Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 10-24-08, 11:34 PM   #326
arcadia
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
今日食左
個飽幾大個,但係塊薯餅夾係包入面食個時真係覺得食左都無感覺
薯格得3塊.....不過都算大塊...
總括黎講都ok
arcadia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-08, 08:33 AM   #327
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: POKA 查看文章
唔止塊番茄大
件雞扒都好巨的
食得出大過平時起碼少少
我之前試, 都唔知應該點放入口
最後係上咬一啖, 下咬一啖咁完成
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-08, 02:02 AM   #328
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
薯格我有6 塊... @V@

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 05:48 PM   #329
FOKKIT
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002

頭先5點幾去買,冇咩人時果然大個D
可惜今次塊蕃茄唔好食....

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 05:56 PM   #330
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: FOKKIT 查看文章

頭先5點幾去買,冇咩人時果然大個D
可惜今次塊蕃茄唔好食....
你個包冇汁?
上次我叫多汁滿晒
但你塊雞好巨
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 05:58 PM   #331
FOKKIT
Banned

有..係另一面姐

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 08:56 AM   #332
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

佢塊扒巨都唔及佢塊茄巨~

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 11-02-08, 02:01 AM   #333
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

今日去尖咀kfc~ 火都黎~
個執餐真係廢到無可形容~
前面排2 個人~ 執2 個餐可以用左4 個字...
我一路諗住佢點慢都會快過隔離6 個人掛~
點知隔離6 個買完走哂頭~ 我後面的轉埋隊~ 佢都未執完!
我真係忍唔住排第2 條~ 買完~ 佢都係未執好~
廢到,.. 炒q 左佢啦!!!

開埋名~ 果條友心口個名叫"chi"
有人識佢的叫佢醒定d~ 遲早俾人炒~

舊 11-02-08, 02:08 AM   #334
POKA
Banned

引用:
作者: 基路亞 查看文章
今日去尖咀kfc~ 火都黎~
個執餐真係廢到無可形容~
前面排2 個人~ 執2 個餐可以用左4 個字...
我一路諗住佢點慢都會快過隔離6 個人掛~
點知隔離6 個買完走哂頭~ 我後面的轉埋隊~ 佢都未執完!
我真係忍唔住排第2 條~ 買完~ 佢都係未執好~
廢到,.. 炒q 左佢啦!!!

開埋名~ 果條友心口個名叫"chi"
有人識佢的叫佢醒定d~ 遲早俾人炒~
新人唔識執野原諒佢喇..(可能係新人)
等咁耐去食其他啦
舊 11-02-08, 08:41 AM   #335
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
早幾日試左, 唔錯, 個包好大個, 樣樣都足料, 如果芝士醬再多o的仲正

此篇文章於 11-02-08 09:01 AM 被 布甸 編輯。
布甸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-08, 12:16 PM   #336
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
個新包係好正
但一定要即整即食
一放耐少少都會出晒水
浸爛飽同薯餅

舊 11-12-08, 06:13 PM   #337
POKA
Banned

kfc賣垃圾雞....
經濟越差
越多賤野

以後d飲食店員工肯定唔比拍片了
大家會少好睇吉吉片同雞片睇
舊 11-12-08, 06:53 PM   #338
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
9點後真係唔好食kfc.

ヒカル

此篇文章於 11-12-08 07:05 PM 被 垣野 編輯。
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 07:09 PM   #339
雪舟等楊
●  ω  ●

PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
今日早餐先食完kfc

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 07:16 PM   #340
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
今日早餐先食完kfc
朝早會唔會用尋晚D隔夜垃圾雞?aa

舊 11-12-08, 07:19 PM   #341
POKA
Banned

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
朝早會唔會用尋晚D隔夜垃圾雞?aa
如果會就唔使倒啦
舊 11-12-08, 07:19 PM   #342
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
唔會間間都係咁掛.元朗呢間唔駛有人再去.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 07:23 PM   #343
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
如果會就唔使倒啦
醃過夜至入味嘛
個垃圾筒其實係用黎醃野既~

舊 11-12-08, 07:29 PM   #344
POKA
Banned

引用:
醃過夜至入味嘛
個垃圾筒其實係用黎醃野既~
可能個副店已經比人開左刀..
公開左d雞既來源
舊 11-12-08, 07:32 PM   #345
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
可能個副店已經比人開左刀..
公開左d雞既來源
秘方
上校家鄉就係咁整D雞

舊 11-12-08, 07:36 PM   #346
POKA
Banned

引用:
秘方
上校家鄉就係咁整D雞
可能上次用裝甲車運既野就係一個桶
可能真係由垃圾桶變出黎
棄雞+香料
舊 11-12-08, 08:11 PM   #347
sqling

註冊日期: Sep 2005
最老土果一句

眼不見為乾淨

好多時做果行先會知果行d內情......
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 10:50 PM   #348
Terrier
西尾維新飯

係附近返工...
食過呢間兩次~我以後唔敢去呢間了
KFC夜晚都係唔好去

舊 11-12-08, 10:57 PM   #349
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
唔會間間都係咁掛.元朗呢間唔駛有人再去.
應該唔止一間有咁做

舊 11-12-08, 11:29 PM   #350
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
平時都好少食KFC,
睇完篇報導, 9點後一定唔會去食

人為左錢真係乜都做得出
銀色流星 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式