Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-02-13, 01:36 PM   #26
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
AGE失敗在日野一條友姐 同佢人設無關 ...

TURN A同樣係線條簡單既人設 但係人地大師級劇本 ...
噹噹dondon 目前離線  
舊 07-02-13, 01:49 PM   #27
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: money 查看文章
大貫同ヤスダスズヒト 唔係LEVEL5既人黎

我會期待革命機2期多D
望上去有D似 LEVEL 5 D人物DESIGN
ouki 目前離線  
舊 07-02-13, 02:06 PM   #28
gingq7

註冊日期: May 2008
SD高達都有, 正呀
gingq7 目前離線  
舊 07-02-13, 02:08 PM   #29
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
唉,仲以為捱完age之後有套正常野,點知又係咁

舊 07-02-13, 02:10 PM   #30
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 零式 查看文章
繼續等The origin吧啦!
依套擺明係半小時模型宣傳片

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線  
舊 07-02-13, 02:16 PM   #31
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: mario0606 查看文章
繼續等The origin吧啦!
依套擺明係半小時模型宣傳片
我都覺得無咩問題,模型狂四郎之嘛,比起age,呢d更岩小朋友睇
反正大朋友都係唔會理
HM 目前離線  
舊 07-02-13, 02:29 PM   #32
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
一套再現在D嘅狂四郎,無乜問題呀。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 07-02-13, 02:36 PM   #33
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
真係好彩仲有unicorn,不過得返一集

『等價交換』
普通人一個 目前離線  
舊 07-02-13, 02:45 PM   #34
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
嘩~呢部野個設計同freedom有得比
連表情都好正

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線  
舊 07-02-13, 03:04 PM   #35
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
連表情都好正

[IMG]http://gundam-bf.net/mechanics/01/img/pct_main.png[IMG]
大河原d野係咁, 吐糟無用

隻strike係主角機
紅渣係會長機
咁X 同 wing 係邊個用架?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線  
舊 07-02-13, 03:26 PM   #36
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 零式 查看文章
等富野新作+ORIGIN吧

引用:
作者: ouki 查看文章
望上去有D似 LEVEL 5 D人物DESIGN
作畫/大部分STAFF 都係OO同AGE個班人黎

監督長崎 健司
機動戦士ガンダム00(2007年、演出・絵コンテ・助監督)
機動戦士ガンダム00 セカンドシーズン(2008年、演出・絵コンテ・助監督)
機動戦士ガンダムAGE(2012年、絵コンテ・演出・ED2・ED4絵コンテ・演出)

劇場版
劇場版 機動戦士ガンダム00 -A wakening of the Trailblazer-(2010年、絵コンテ・演出・副監督)

舊 07-02-13, 03:50 PM   #37
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
好環保 模型都唔駛點開新模就可以出玩具

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線  
舊 07-02-13, 03:51 PM   #38
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
咁的確睇得出班作畫已經好努力,片入面部主角機美化左唔少...
有得睇下唔同年代MS混戰都唔錯既....難得連TURN A都有

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 07-02-13 03:54 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線  
舊 07-02-13, 03:51 PM   #39
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
反正D機設係左改右拼D部件上去,
應該要出哩D魔改機啦

【麥斯】 目前離線  
舊 07-02-13, 04:20 PM   #40
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
連表情都好正

頭:新
身:STRIKE
肩:FREEDOM改
上臂:STRIKE
下臂:新
腰:STRIKE改
左右腰甲:GOD
腳:STRIKE改
背:新?(翼的concept似destiny

我個人是覺得gunpla沒問題啊
應該說是一早就要搞

只是想不到真的是TV作...本來還怕會像比堅尼一樣到喉唔到肺

PS.女主好萌gundam史上第一個眼鏡娘女主?

舊 07-02-13, 04:30 PM   #41
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
AGE都仲當到佢係GUNDAM
呢套真係...接受不能
候鳥 目前離線  
舊 07-02-13, 04:37 PM   #42
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
比堅尼衰在玩模型點知全部最強都係原創機0者

至於左砌右砌高達,其實個concept係4,5年前d扭蛋已經有

其實呢套有少少捉到條路

sugihara 目前離線  
舊 07-02-13, 06:13 PM   #43
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我又覺得佢想開新市場冇乜所謂
唔好忘記我地哩d老野就好了
由手機版發出
真!DC 目前離線  
舊 07-02-13, 07:35 PM   #44
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
之前玩果次係試玩今次先來真?

舊 07-02-13, 07:39 PM   #45
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
玩模型戰士幾好丫

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 07-02-13, 07:40 PM   #46
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
第一眼以為部Wing同哪吒合左體

Nintendo3DS
Suda 目前離線  
舊 07-02-13, 07:40 PM   #47
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
又可以慳番啲買蘿白嘅錢,感謝笨大
野良猫 目前離線  
舊 07-02-13, 08:21 PM   #48
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
笨大商法走不回去了...........你看隔離拉打,戰隊....一堆舊物溶合........

之前age的路(機設)其實沒走錯的,你看age一開始玩的是組合關節,玩晶片,這條路一定是光明的,一切錯的只是日野

快d順勢出hg/mg 騎士啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-02-13 08:29 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線  
舊 07-02-13, 08:28 PM   #49
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
大喊了一聲 痴_線

pixiv:pixiv
kiburedo 目前離線  
舊 07-02-13, 08:34 PM   #50
小嘉
The One

等死啦套野
小嘉 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「アマガミSS+plus」第13話「橘美也編 オンセン」(終) money 日本動漫畫討論版 666 12-07-16 09:02 PM
荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険」第13話「JOJO vs. 究極生物」丨Part8 ジョジョリオン 連載中 loser 日本動漫畫討論版 1005 02-12-13 04:12 PM

現在的時間是 11:05 AM

手機版 | APP版