Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
影音館>BD討論區 (05)
シェンムー 08:51 PM 01-06-15
五月天隻live bd 畫質係垃圾級別……
HON HON 09:04 PM 01-06-15
作者: 山內 一典:
五月天隻live bd 畫質係垃圾級別……
唔係掛...

台版CONCERT BD話晒好過港版...

咁... 又可以慳返.
シェンムー 09:35 PM 01-06-15
真 , 上隻DNA 已經廢廢地
今次個TOUR 甘大型都錄得甘差
最慘係你會睇得好辛苦 , 佢係將台北, 高雄 , hk , 鳥巢炒埋一碟
聲唔跟口型 , 彈又唔跟 … 真心爆粗 , 甘樣嘅live 碟真心垃圾
矇 , noise 又多到爆烈 , fps 有時又唔穩定…
如果要比幾年前Mr. 第一個concert 隻bd 好過佢N 倍
HON HON 10:05 PM 01-06-15
真 , 上隻DNA 已經廢廢地
今次個TOUR 甘大型都錄得甘差
最慘係你會睇得好辛苦 , 佢係將台北, 高雄 , hk , 鳥巢炒埋一碟
聲唔跟口型 , 彈又唔跟 … 真心爆粗 , 甘樣嘅live 碟真心垃圾
矇 , noise 又多到爆烈 , fps 有時又唔穩定…
如果要比幾年前Mr. 第一個concert 隻bd 好過佢N 倍
隻DNA BLURAY我仲响屋企.

真係未見過炒埋一碟咁無聊.
陸奧 貴志 09:53 PM 01-29-15
10000羊送到上門堅抵(如果你一隻都冇既話)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...5d1a4274567562

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...9413f205098b7f

https://scontent-b-hkg.xx.fbcdn.net/...40&oe=55601E37
HON HON 10:02 PM 01-29-15
原來個POST係你出....

以家陣個RATE黎買真係堅抵.
シェンムー 06:26 PM 02-09-15
衛蘭隻DVD 正到離奇
用鋪頭部CRT 睇清到不得了 , 再加埋應該60FPS
期待BD
HON HON 06:57 PM 02-09-15
衛蘭隻DVD 正到離奇
期待BD
佢部crt幾多吋?
如果今次佢隻新concert bd好過上次的話, 即係今次改路線唔賣歌...haha
W!LL 09:40 PM 02-09-15
衛蘭隻DVD 正到離奇
期待BD
因為話係4k拍攝, 但影像版會小歌過CD版
シェンムー 03:45 AM 02-10-15
作者: HON HON:
佢部crt幾多吋?
如果今次佢隻新concert bd好過上次的話, 即係今次改路線唔賣歌...haha
應該26" 左右… 真係好清下
Janice今次live 佢唱得不錯,值得支持

作者: W!LL:
因為話係4k拍攝, 但影像版會小歌過CD版
係,少d 歌同將talk 合埋去歌度無獨立分track
缺點沒有字幕
W!LL 10:22 PM 02-11-15
街舖買都幫我追返隻, 好彩
Attached: 20150211_134705.jpg (115.9 KB) 
HON HON 11:26 PM 02-11-15
街舖買都幫我追返隻, 好彩
街舖唔通係.......咩咩PRO????
W!LL 11:44 PM 02-11-15
街舖唔通係.......咩咩PRO????
我都係灣仔聲威買咋, 不過要追都有小小難度
訂碟唔係間舖老闆本身, 係個專幫大陸人訂碟嘅人, 有特別野先寄拎啲來賣
始終大陸淨係睇簡體都得, 都係叫老闆問上面個人追, 人地都未必肯做
好彩都追到, 隻限定書仔版買左都未開, 應該唔使開了
HON HON 11:58 PM 02-11-15
我都係灣仔聲威買咋, 不過要追都有小小難度
訂碟唔係間舖老闆本身, 係個專幫大陸人訂碟嘅人, 有特別野先寄拎啲來賣
始終大陸淨係睇簡體都得, 都係叫老闆問上面個人追, 人地都未必肯做
好彩都追到, 隻限定書仔版買左都未開, 應該唔使開了
我都唔駛開隻鐵....HAHA

查實自己禁得啦, 但間舖幫你追到都算好彩.
W!LL 12:07 AM 02-12-15
我都唔駛開隻鐵....HAHA

查實自己禁得啦, 但間舖幫你追到都算好彩.
好小留意韓版特別版, 咁耐都係得無間道鐵同呢隻
又唔得閒捕住佢幾時上架, 唯有咁啦無計
HON HON 12:07 AM 02-12-15
好小留意韓版特別版, 咁耐都係得無間道鐵同呢隻
又唔得閒捕住佢幾時上架, 唯有咁啦無計
咁又係既, 尤其是近排真係俾你捕到都唔一定禁到嗰下死.
C.Ryo 05:25 PM 02-15-15
隻Hins Live 2014 BD 唔錯
W!LL 10:36 PM 02-22-15
衛蘭初八啟市
Attached: 20150222_182624.jpg (47.5 KB) 
莎月美希 11:03 PM 02-22-15
衛蘭初八啟市

師兄知唔知伊健演唱會幾時有藍光?THX
C.Ryo 11:16 PM 02-22-15
將會入電單車同cheer chan, Bjork 新碟已經聽緊
W!LL 06:15 PM 02-23-15
作者: 莎月美希:
師兄知唔知伊健演唱會幾時有藍光?THX
剛剛出DVD無咁快知呢, 哈哈XD
莎月美希 06:44 PM 02-24-15
剛剛出DVD無咁快知呢, 哈哈XD
啊,唔該晒你。
由手機版發出
W!LL 02:27 PM 02-26-15
入手電單車同小強
Attached: 20150226_135617.jpg (74.7 KB) 20150226_140025.jpg (64.3 KB) 
半熟蕃茄 03:28 PM 02-26-15
我都入手左janice同星矢
入手價195同埋230
will大係咪都係聲威閣買?
HON HON 11:01 PM 02-26-15
星矢230咁抵玩, 我入手都要240....

衛蘭就等CHING睇完出REPORT至諗去唔去馬...
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面