Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 07-15-09, 06:38 PM   #626
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: assy 查看文章
隔左成個月無食19.8
今日去食先知無左栗米...
無左栗米都仲係抵食,有機會都會繼續買

舊 07-15-09, 11:37 PM   #627
raver_leung
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code4768 7407 4078
PSN  IDraver_leung
XBox Live GamertagRaverLeung
唔知點解..唔知係咪本人錯覺..今日食19.8我覺得多飯左..而且第二次食都照俾雞上脾而冇俾雞下脾(可能連員工都覺得唔好意思..夾左雞下脾落個盤到..之後又夾番上去..換做雞上脾)

: EX VS, MK7

半放棄中: UNCHARTED 3, TOX
預定購入: --
raver_leung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-09, 04:33 PM   #628
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
芝士雞d味好隨機...

一次係元朗食好正

之後係天水圍食 普通雞一舊...

此篇文章於 07-24-09 11:52 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-09, 03:28 AM   #629
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
前日報紙

美漢破解KFC炸雞秘方
http://the-sun.on.cc/cnt/china_world...00423_006.html

雖然o的鬼佬咩咩網咁多年已經有N條form, 但係我對佢本書都頗有興趣

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-09, 04:54 AM   #630
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
>他本是華爾街金融界人士,薪酬達六位數字,○三年創立破解連鎖餐廳秘方網站,前年不惜放棄工作全情投入。
根本係被人炒, 得閒冇野做, 搵野黎搞...
KFC其實都唔係算超級好食, 咁得閒搵秘方... 點解唔試搵更好食既?

1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-09, 09:29 AM   #631
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: 1q1q1q 查看文章
>他本是華爾街金融界人士,薪酬達六位數字,○三年創立破解連鎖餐廳秘方網站,前年不惜放棄工作全情投入。
KFC其實都唔係算超級好食, 咁得閒搵秘方... 點解唔試搵更好食既?
可能美國kfc好食呢
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-09, 12:42 PM   #632
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: kimtch 查看文章
可能美國kfc好食呢
香港一定勁D,垃圾桶雞
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-09, 10:54 PM   #633
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: 1q1q1q 查看文章
引用:
可能美國kfc好食呢
我冇話KFC好食喎.... r (條友都冇話因為好食至搵秘方)
我諗本o野同o靚模寫真比點都叫做一本書掛

知道秘方起碼都叫知道佢落o的咩比你食

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-09, 02:29 PM   #634
Frozen Ray
Crazy Gamer

唔知有無 LAG
出左雙重芝士波
而家至爆照燒雞堡餐係跟 芝士薄脆 同埋 芝士波

此篇文章於 07-28-09 02:31 PM 被 Frozen Ray 編輯。
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-09, 07:47 PM   #635
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
kfc出新野太快......

舊 07-28-09, 07:49 PM   #636
ゆり

引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
唔知有無 LAG
出左雙重芝士波
而家至爆照燒雞堡餐係跟 芝士薄脆 同埋 芝士波
唔好食

芝士雞冇左!?

舊 07-29-09, 10:14 AM   #637
Frozen Ray
Crazy Gamer

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
唔好食

芝士雞冇左!?
原本想食雞堡但見咁既配搭下放棄... 食炸雞餐算數

仲有... 另一個至爆餐係一件芝士雞搭兩件巴辣雞翼再加辣汁蘑菇飯

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 10:29 AM   #638
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
芝士薄脆 根本是難食................

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 03:16 PM   #639
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
芝士薄脆係kfc最搵笨既食物

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-09, 11:49 PM   #640
kimtch

引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
原本想食雞堡但見咁既配搭下放棄... 食炸雞餐算數

仲有... 另一個至爆餐係一件芝士雞搭兩件巴辣雞翼再加辣汁蘑菇飯
呢個好好多
舊 07-30-09, 02:01 PM   #641
ゆり

引用:
呢個好好多
仲有薄脆

都好似係29個8

好平

舊 08-02-09, 12:36 AM   #642
kimtch

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
仲有薄脆

都好似係29個8

好平
當然啦 29.8食呢d我會食個包加薯仔
舊 08-03-09, 08:32 PM   #643
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
引用:
作者: pet3 查看文章
芝士薄脆 根本是難食................
我覺得還不錯,不過份量太少

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-09, 11:37 PM   #644
haruka
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
今日食咗$29.8芝士波餐
個薄脆好一般,反而個新芝士波暖暖地OK得
頭先見到有人用點薄脆個芝士醬撈飯

---------------------------------------

另外食芝士波餐送「有獎卡」一張,$99桶送兩張
完成4張「有獎卡」送兩個葡撻, 10張送巴辣雞翼10隻

舊 08-05-09, 01:19 AM   #645
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: haruka 查看文章
今日食咗$29.8芝士波餐
個薄脆好一般,反而個新芝士波暖暖地OK得
頭先見到有人用點薄脆個芝士醬撈飯

---------------------------------------

另外食芝士波餐送「有獎卡」一張,$99桶送兩張
完成4張「有獎卡」送兩個葡撻, 10張送巴辣雞翼10隻
試過
食落唔差架......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-09, 09:17 PM   #646
POKA
Banned

頭先去食完19個8
本身以為食唔飽,點知佢比雞胸我
ok抵食
舊 08-09-09, 04:23 PM   #647
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
昨天第一次食芝士雞,好難食 陣味好怪

舊 08-14-09, 05:46 PM   #648
Hunter

註冊日期: Jan 2002
用coupon免費換左芝士波
估唔到真係可以拉到條芝士線出黎(雖然唔係粒粒都得)
味道都唔錯

不過太貴, 套餐都要+$7, 得果5粒
我就唔會加啦

Hunter 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 02:25 AM   #649
POKA
Banned

引用:
作者: Hunter 查看文章
味道都唔錯

我就唔會加啦
d芝士味好怪,食左一粒已經唔食
可能我食個間有問題
舊 08-17-09, 06:09 PM   #650
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Hunter 查看文章
味道都唔錯

我就唔會加啦
至爆套餐有埋

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:33 PM

手機版 | APP版