Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-13-08, 04:43 PM   #376
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: メソウサ 查看文章
唔知o個陣返學去kfc o個陣個女人做緊未
一般副店最快2年上到位
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 04:49 PM   #377
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
講"o個陣"都成5年前

舊 11-13-08, 04:52 PM   #378
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: ahleung 查看文章
職場生存之道, 都係人脈最重要
而且你唔like 邊個~ 是旦叫個fd 得閒打幾個電話上總公司! wooo
taste real! taste good!

就算假... 打多幾次咩都真!

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS

此篇文章於 11-13-08 04:55 PM 被 基路亞 編輯。
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 05:15 PM   #379
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: POKA 查看文章
遲下應該會出優惠 益返大家引你去食
香港人係好善忙既..好快又唔記得左..尤其有大著數

引用:
作者: HONDA 查看文章
我聽日食
(海怡分店)
記住d繁忙時間先好去..(但會唔會炸唔切d 雞又係垃圾筒拎番俾你﹖)

引用:
作者: EZ-8-HWC 查看文章
哩排打機前都係元郎kfc食早餐
以後晚餐唔好叫我去kfc
我連早餐都唔敢, 8點半前, 同近11點都唔好, 一都佢轉晏就又執番俾你..

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 05:45 PM   #380
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
真係離晒大譜.

以後仲點幫襯KFC...
今次之後....真係唔多想去食...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 07:16 PM   #381
sqling

註冊日期: Sep 2005
直到而家

KFC有無諗住跟進呢單case?
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 07:33 PM   #382
POKA
Banned

引用:
作者: sqling 查看文章
直到而家

KFC有無諗住跟進呢單case?
無聲勝有聲
決定唔出聲
舊 11-13-08, 07:59 PM   #383
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: bonedog 查看文章
香港人係好善忙既..好快又唔記得左..尤其有大著數

記住d繁忙時間先好去..(但會唔會炸唔切d 雞又係垃圾筒拎番俾你﹖)

我連早餐都唔敢, 8點半前, 同近11點都唔好, 一都佢轉晏就又執番俾你..
01:XX=繁忙時間??
(唔會)

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 08:50 PM   #384
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
影相有得瀨.睇片冇野講.

其實KFC方面有冇出來回應???
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 09:06 PM   #385
POKA
Banned

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
影相有得瀨.睇片冇野講.

其實KFC方面有冇出來回應???
呢個時勢..有晒証明
比係你都縮埋唔出聲啦
舊 11-13-08, 09:20 PM   #386
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
http://mymeal.mysinablog.com/index.php

壹週

KFC賣垃圾雞

此篇文章於 11-13-08 09:23 PM 被 seraph 編輯。
seraph 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 09:50 PM   #387
POKA
Banned

引用:
作者: seraph 查看文章
呢條友個blog好搞笑
舊 11-14-08, 12:59 AM   #388
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
呢條友個blog好搞笑
咩都影... 仲係將d 野打橫訓哂係到先影~ XD

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 11-14-08, 01:02 AM   #389
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
哈哈!成日去食添.
唔怪得近來少左人入去啦

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 01:25 AM   #390
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: @羅彼仙奴 查看文章
哈哈!成日去食添.
唔怪得近來少左人入去啦
有無食過怪味雞先?

舊 11-14-08, 08:04 AM   #391
Requiem
Senior Gamer

註冊日期: May 2003
老實講,如果佢地個目的係減少個損耗量o既時候,無論係咩野鐘數o既垃圾雞都可以執返出來當正常雞賣俾人食~

另外,而家佢地好似想儘量淡化事件,除非有大報紙報導搞大件事,唔係o既話個勢到最後都係應該不了了之~加埋香港法例唔係出左事都好難告得入,不知不覺間助長左呢o的無良企業o既行為~

所以,為自身安全,以後都係唔好食KFC為妙~
Requiem 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 08:15 AM   #392
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: Requiem 查看文章
老實講,如果佢地個目的係減少個損耗量o既時候,無論係咩野鐘數o既垃圾雞都可以執返出來當正常雞賣俾人食~

另外,而家佢地好似想儘量淡化事件,除非有大報紙報導搞大件事,唔係o既話個勢到最後都係應該不了了之~加埋香港法例唔係出左事都好難告得入,不知不覺間助長左呢o的無良企業o既行為~

之不過爆完鑊先驚會唔會有D怪呢?

而家應該會嚴打啦.......我估
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 10:03 AM   #393
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
官方未回應之前
都唔會食住

舊 11-14-08, 10:17 AM   #394
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
呢條友個blog好搞笑
引用:
作者: 基路亞 查看文章
咩都影... 仲係將d 野打橫訓哂係到先影~ XD
仲要獨孤一味 "炸"

好彩盆夏枯草無攞去炸...............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 10:44 AM   #395
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
段片是幾時的?

咁勁新聞, 點解唔上報紙頭條啊?

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 12:10 PM   #396
joeyu1201

註冊日期: Feb 2008
XBox Live Gamertagjoeyu1201
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
段片是幾時的?

咁勁新聞, 點解唔上報紙頭條啊?
又唔黃又唔暴力既野點會上頭條

joeyu1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 12:31 PM   #397
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
我咁講可能好衰..
但我見到個manger個樣..
都唔想食野..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 12:45 PM   #398
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
頂,咁離譜都有 ,罷食啦各位

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 12:45 PM   #399
POKA
Banned

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
仲要獨孤一味 "炸"

好彩盆夏枯草無攞去炸...............
一頁BLOG既炸物數量等於凡人一年咁多

引用:
作者: IamO 查看文章
官方未回應之前
都唔會食住
咁你以後唔使食
大有可能唔會作任何表態
學舒適堡咁 :已對任何傳播媒體失去信心不作回應
引用:
作者: sqling 查看文章
之不過爆完鑊先驚會唔會有D怪呢?

而家應該會嚴打啦.......我估
佢會改善先奇

引用:
作者: Requiem 查看文章

根本冇睇一周既人都唔會知...
舊 11-14-08, 01:07 PM   #400
Requiem

註冊日期: May 2003
引用:
根本冇睇一周既人都唔會知...
好似對某劇團咁,上facebook開group貼晒youtube link同壹周報導link,然後叫人加入唔好幫襯佢地……
咁就會「開始」有人留意……
Requiem 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:20 PM

手機版 | APP版