Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-02-18, 11:44 AM   #3776
twskkw
Junior Member
風之丘

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: ouki 查看文章
禁日中左張知3兵新陸抗,有冇用?
非常好,恭喜
由手機版發出
twskkw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 12:21 PM   #3777
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: b_boy 查看文章
好靚, 恭喜
引用:
作者: twskkw 查看文章
非常好,恭喜
由手機版發出
謝巨巨們,但未想到有咩deck 可組
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 12:45 PM   #3778
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>

我張陸抗都是遠弓2活一城,隨便玩下算。

好小人解任。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 09-02-18, 01:01 PM   #3779
kaka2433

註冊日期: Sep 2018
有冇師兄可以帶下我玩
kaka2433 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 01:05 PM   #3780
kaka2433

同埋我近排想收返張車輪姜,咩將器最好
舊 09-02-18, 01:05 PM   #3781
darkvolver
頹冗

引用:
作者: kaka2433 查看文章
有冇師兄可以帶下我玩

你平時邊到出沒先?b巨應該在鑽荷出沒多。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 09-02-18, 01:22 PM   #3782
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
我遊擊隊黎, 無話邊間去開
其實去任何一間, 見到D 8州以上0既都可以求教, 大家都好好人會幫手

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 01:27 PM   #3783
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: darkvolver 查看文章
我張陸抗都是遠弓2活一城,隨便玩下算。

好小人解任。

新咭就算有人解都比人秒登左
已經放棄左登用好耐

舊 09-02-18, 01:39 PM   #3784
kaka2433

想跟死一班師兄玩比較好,鑽荷係邊?
我黎都ok,同埋城門特攻3紅姜o唔ok?
舊 09-02-18, 01:43 PM   #3785
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 番薯勤 查看文章
新咭就算有人解都比人秒登左
已經放棄左登用好耐

一時時,我都係解任再印多。

舊 09-02-18, 01:44 PM   #3786
darkvolver
頹冗

引用:
想跟死一班師兄玩比較好,鑽荷係邊?
我黎都ok,同埋城門特攻3紅姜o唔ok?

你邊張姜先?

舊 09-02-18, 01:48 PM   #3787
kaka2433

呢期搶哂風頭該張,車輪姜
舊 09-02-18, 01:55 PM   #3788
darkvolver
頹冗

引用:
呢期搶哂風頭該張,車輪姜

等9月初官方平衡後,再找人研究..

舊 09-02-18, 01:59 PM   #3789
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
我都係4為走...觀廣 何鑽 新之 都會出現....不過我仲係3州新手
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 02:03 PM   #3790
kaka2433

想問一個問題,想問下衣家既品位點計,係計州定霸者霸王該d?
舊 09-02-18, 04:23 PM   #3791
darkvolver
頹冗

話時話開校後,感覺少左人玩。

舊 09-02-18, 04:40 PM   #3792
kaka2433

會咩,學生都玩唔到啦
舊 09-02-18, 04:46 PM   #3793
darkvolver
頹冗

引用:
會咩,學生都玩唔到啦

2睇啦,有決心既始終玩到。另外,跑馬都好重要,剛剛玩完都有3張空桌。

舊 09-02-18, 05:02 PM   #3794
kaka2433

師兄,你地呢幾日邊日會玩,有d問題想問返
舊 09-02-18, 10:59 PM   #3795
twskkw
風之丘

引用:
師兄,你地呢幾日邊日會玩,有d問題想問返
我多數鑽荷或者新之出沒,你IC名係?? 見到面大家打聲招呼交流下

舊 09-02-18, 11:02 PM   #3796
twskkw
風之丘

引用:
想問一個問題,想問下衣家既品位點計,係計州定霸者霸王該d?
現時係用洲計, 最高果個而家十三洲司空, 至於十四洲同再之後O既就未知啦.

舊 09-02-18, 11:17 PM   #3797
kaka2433

師兄,我ic叫 輝洛
舊 09-02-18, 11:17 PM   #3798
kaka2433

謝謝師兄你!!!!
舊 09-03-18, 05:48 PM   #3799
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
我係荃灣打開~見倒推雄飛果個多數係我~得閒指教下

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-18, 08:13 PM   #3800
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
司馬師只係減回復量
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 03:19 AM

手機版 | APP版