Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 
手提遊戲機討論版>Monster Hunter Stories | 回合制 RPG | 日版已售
tao08 03:09 PM 11-18-16
d低rare怪係咪冇可能刷到9格遺傳格
滅龍士 07:54 PM 11-18-16
正話上芒亨部打三田寺理紗同岡田紗佳。理紗投降,紗佳俾我三心KO
作者: tao08:
剩係知樣衰貓Amiibo送8slots草食龍
滅龍士 12:45 AM 11-19-16
del
tao08 12:39 PM 11-19-16
有冇人成功刷過7,8 slot黑狼鳥同冰牙龍
Kaiser 10:22 AM 11-20-16
親,破關後有所有魔物種的覺醒都可以無限拿,自己食到9格啦

有冇人成功刷過7,8 slot黑狼鳥同冰牙龍
野生蛋SLOT上限應該係星數+1
其餘要食覺醒
滅龍士 08:49 PM 11-25-16
件DL老山裝幾大力,值得一整

上芒亨部網戰終於贏返上次三田寺理紗投降果一鋪
滅龍士 10:34 PM 12-02-16
上芒亨部個網聯第三鑊炒贏理紗,不過佳村間房換足七八次number,我就一次都入唔到
滅龍士 12:36 PM 12-16-16
今日DL任有白一角打
捲毛老爺 01:39 PM 12-16-16
有冇蛋執
滅龍士 02:36 PM 12-16-16
有清一色白一角蛋執
滅龍士 05:40 PM 12-22-16
https://youtu.be/hdGVvf8KjSY
http://www.mh-stories.jp/sp/promotion/25.html

聽日出斬龍,下個禮拜五出大轟
滅龍士 10:51 AM 12-23-16

呢三件蛋散俾我兩輪起三輪止滿血KO,你o地仲唔秒埋佢o地一份?m9
tao08 10:08 AM 12-29-16
斬龍同白一角係咪單人打?
滅龍士 10:51 AM 12-29-16
斬龍同白一角係咪單人打?
得白一角先係,接完任去沙漠跟住藍箭咀入去銀山窿打
斬龍一定要網聯同人打,儲夠9塊唔同形狀o既蛋殼砌好再孵出o黎。規矩係:最多派Rare7怪。孵完圖鑑係冇斬龍睇
tao08 11:32 AM 12-29-16
作者: 滅龍士:
得白一角先係,接完任去沙漠跟住藍箭咀入去銀山窿打
斬龍一定要網聯同人打,儲夠9塊唔同形狀o既蛋殼砌好再孵出o黎。規矩係:最多派Rare7怪。孵完圖鑑係冇斬龍睇
咁就麻煩,好難搵人聯機打...
滅龍士 01:36 PM 12-29-16
咁就麻煩,好難搵人聯機打...
唔介意連輸三舖儲足9塊蛋殼嘅話可以出post揾我
tao08 08:01 PM 12-29-16
唔介意連輸三舖儲足9塊蛋殼嘅話可以出post揾我
要上網同人打,就算輸嬴都拎到?
滅龍士 08:18 PM 12-29-16
要上網同人打,就算輸嬴都拎到?
yes
tao08 09:46 PM 12-29-16
yes
我冇問題ar
滅龍士 03:26 PM 12-30-16
隻白一角招即死紅技99%係狗屎垃圾招,本身有一半機會撻Q唔再講,用定lock on先都起碼出5次先有一次係隊得死隻怪不特止,隻game有一半怪係即死冇效,所以齋玩一隻吊吓癮好喇。仲有一擊無效呢個廢DNA請放心用其他skill大大力冚Q哂佢哋

大轟同以前MH系列一樣:只係隻大力d厚血d同多咗爆破技嘅黑轟。仲要多招中粉後必出嘅紅招爆破chaser,你哋即管放心用藍招反Q佢。
滅龍士 10:45 AM 01-01-17
今日出DL黑狼
滅龍士 09:06 PM 01-13-17
今日兩個DL任可以整尾槌龍鎚同眠屬槌早抖熊
滅龍士 08:56 PM 01-20-17

我究竟遲過你o地幾耐做Master?a
滅龍士 04:32 PM 01-22-17
今日有P&D赤紅豪神蛋任Download!
滅龍士 12:52 PM 02-17-17
今日焦點DL任:冰麒麟
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 

返回主題版面