Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後
電視遊戲討論版>Playstation VR - VR 頭戴式顯示器 專區 | PSVRは200万台を突破!
alvintach 05:01 PM 07-29-16
作者: ayane123:
sony今次真係要出來交代下,點解比假LINK呃人

到差唔多11點假LINK先變返真LINK

今次事件好嚴重
公然內部認購
Amuro0093 05:04 PM 07-29-16
amazon.co.uk +express 運費 £312.81 = 3 198.7918 港幣; 唔同SonyHK 買.
https://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySt...&keywords=psvr
harakuma 05:19 PM 07-29-16
外國大把貨, 唔洗争餐死, 係HK咁肉鬼酸玩弄買家
DevilElvis 05:26 PM 07-29-16
[抽水mode]自經PSV一役,已經唔再衝首發……

謎之聲………PS4 Neo肯肯定有連PSVR pack賣
sunhikari 05:33 PM 07-29-16
作者: Amuro0093:
amazon.co.uk +express 運費 £312.81 = 3 198.7918 港幣; 唔同SonyHK 買.
https://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySt...&keywords=psvr
$3100買無保養電子野,好大風險下
Dyhalt Rushifar 05:38 PM 07-29-16
作者: harakuma:
外國大把貨, 唔洗争餐死, 係HK咁肉鬼酸玩弄買家
咁日本第二批都好似被瞬殺咗既…
harakuma 05:43 PM 07-29-16
作者: sunhikari:
$3100買無保養電子野,好大風險下
好多人去外國網買GTX1080 , 成56千元咪照樣買

作者: Dyhalt Rushifar:
咁日本第二批都好似被瞬殺咗既…
咁日本有冇"叫人十點等開賣, 十一點先比個LINK出嚟, 一陣又話無晒"呢種event發生?
pet3 05:45 PM 07-29-16
外國大把貨, 唔洗爭餐死, 係HK咁肉鬼酸玩弄買家
明明外國都一直是秒殺斷貨
harakuma 05:53 PM 07-29-16
作者: pet3:
明明外國都一直是秒殺斷貨
呢個週邊應該炒唔起,

係罪大HK想大家怨聲載道一下咁解啫,

正式開賣日分分鐘周街係貨, 又唔係未試過咁.
J+1 07:40 PM 07-29-16
呢個週邊應該炒唔起,

係罪大HK想大家怨聲載道一下咁解啫,

正式開賣日分分鐘周街係貨, 又唔係未試過咁.
當年psv
由手機版發出
ayane123 09:52 PM 07-29-16
咁既解釋,當人傻架咩

PlayStation HK 有關今早Sony Store Online 預訂登記PS VR情況公告:

不好意思,再次向各位玩家致歉。與 @Sony Hong Kong 了解後,證實我們原先提供的連結LINK是正確的,可惜是開訂後因線路非常繁忙,令系統暫停原先會Redirect到「預訂專頁」的設定;根據系統訊息,在開訂早段的確有客人透過連結成功登記預訂產品。對造成各位誤會及不便,致萬二分歉意。
harakuma 10:16 PM 07-29-16
作者: ayane123:
咁既解釋,當人傻架咩

PlayStation HK 有關今早Sony Store Online 預訂登記PS VR情況公告:

不好意思,再次向各位玩家致歉。與 @Sony Hong Kong 了解後,證實我們原先提供的連結LINK是正確的,可惜是開訂後因線路非常繁忙,令系統暫停原先會Redirect到「預訂專頁」的設定;根據系統訊息,在開訂早段的確有客人透過連結成功登記預訂產品。對造成各位誤會及不便,致萬二分歉意。

上面紅字既客人, 其實係"架嘰冷"下話, 奉勸索尼啊~知唔知呢個字點讀呀!!

Dyhalt Rushifar 10:38 PM 07-29-16
算啦,都係注定同VR無緣架嘞
龍寶寶 10:37 AM 07-30-16
SONY139號
VR第59號
GT第46號
DQ第10號
teealpha 10:51 AM 07-30-16
聽返台灣LINE GROUP友講,今日台灣都開訂PSVR,但好似唔多得200套
AshleyYan 10:56 AM 07-30-16
S記成日出呢招啦,到時真係無貨佢邊有錢賺~
總之唔使爭既時候先買,VR又唔係佢獨家急d乜
龍寶寶 11:06 AM 07-30-16
已成功比錢訂到
Amuro0093 11:56 AM 07-30-16
作者: 龍寶寶:
已成功比錢訂到
我都訂左而且唔駛比錢又可以隨時cancel.
pet3 01:17 PM 07-30-16
肯排就實有嗎
HI_Ricky 01:28 PM 07-30-16
以目前咁睇, 淨vr 賣完就沒,之後大貨都係連game / 機套裝...

其實沒話急唔急買,不過早買又係3180,1,2個月後又係3180...咁點解唔早買早hihi....
stcdavidhk 01:39 PM 07-30-16
咁其實好明顯一定大賣,SONY醒少少都應該大批派貨啦
反正佢剩係收汝貨錢,之後出面game鋪炒幾貴都關佢事
HI_Ricky 01:48 PM 07-30-16
作者: stcdavidhk:
咁其實好明顯一定大賣,SONY醒少少都應該大批派貨啦
反正佢剩係收汝貨錢,之後出面game鋪炒幾貴都關佢事
10月出留貨比美國感恩節好正常,之後又聖誕,new year..... 大貨到 2017 吧
Dyhalt Rushifar 02:11 PM 07-30-16
即係至少仲有成年要等
holsety 05:49 PM 07-30-16
有冇體驗了,其實戴落重唔重?
HI_Ricky 05:54 PM 07-30-16
作者: holsety:
有冇體驗了,其實戴落重唔重?
其實唔重....
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後

返回主題版面