Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 04-11-09, 07:25 PM   #476
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 鎖鏈怪 查看文章
我早兩日食炸壽司都唔算少飯
都食到有蝦
但係隻味唔係我杯茶
恭喜晒...
萬中無一...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-09, 06:28 PM   #477
魔王-將
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
起碼好食過包,佢個包次次見到都唔開胃
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-09, 07:16 PM   #478
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

前日食左個炸壽司 OK 好食喎
食左一條就食上癮

舊 04-12-09, 07:37 PM   #479
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
都係食$21.6果個餐抵玩D

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-09, 02:26 AM   #480
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
起碼好食過包,佢個包次次見到都唔開胃
幾個月前八層包非常不錯

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
恭喜晒...
萬中無一...
我食唔到
引用:
作者: Marco 查看文章
前日食左個炸壽司 OK 好食喎
食左一條就食上癮
唔好食既
同埋6蚊邊值

引用:
作者: 肥陸行鳥 查看文章
都係食$21.6果個餐抵玩D
今日見唔到喇
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-09, 03:15 AM   #481
大山椒魚
God of Gamer
......

註冊日期: Sep 2002
詐壽司...

唔睇價錢既話,
係一件唔錯既產品

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-09, 04:21 AM   #482
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
炸壽司個日同fd食~
又幾好味 唔錯xd
只係細條左d姐
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-09, 11:32 PM   #483
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: POKA 查看文章

唔好食既
同埋6蚊邊值
6蚊一條當然唔抵啦,但買 $99 桶有4條

今日同個 Friend share 又食左2條,真係上哂癮

舊 04-14-09, 04:10 AM   #484
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

澳門好似未有得賣-.- 好想試下添 聽你咁講

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-09, 04:11 PM   #485
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
真係詐壽司...
今日試左 冇蝦..........................

閣下
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-09, 06:17 PM   #486
白銀虹
Ultimate Gamer
Scorpion

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDAG-RASS
引用:

我比多幾蚊買個大桶算
白銀虹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-09, 07:50 PM   #487
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 白銀虹 查看文章
我比多幾蚊買個大桶算
無錯,比多9蚊多3件雞,重有薯格,玉米,薯容,汽水+1杯,只係少左4件無蝦的飯...

此篇文章於 04-14-09 07:55 PM 被 s3b21 編輯。
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-09, 09:59 PM   #488
POKA
Banned

引用:
作者: s3b21 查看文章
無錯,比多9蚊多3件雞,重有薯格,玉米,薯容,汽水+1杯,只係少左4件無蝦的飯...
有D會員仲要有九五折~
上次108桶3個人都食唔晒~
舊 04-14-09, 10:25 PM   #489
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
恭喜晒...
萬中無一...
第2D野唔見我咁好彩
我覺得D醋飯炸熱左之後好難食
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 03:28 AM   #490
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 鎖鏈怪 查看文章
第2D野唔見我咁好彩
我覺得D醋飯炸熱左之後好難食
我食完之後完全唔覺得果D係醋飯p

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 11:01 AM   #491
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
佢中間果d係咩汁?
芝士?
千島?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 11:52 AM   #492
POKA
Banned

引用:
作者: pet3 查看文章
佢中間果d係咩汁?
芝士?
千島?
無汁
舊 04-15-09, 02:07 PM   #493
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: POKA 查看文章
無汁
講緊炸SUSHI?
有汁喎..
不過唔知係咩 -3-"

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 03:42 PM   #494
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
條詐壽司.............好一般

食落似炸沙律海鮮巻多d...............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 04-15-09 10:17 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 09:58 PM   #495
白銀虹
Ultimate Gamer
Scorpion

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDAG-RASS
引用:
作者: s3b21 查看文章
所以我唔明知點解Marco會上引
又貴又唔低食
個人覺得KFC最好食係薯格
白銀虹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-09, 10:55 PM   #496
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
今日大埔新達食左舊
有一隻蝦咁大把
可能太肚餓
第一口幾好食

但係食落就好一般
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-09, 06:07 AM   #497
POKA
Banned

引用:
作者: irismong 查看文章
講緊炸SUSHI?
有汁喎..
不過唔知係咩 -3-"
你食到咩汁我就唔知
不過我食個件係乾既
舊 04-17-09, 01:49 PM   #498
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 白銀虹 查看文章
所以我唔明知點解Marco會上引
又貴又唔低食
個人覺得KFC最好食係薯格
各人手味不同................

但如果只以價位相比

我會選擇+$9 要多件雞............起碼有啖肉咬下

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-09, 02:59 PM   #499
POKA
Banned

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
各人手味不同................

但如果只以價位相比

我會選擇+$9 要多件雞............起碼有啖肉咬下
原味雞
舊 04-17-09, 03:10 PM   #500
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
尋日試左炸壽司, 都ok, 不過好似唔係幾抵...
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:02 PM

手機版 | APP版