Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 10-20-08, 01:51 AM   #301
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
我今日都試左個8層飽
真係=巴辣雞包+薯餅+多層芝士醫
我覺得都幾ok,
好過食m記好多
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-08, 02:07 AM   #302
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
上次見到都未試~~~ 等幾日喉嚨唔痛先去食~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-08, 09:56 AM   #303
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
今朝去發現有新早餐.

有一款係雞扒炒蛋蕃茄通粉, 初頭想試呢個. 但諗真D, 其實咪即係原本既 "雞扒炒蛋+蕃茄通粉" 餐, 兩兜野撈埋左........
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-08, 07:22 PM   #304
usayarE
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
今日去食左
諗住買淨包,點知$18.8,買餐算╮
個包幾大個,熱辣辣之餘兩塊包又無好似某店咁塌埋一塊野...
不過塊蕃茄無五星雞包咁大塊(雖然我唔鍾意食生蕃茄)
醬無試,因為我食開走醬
不過我叫佢走千島醬佢同我走埋芝士醬...

其實成堆野混埋都唔係好食到咩味
係食到d菜sock sock 聲同塊雞好熱,有少少蕃茄酸

重有就係d 薯格少得可憐
好彩個大包搭救下

$30算抵食又好味
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-08, 07:47 PM   #305
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: usayarE 查看文章

重有就係d 薯格少得可憐
好彩個大包搭救下
我覺得個包真係好大個,食一個都已經好飽
呢個餐薯格只會比約50克你,即是三塊,少都是好正常

舊 10-20-08, 07:51 PM   #306
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
今日試左個新包...好難頂....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-08, 10:50 PM   #307
凍檸茶>﹏<
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
3DS Friend Code0387 9197 5242
元朗廣場間kfc難食到嘔血
D雞肉無味之餘(梅的)~連外面炸果塊皮都無味~又唔脆~鬧味都吃唔到
又唔熱~~其它野食都係差到啦~唔掛得無乜人去食啦(但好似有些常客同學生去吃~真係 )

之後聽返以前係果間做的同事講~~果間D人做野超求其
D野食又唔似先入先出做~求求其其放埋一堆~過期都照用

反而天水圍銀座那間真係無得頂
好食好多
不過近幾排D雞味道差左少少
但都好好食

ウチの姫さまがいちばんカワイイ:82268032
GBf 1131127
凍檸茶>﹏< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-08, 11:52 PM   #308
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

九場果間都唔見得好~ 又係乾雞包...
中學去食又係咁... 4 年之後讀緊大學再去都係咁...
以後都唔食佢~

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 10-21-08, 12:19 AM   #309
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
真係間間賣相都唔同...

此篇文章於 11-02-09 08:26 PM 被 魚伕 編輯。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 01:29 AM   #310
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 魚伕 查看文章
最上個塊會唔會好林
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 01:38 AM   #311
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: 魚伕 查看文章
比M 黎得更頹喎~

你係邊間分店? 等大家唔好去~ \

舊 10-21-08, 01:27 PM   #312
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: POKA 查看文章
最上個塊會唔會好林
唔會好林, 口感不俗的~

引用:
作者: 基路亞 查看文章
比M 黎得更頹喎~

你係邊間分店? 等大家唔好去~ \
大埔中心0個間~
不過我係拎走0既, 經過一個路程,個樣變晒都唔奇~
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 01:34 PM   #313
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
不如留下d 黑點kfc...(難食 爛服務之類)
1. 大埔新達 (食乜都係凍=.= 即克叫即克食都係凍)
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 02:13 PM   #314
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
旺角百記電影隔離果間最好
銅鑼灣時代對面果間都唔錯, 係d坐位太逼

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 02:18 PM   #315
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: W!LL 查看文章
旺角百記電影隔離果間最好
銅鑼灣時代對面果間都唔錯, 係d坐位太逼
旺角百記可能人流高~ 我每次食薯格都夠哂熱辣辣~ 真係唔錯~

舊 10-21-08, 02:32 PM   #316
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 基路亞 查看文章
旺角百記可能人流高~ 我每次食薯格都夠哂熱辣辣~ 真係唔錯~
試過人流唔多, 包、雞同薯格都熱辣辣, 抵讚

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 04:40 PM   #317
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
果次去搞學生資助d野 等3個幾鐘 去左食kfc個tea
d野整體都好好=]
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-08, 08:50 PM   #318
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
琴日試左個飽好好食
不過太厚個口唔夠大一啖咬唔晒

舊 10-23-08, 09:34 PM   #319
POKA
Banned

引用:
作者: kimtch 查看文章
果次去搞學生資助d野 等3個幾鐘 去左食kfc個tea
d野整體都好好=]
我以前做報告做功課有時一班同學都係去kfc坐低做
杏花村個間環境幾好 開放式
荃灣個間都好
引用:
作者: 小草 查看文章
琴日試左個飽好好食
不過太厚個口唔夠大一啖咬唔晒
個薯餅係咪圓架?
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-08, 09:38 PM   #320
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

今日去灣仔碼頭隔壁食左個至爆餐~

芝士味好正!!! 但預左夾埋薯餅會無咩feel~ feel 唔到塊薯...
咬左2 口已經拎左塊薯出黎~ 食完個包先食薯格同薯餅~ 仲開心~

舊 10-24-08, 02:10 PM   #321
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
鰂魚涌 華蘭路 會開新 kfc
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-08, 03:32 PM   #322
POKA
Banned