Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-19-18, 06:02 PM   #26
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
咁樣攪法DOA6 隨時硬胸.......

Sent from my iPhone using Gaforum
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 06:07 PM   #27
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
貝殼 / 寶石仲有幾件幼帶泳衣比人河蟹硬
果堆一定河蟹硬啦⋯⋯bikini都可以被河蟹的話。

Sent from my iPhone using Gaforum

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 06:47 PM   #28
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
sony 中意倒米

大家就成全佢
等佢快點死無人玩啦

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 09:39 PM   #29
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
你出STEAM版一定係最高銷路版本囉

舊 11-19-18, 10:01 PM   #30
1pi

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: Rance 查看文章
你出STEAM版一定係最高銷路版本囉
出steam版,我唔反對
但白嫖嘅人 笑9其他NS玩家玩正版,又笑9 NS玩家無得修正玩mod
咁就唔好啦
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 02:47 AM   #31
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
隻"Game"已經唔好玩,重要出個加人減弱版…搵鬼買咩。玩DMM版重好。
Switch得30 fps

舊 11-20-18, 08:32 AM   #32
1pi

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
隻"Game"已經唔好玩,重要出個加人減弱版…搵鬼買咩。玩DMM版重好。
DMM版有冇鎖區?
其實冇一個版本,係完美。
我認同你嘅講法,隻遊戲真係唔好玩。 要刷關鍵道具睇表演,刷關鍵道具嘅過程又枯燥。
舊 11-20-18, 08:35 AM   #33
pet3
The One

「ゲーム内容および機能情報は予告なく変更される可能性があります。」

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 11-20-18, 08:42 AM   #34
gingq7

註冊日期: May 2008
老老實實, 隻game就真係唔好玩
PS4版, 我玩了30分鐘已放棄, 單機都要你很無聊地農幾十小時, 傻的嗎?
DMM版, 我玩了15分鐘已放棄, 連打排球都無得人手操控, 得個睇字, 這叫game?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 08:47 AM   #35
1pi

引用:
作者: gingq7 查看文章
老老實實, 隻game就真係唔好玩
PS4版, 我玩了30分鐘已放棄, 單機都要你很無聊地農幾十小時, 傻的嗎?
DMM版, 我玩了15分鐘已放棄, 連打排球都無得人手操控, 得個睇字, 這叫game?
講得岩
咸又唔夠咸,巫師3尺度重大過佢,雖然啲女一般。
舊 11-20-18, 08:48 AM   #36
1pi

引用:
作者: pet3 查看文章
「ゲーム内容および機能情報は予告なく変更される可能性があります。」
嘩,舊版都cut料?
舊 11-20-18, 09:05 AM   #37
pet3
The One

引用:
作者: 1pi 查看文章
嘩,舊版都cut料?

女權份子+SONY 高層

全部都是敵人

FGO 目標預算
舊 11-20-18, 10:46 AM   #38
GOGamer
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2016
引用:
出steam版,我唔反對
但白嫖嘅人 笑9其他NS玩家玩正版,又笑9 NS玩家無得修正玩mod
咁就唔好啦
哈哈,無錯。
而家已經有人講緊破解咗嘅ns第二時隻game出咗可以免費玩,我諗嗰陣時候都會應該會有mod 到時正版玩家又會畀呢堆白票嘅人笑,戇居。

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
同意,dmm版又有頭飾,又有眼鏡,又有手環個D裝飾品,仲有新嘅劈西瓜活動,休息活動又可以互相學習等等,超有海灘feel。PS4既舊版乜都冇,依家新版仲多咗聖光添。

引用:
所以我就話大家唔好下載佢任何更新住,
因為大家都唔知佢幾時更新,
係出game嘅時候呀還是係之前更新
好似FYK 對P.T.咁
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:57 AM   #39
1pi

引用:
女權份子+SONY 高層

全部都是敵人
班賤人喪心病狂、喪盡天良、污染世界
舊 11-20-18, 12:01 PM   #40
1pi

引用:
作者: GOGamer 查看文章
哈哈,無錯。
而家已經有人講緊破解咗嘅ns第二時隻game出咗可以免費玩,我諗嗰陣時候都會應該會有mod 到時正版玩家又會畀呢堆白票嘅人笑,戇居。
NS機已經破解咗嘅冇得講,但係之後系統更新修復咗嘅機 暫時白嫖唔到。
反而,如果有steam版 可以預計度,可以非常容易去白嫖玩mod
舊 11-20-18, 12:11 PM   #41
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
我覺得佢加人不如順手加返冇當選既角色

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 02:09 PM   #42
Alpha2

註冊日期: Sep 2016
《生死格鬥:沙灘排球 3 Scarlet》新版公開 PS4又搞和諧

另外可以改變胸部等身體部位晃動程度的「柔嫩護膚」這三項道具在PS4版遭到取消。而這三樣道具在初代的PS4《生死格鬥:沙灘排球 3》是存在的,因此相當令人不解。

https://game.ettoday.net/article/1310372.htm
Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 04:40 PM   #43
green

註冊日期: Aug 2005
我覺得今次都幾奇特, 一開始就講明PS4版會閹割咁多野, 但又無獨家內容作補償, 仲會有人咁儍走去買PS4版? 我寧願去買一台NS, 然後買NS版好過

我現在最驚SONY以更新為名搞埋我隻舊版咋, 雖然已停用自動更新, 但始終有點擔心

我覺得都是時候考慮買一台NS, 轉投NS陣營無咁激氣
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 06:41 PM   #44
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
沒引繼DLC
都是數尼罪大惡極

舊 11-20-18, 09:30 PM   #45
GOGamer
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2016
引用:
NS機已經破解咗嘅冇得講,但係之後系統更新修復咗嘅機 暫時白嫖唔到。
反而,如果有steam版 可以預計度,可以非常容易去白嫖玩mod
其實e家DMM版已經有mod,不過唔係咁嚴重,如果出stream版,佢哋班人直頭將D片都攞埋出嚟,對佢哋嘅dmm版會有好大影響,所以可能佢地唔會出steam版,一直用dmm版算數

引用:
作者: Alpha2 查看文章
《生死格鬥:沙灘排球 3 Scarlet》新版公開 PS4又搞和諧

另外可以改變胸部等身體部位晃動程度的「柔嫩護膚」這三項道具在PS4版遭到取消。而這三樣道具在初代的PS4《生死格鬥:沙灘排球 3》是存在的,因此相當令人不解。

https://game.ettoday.net/article/1310372.htm
出到咁不如唔好出,出新版仲要係原版閹割。

引用:
作者: green 查看文章
我覺得今次都幾奇特, 一開始就講明PS4版會閹割咁多野, 但又無獨家內容作補償, 仲會有人咁儍走去買PS4版? 我寧願去買一台NS, 然後買NS版好過

我現在最驚SONY以更新為名搞埋我隻舊版咋, 雖然已停用自動更新, 但始終有點擔心

我覺得都是時候考慮買一台NS, 轉投NS陣營無咁激氣
我都驚緊所以真係唔好更新住,
睇定啲先,睇埋個新女係邊個再決定,
如果係dmm已經出咗嘅角色,
咁就不如直接玩dmm版好過

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
沒引繼DLC
都是數尼罪大惡極
好似話一部分付費dlc承繼,但係我諗嗰D乜嘢樹葉裝呀,V字裝呀嗰D都唔駛諗㗎喇。
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:11 PM   #46
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
我最想佢加連線多人mode
d迷你game ,排球,賭場其實好啱對戰

Switch已經有兩個制,更啱揾多個紳士
一齊打波又睇波
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:27 PM   #47
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
佢地最好同我講,乜都無晒,係因為有PS5版,柔膚引擎3.0

舊 11-21-18, 08:02 AM   #48
Alpha2

註冊日期: Sep 2016
連署請願活動, 希望可以改變Sony官方這一系列的措施, 有興趣的朋友可以到以下連結參考看看

https://www.change.org/p/sony-toward...r-new-policies
Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 12:08 PM   #49
pet3
The One

引用:
作者: Alpha2 查看文章
連署請願活動, 希望可以改變Sony官方這一系列的措施, 有興趣的朋友可以到以下連結參考看看

https://www.change.org/p/sony-toward...r-new-policies
已簽了

希望大家都簽

FGO 目標預算
舊 11-21-18, 07:42 PM   #50
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
https://www.youtube.com/watch?v=OykhnRoXKzo

變咗玩模擬巿民砌傢私,同埋應該參考咗閃乱拍照mode

此篇文章於 11-21-18 07:45 PM 被 Akira 明 編輯。
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣:Dead or Alive Xtreme 3 最強/限定特典/DLC Code等等 ComeLOLoh 買賣專區 35 05-23-16 02:07 PM
放PS4 Dead or Alive Xtreme 3 海報 全set 9張sold PORTABLE 買賣專區 1 04-20-16 02:16 AM
[SOLD] PS4 Dead or Alive Xtreme 3 限定特典日版(CODE已用) sing1980 買賣專區 1 04-18-16 11:13 PM
平放:PSV Dead or Alive XTREME 3 限定版散放 kenchan 買賣專區 1 03-28-16 06:52 PM
[XB]Dead Or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 neo2046 電視遊戲討論版 0 12-18-04 10:27 PM

現在的時間是 01:15 PM

手機版 | APP版