Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-28-12, 11:55 AM   #101
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
一播完就無人理 a ?
本日アニメ最終回!「figma ブラック★ロックシューターTV ANIMATION ver.」! - mikatan

睇個款似係唔可以笠頭+点火 /

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/

此篇文章於 03-28-12 12:22 PM 被 Q-  編輯。
Q-  目前離線  
舊 03-28-12, 11:59 AM   #102
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: Q-  查看文章
一播完就無人理 a ?
本日アニメ最終回!「figma ブラック★ロックシューターTV ANIMATION ver.」! - mikatan

睇個款似係唔可以笠頭+点火 /
應該得既,不過個頭就要望死右邊

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線  
舊 03-28-12, 12:13 PM   #103
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問一下,今個月尾係咪出謙信?

http://www.goodsmile.info/post/ja/20...%E5%A0%B1.html

3月31日(土)発売開始
figma 上杉謙信
teealpha 目前離線  
舊 03-29-12, 01:19 PM   #104
Gallardo
最強(最凶)アイドル

発売予定日 :7月
http://www.1999.co.jp/10181582

舊 03-30-12, 01:01 PM   #105
Gallardo
最強(最凶)アイドル

上杉謙信
日本早左1日出
http://www.1999.co.jp/10168171

舊 03-30-12, 01:10 PM   #106
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Gallardo 查看文章
上杉謙信
日本早左1日出
http://www.1999.co.jp/10168171
この商品の満足度は2.75です。

每次見到呢個評分
嗯...等現貨圖~~
希望現貨可以括目相看~~

舊 03-31-12, 08:59 AM   #107
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
那個咀(大誤

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 03-31-12, 09:23 AM   #108
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
この商品の満足度は2.75です。

每次見到呢個評分
嗯...等現貨圖~~
希望現貨可以括目相看~~
現在睇相未覺有乜問題

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 03-31-12, 11:51 AM   #109
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: mikemike 查看文章
現在睇相未覺有乜問題
事實上我都唔覺有咩問題..
所以唔明點解評分會咁低

大概只係無一種非常驚艷既感覺

舊 03-31-12, 12:45 PM   #110
Gallardo
最強(最凶)アイドル

舊 03-31-12, 02:45 PM   #111
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR

上杉入手
淨睇表面都唔錯
上色問題比學姊少 不過都係"眼不見為乾淨喇"
膊頭因為個"燈籠袖"所以活動性少好多 兩手持劍應該唔可能做到
另劍同劍鞘係兩件獨立PARTS 所以唔可以入鞘
近排好少玩figma 今次忽然覺得上杉好似細隻咗...
小弟本身係上杉fans 今次figma我最少俾佢4分喇

此篇文章於 03-31-12 04:21 PM 被 stamenccy 編輯。 原因: 補圖一張~
stamenccy 目前離線  
舊 03-31-12, 06:07 PM   #112
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
上杉$328 旺角入手
面相真係幾ok,唔係咁差姐

此篇文章於 03-31-12 06:11 PM 被 半熟蕃茄 編輯。
半熟蕃茄 目前離線  
舊 03-31-12, 06:11 PM   #113
櫻太郎
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: stamenccy 查看文章

上杉入手
淨睇表面都唔錯
膊頭因為個"燈籠袖"所以活動性少好多 兩手持劍應該唔可能做到
另劍同劍鞘係兩件獨立PARTS 所以唔可以入鞘<<<根本係一個致命性缺點
櫻太郎 目前離線  
舊 03-31-12, 06:19 PM   #114
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 櫻太郎 查看文章
另劍同劍鞘係兩件獨立PARTS 所以唔可以入鞘<<<根本係一個致命性缺點
雖然唔可以直接入鞘,不過都叫有替換parts做入鞘

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線  
舊 03-31-12, 07:53 PM   #115
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: 櫻太郎 查看文章
都係為左劍鞘唔會太粗姐=v=
tung999 目前離線  
舊 03-31-12, 09:06 PM   #116
dasw123
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
Nintendo Switch IDSW-3664-0133-1821

我想問呢隻仲出唔出?好似冇晒聲氣~

ROUND 1 FIGHT!
dasw123 目前離線  
舊 03-31-12, 09:11 PM   #117
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: dasw123 查看文章

我想問呢隻仲出唔出?好似冇晒聲氣~
你望清楚,不是figma,是Agma!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 03-31-12, 09:20 PM   #118
dasw123

Nintendo Switch IDSW-3664-0133-1821
係喎,真係俾佢fake 左...~唔知見街未呢,3月了...
定係流野來~我日文mama地...

此篇文章於 03-31-12 09:22 PM 被 dasw123 編輯。
舊 03-31-12, 09:23 PM   #119
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: dasw123 查看文章
係喎,真係俾佢fake 左...~唔知見街未呢,3月了...
定係流野來~我日文mama地...
你仲唔明?

舊 03-31-12, 09:26 PM   #120
dasw123

引用:
作者: mikemike 查看文章
你望清楚,不是figma,是Agma!
上網搵過Agmad料,知道咩事了

舊 03-31-12, 09:34 PM   #121
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stamenccy 查看文章
上杉入手
淨睇表面都唔錯
咁其實都OK喎~
不過係咪橙光問題呢
好似上色得有D淺咁

右邊隻小上杉好得意.....

舊 03-31-12, 10:05 PM   #122
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
咁其實都OK喎~
不過係咪橙光問題呢
好似上色得有D淺咁

右邊隻小上杉好得意.....
放心~ 只係小弟影得唔好
上色冇問題的 不過我覺得佢面色比較倉白 XD

舊 03-31-12, 10:41 PM   #123
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353

舊 03-31-12, 11:11 PM   #124
過眼雲煙
Crazy Gamer
DJ ERIC.T

註冊日期: Jan 2008
電單車
過眼雲煙 目前離線  
舊 03-31-12, 11:21 PM   #125
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: kyo353 查看文章

次次都係架電單車搶晒風頭囉

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BBAB Ver.2.7 討論區 vol 4 <<現戰場:【初公開】オルグレン湖水基地 ~天貫く光芒~>> <<『ヘヴィガードG型』、『シュライクW型』支給開始>> 彼岸花 街機心得交流討論區 1008 06-02-13 11:27 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
figma 討論區 vol.8 mikemike 收藏品討論版 1000 03-03-12 09:10 PM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 01:02 AM

手機版 | APP版