Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-15, 05:35 PM   #1626
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
http://tamashii.jp/special/crossange/

舊 06-26-15, 05:44 PM   #1627
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
錢大 水樹機 其實你訂左未
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-15, 10:48 PM   #1628
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: 小嘉 查看文章
錢大 水樹機 其實你訂左未
你提醒左我
我仲未訂

舊 07-01-15, 05:52 PM   #1629
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
魂ムービー:[クロスアンジュ] ROBOT魂「ヴィルキス」&「焔龍號」 水樹奈々さんナレーションによる紹介ムービー公開!

Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-15, 08:19 PM   #1630
D-boy

[魂ウェブ商店] 好評受注中「ROBOT魂 風雲再起」のボリュームとギミックを特集記事で公開!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-15, 03:38 PM   #1631
D-boy

魂の骨格:「ROBOT魂 G-セルフ」シリーズ商品化記念 『ガンダム Gのレコンギスタ』 安田朗 スペシャルインタビュー 公開
舊 07-15-15, 03:32 PM   #1632
D-boy

[魂ウェブ商店] 7/21受注締切!「ROBOT魂 アシュラ・テンプル」ギミック詳細の紹介記事を公開!
舊 07-17-15, 09:51 PM   #1633
D-boy

[魂ウェブ商店] 終局で見せた覚醒の輝きを再現!「ROBOT魂 ユニコーンガンダム&バンシィ・ノルン ファイナルシューティングVer.」 特集記事公開!
舊 07-17-15, 10:31 PM   #1634
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
ROBOT魂有邊幾隻係蟹貨

舊 07-22-15, 11:23 PM   #1635
T.K.
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-15, 11:52 PM   #1636
D-boy

Robot Spirits 〈Side MS〉 Hyper Mode GOD GUNDAM
價格: HK$ 410.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100003138/

此篇文章於 07-26-15 10:18 PM 被 Dangerous-boy 編輯。
舊 07-27-15, 11:05 AM   #1637
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
將石破綁定hyper mode唔放parts

舊 07-27-15, 11:57 PM   #1638
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: mikemike 查看文章
你唔買3隻就要去改名
找數!!!

舊 07-29-15, 05:39 PM   #1639
D-boy

[ガンダムSEED] 「ROBOT魂 フリーダムガンダム」初回特典「特製マーキングシール&ブックレット」続報公開!
舊 08-01-15, 04:28 PM   #1640
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
請問邪虎號幾時有再販, 宜家好難見到有, 就算有都好貴, 成950蚊

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 12:02 AM   #1641
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
請問邪虎號幾時有再販, 宜家好難見到有, 就算有都好貴, 成950蚊
你要問笨大

舊 08-02-15, 06:49 AM   #1642
小嘉
The One

無架啦
連新星龍神丸都擺上魂SHOP
邪虎丸9成9唔會再販啦
舊 08-02-15, 09:31 AM   #1643
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
邪戰角似乎都可以講BYE BYE了

舊 08-02-15, 10:37 AM   #1644

引用:
無架啦
連新星龍神丸都擺上魂SHOP
邪虎丸9成9唔會再販啦
唔係瓜................ 我上次見到950無買, 諗住過幾日出糧先買, 個fd 今日去睇, 叫佢幫我望下仲起唔起到, 佢話賣咗, 我同圍又見唔到..........................點算..........................

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 10:38 AM   #1645

引用:
作者: luciferdark 查看文章
者係robot 魂 魔神英雄傳系列 玩完????

地球不曾為誰停一停

舊 08-02-15, 11:08 AM   #1646
小嘉
The One

引用:
作者: luciferdark 查看文章

唔會既
不過好肯定之後全部擺晒上魂shop賣
舊 08-02-15, 11:10 AM   #1647
小嘉
The One

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
唔係瓜................ 我上次見到950無買, 諗住過幾日出糧先買, 個fd 今日去睇, 叫佢幫我望下仲起唔起到, 佢話賣咗, 我同圍又見唔到..........................點算..........................
你個topic tk 咪開800 賣比你
舊 08-02-15, 01:13 PM   #1648
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b172403315
搵人去日本yahoo bid 完返都唔駛$950啦

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 01:19 PM   #1649

引用:
你個topic tk 咪開800 賣比你
THX 我都係check pm , 因為無pm所以我都無為意

岩岩覆咗佢, 太好啦, 終於可以儲到

地球不曾為誰停一停

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 12:43 PM

手機版 | APP版