Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-11, 08:53 PM   #1
mcpy2000
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
湾岸ミッドナイト マキシマムチューン4 - 全國打鬼! 棄用TUNING CARD改用IC卡!

公式SITE: http://wanganmaxi-official.com/wanganmaxi4/top.html

公式宣傳片段:
http://www.youtube.com/watch?v=CdsznnQD-TM
Watch in 720p

有新車,唔知勁唔勁過E系
全國打鬼,同日本人鬥勁,目指全賽道全一

新COURSE
橫浜線、八重洲線(建議用720/B)

MAX HP上到去830HP

更多改車PARTS,仲可以哂團名係玻璃度

主要改動:
棄用TUNING卡,改用IC卡
IC卡使用次數: 無限
1張IC卡可入100架車
3DX+可以直過灣4 (3DX或以前不可)
主機改用32" 16:9屏幕
設有灣岸TERMINAL俾人過卡、改車

其實如果有全國ONLINE BATTLE會仲正,不過NETWORK可能會負荷唔到

同場加映:
WMMT3DX+ World Championship 2011【決勝戦 + 表彰】
http://www.youtube.com/watch?v=Qiolz...eature=related

此篇文章於 08-01-11 10:28 PM 被 mcpy2000 編輯。
mcpy2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-11, 08:56 PM   #2
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: mcpy2000 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=CdsznnQD-TM

其實如果有全國ONLINE BATTLE會仲正,不過NETWORK可能會負荷唔到
畫面有d似 PS3果款
改用IC卡 卡名都得5格,失敗

有的話香港一定會成為最多網絡問題ge地區

AE86跑公路

此篇文章於 08-01-11 09:01 PM 被 anyone 編輯。
anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-11, 08:59 PM   #3
mcpy2000

引用:
作者: anyone 查看文章
LAG到夾車不能
個TRAILER仲有AE86
舊 08-01-11, 09:03 PM   #4
anyone
The One
↘嫁

引用:
LAG到夾車不能
個TRAILER仲有AE86
睇唔出部黑影車係咩

希望會改下個格鬥系統啦

舊 08-01-11, 09:10 PM   #5
kkf劍零
Senior Gamer
絕對的貓耳控

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDNekokonKagaya
XBox Live Gamertagkkfexe
引用:
畫面有d似 PS3果款

AE86跑公路
因為是那隻PS3互換基版
另外入的機會和價錢方面........最少比起EXVS仲有些少希望的(望向那剛剛在NWP LT完的鐵拳TT2

此篇文章於 08-01-11 09:13 PM 被 kkf劍零 編輯。
kkf劍零 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-11, 09:13 PM   #6
mcpy2000

引用:
畫面有d似 PS3果款
係失敗中的失敗
舊 08-01-11, 09:17 PM   #7
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
睇黎大鼓同灣岸,都係都係香港會唔會引入 BANA Network 嘅關鍵
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-11, 09:21 PM   #8
kkf劍零
Senior Gamer
絕對的貓耳控

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDNekokonKagaya
XBox Live Gamertagkkfexe
達流的官網已經有灣岸4在
看來LT/入的成數好大

http://www.hitstyle.com.hk/eng/index.htm

EXVS繼續淚目

此篇文章於 08-01-11 09:28 PM 被 kkf劍零 編輯。
kkf劍零 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-11, 03:30 AM   #9
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
一張IC 100架車??!!!

可唔可以將幾架舊車過落同一張IC??~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-11, 05:02 AM   #10
D.SANJI

註冊日期: Jul 2002
引用:
睇唔出部黑影車係咩

希望會改下個格鬥系統啦
黑影 = C5R
D.SANJI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-11, 01:29 PM   #11
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: D.SANJI 查看文章
黑影 = C5R
竟然有筋肉車

舊 08-03-11, 02:25 AM   #12
D.SANJI

引用:
竟然有筋肉車
極速無敵
R33/Z33果類野來
舊 08-09-11, 11:34 PM   #13
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
黑影 = C5R
重C5R
ZR-1都已經唔係新車

86真惡搞,
2000GT對上係得首都高01有係公路出現過
八重洲線首都高0夾車熱門地段

BTW,R35新機殼重係用H型排檔?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 08-09-11 11:37 PM 被 Tano 編輯。
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-11, 04:18 AM   #14
D.SANJI

引用:
作者: Tano 查看文章
重C5R
ZR-1都已經唔係新車

86真惡搞,
2000GT對上係得首都高01有係公路出現過
八重洲線首都高0夾車熱門地段

BTW,R35新機殼重係用H型排檔?
老實講我分唔到C5R ZR1 Z06果堆
部部都係差唔多樣
舊 08-10-11, 11:22 PM   #15
Tano
嫑憅

引用:
老實講我分唔到C5R ZR1 Z06果堆
部部都係差唔多樣
有幾多人會用?

LFA看來要等升級版.....

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 08-12-11, 06:16 PM   #16
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: Tano 查看文章
有幾多人會用?

LFA看來要等升級版.....
直路TA車

舊 09-09-11, 10:46 PM   #17
mcpy2000

引用:
直路TA車
唔會掛
其實830HP都係E8E9的天下
舊 09-12-11, 03:23 PM   #18
anyone
The One
↘嫁

引用:
唔會掛
其實830HP都係E8E9的天下
e8e9無極速丫嘛

舊 09-16-11, 06:41 PM   #19
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
灣岸MT4 原來用 AIME 個 Card 系統
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-11, 09:14 PM   #20
mcpy2000

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
灣岸MT4 原來用 AIME 個 Card 系統
又多一張入得AIME戶口LU
舊 06-02-12, 11:48 PM   #21
mcpy2000

今日LT完入左限定卡

要入就快,3/6都有LT
舊 06-03-12, 09:13 PM   #22
Garnet_Crow

註冊日期: Oct 2007
引用:
今日LT完入左限定卡

要入就快,3/6都有LT
昨日我都有玩,以後唔駛再車檢,同埋改車唔駛錢,就咁於Terminal機set,張IC卡當八達通拍落車機呢下先正

舊 06-03-12, 11:09 PM   #23
mcpy2000

引用:
作者: Garnet_Crow 查看文章
昨日我都有玩,以後唔駛再車檢,同埋改車唔駛錢,就咁於Terminal機set,張IC卡當八達通拍落車機呢下先正
其實我仲有張初音卡,如果過卡我會用那張先
舊 06-07-12, 10:02 PM   #24
Tano
嫑憅

引用:
作者: Garnet_Crow 查看文章
如果無限次數就出得過

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 06-09-12, 12:08 PM   #25
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000