, 我收口
大絕,技能,精神都係近戰型,有得改成拳機就正
tsddr 09:36 AM 10-14-15
尋晚開始玩,3石中魯魯修,要努力打活動
okabe 09:39 AM 10-14-15
作者: clie:
拳機實有,不過留番日後出
佢唔同CC同一機體佢可以出唔同類
heyman774 09:39 AM 10-14-15
作者: Matthew.Y:
佢移動果到真係要搞搞非自軍aera竟然點唔到地板移動……
要手控既板真係唔好開加速,唔係你想補血未點都就死左
CC不嬲都唔可以點對面地板
3行變4行, 敵人個判定細左係有D難點, 要點正腳底先得

唔知係咪我未升夠LV定點, D機紙得很, 要靠空氣盾
除左敵人射機無得屈空氣盾
今作的機體攻擊起手動作慢, 加上敵人普攻個攻擊範圍非常細
渣住部近戰1on1的情況, 來回斬血都唔洗扣

不過你同時控唔得幾多部, 我多數帶 2近3遠/3近2遠 咁打
VTMaldini 09:48 AM 10-14-15
90石30抽中:
1st set: SR Lockon (盾), SR 提耶
2nd set: SR 三一 2號, SR 月下藤堂
3rd set: SR 鐵甲, SSR Exia (盾)

但我已經有 SSR Exia (拳)

我應該升 SR 月下藤堂, SR 鐵甲, 定換SSR鐵甲好?
天子 09:57 AM 10-14-15
SSR鐵甲 月下上到太空得C 咋
Matthew.Y 10:09 AM 10-14-15
終於升到27rank多5個fd位,每7rank先加人數好辛苦

到ev完之前應該都係掛高文,add左最好報一報id名
天子 10:13 AM 10-14-15
樓上加左~404
ryvius123 10:24 AM 10-14-15
終於升到27rank多5個fd位,每7rank先加人數好辛苦

已申請, id ryvius, thx
元首KFC 10:26 AM 10-14-15
妥妥的副坦

作者: 天子:
SSR鐵甲 月下上到太空得C 咋
SSR盾鐵甲有b

其實有b勉強可接受, 反正只影響移動速度, 卡蓮裝了宇宙適應拿個a 和 c 攻擊力一樣, 最後裝了個b保持最低限度的移動力就算, 不過近戰機有a好一點
元首KFC 10:29 AM 10-14-15

申友求加
id gaf_KFC
HI_Ricky 10:31 AM 10-14-15
目前我自動mode + >> 打.
重AP / 沒自家support 就沒>> 但都照Auto

自從試到點可以call 死一個幫手之後,養副acc好重要呢
VTMaldini 10:45 AM 10-14-15

求加
ID: MaldiniGAF
clie 11:11 AM 10-14-15

求加好友
ID 瓜瓜
JMi 11:12 AM 10-14-15
咁搞笑 真係照抄都咁 XD

咁無奶油個控制會差過CC架喎
okabe 11:14 AM 10-14-15

已申請, id: okabe, thx
Matthew.Y 11:15 AM 10-14-15
求加好友
ID 瓜瓜
你爆左fd
Matthew.Y 11:22 AM 10-14-15
作者: JMi:
咁搞笑 真係照抄都咁 XD

咁無奶油個控制會差過CC架喎
本身可能d機細粒d難點

好耐無玩過CC所以唔知有無分別啦
我覺得當我打緊上面,中間有d卒,boss係下面出,我要>型既路線先去到boss面前好麻煩
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70 120 520  ... 最後

返回主題版面