Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 12-23-06, 08:50 PM   #1
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
kfc 燒雞炸雞 討論區!^^

睇落好似唔錯個價錢亦唔算太離譜..
有冇巴打食左呀..?
$178餐
$138餐

$178
燒雞一隻+6件雞+5隻翼+4個飯+格格+2支粟米+2個薯茸+4個士多啤利布甸
3支600ml可樂/7up
$138
燒雞一隻+6件雞+2個飯+格格+4個士多啤利布甸+2支600ml可樂/7up
比多40蚊就多左5隻翼+2個飯+2支粟米+2個薯茸同一支可樂/7up

此篇文章於 04-21-07 03:39 AM 被 SANG2003 編輯。
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-06, 01:00 AM   #2
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
正喎
聽日開 P o岩晒

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-06, 01:10 AM   #3
SANG2003
Banned
希望之星

隻雞都成7,80蚊
舊 12-24-06, 01:12 AM   #4
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
$178果個~抵得多~

睇落去都夠4個人食~

夠腳既話~去開餐!

P.S 請預防喉嚨痛

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-06, 11:58 PM   #5
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
今日試過,隻燒雞係好好食,
我覺得仲好食過真平時D炸雞

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-06, 12:01 AM   #6
SANG2003
Banned
希望之星

我買唔到呀!!!!!!!!!!!!!><
琴日買左128桶再加飯加雞食到嘔 一個人食晒大半
舊 12-26-06, 12:04 AM   #7
Game Master
*We need.*

引用:
作者: SANG2003 查看文章
我買唔到呀!!!!!!!!!!!!!><
琴日買左128桶再加飯加雞食到嘔 一個人食晒大半
今晚我同埋我阿嫲挑戰$138

最後食淨:
1.兩件炸雞
2.兩個甜品
3.兩杯可樂
4.兩個飯
......................

不過最後果兩件炸雞同埋飯用左來做宵夜

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
舊 12-26-06, 12:08 AM   #8
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: ~蕉園~命運~ 查看文章
今晚我同埋我阿嫲挑戰$138

最後食淨:
1.兩件炸雞
2.兩個甜品
3.兩杯可樂
4.兩個飯
......................

不過最後果兩件炸雞同埋飯用左來做宵夜
我過2日先挑佢138
今個聖誕食唔到一定唔安樂
琴日去買原味雞冇上脾..
隻雞大唔大ga?我一定會就咁手咬!!入唔入味?
可唔可以比張原圖我睇下丫~
舊 12-26-06, 12:23 AM   #9
Game Master
*We need.*

引用:
作者: SANG2003 查看文章
我過2日先挑佢138
今個聖誕食唔到一定唔安樂
琴日去買原味雞冇上脾..
隻雞大唔大ga?我一定會就咁手咬!!入唔入味?
可唔可以比張原圖我睇下丫~
隻雞大唔大ga?我一定會就咁手咬!!入唔入味?<<
唔算好大,我地方兩個一人半隻....
如果大食D一隻都應該得(其實我都應該可以 )
非常非常入味...同埋好多肉汁

可唔可以比張原圖我睇下丫~<<
你意思係上面張圖片?
原圖太大,有大少少的版本

定係你意思係果一隻燒雞的原圖?

p.s:以Link附上

此篇文章於 12-26-06 12:25 AM 被 OMGodfrey//蕉 編輯。
舊 12-26-06, 12:27 AM   #10
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: ~蕉園~命運~ 查看文章
隻雞大唔大ga?我一定會就咁手咬!!入唔入味?<<
唔算好大,我地方兩個一人半隻....
如果大食D一隻都應該得(其實我都應該可以 )
非常非常入味...同埋好多肉汁

可唔可以比張原圖我睇下丫~<<
你意思係上面張圖片?
原圖太大,有大少少的版本

定係你意思係果一隻燒雞的原圖?

p.s:以Link附上
下次去食雞+6件上脾 清佢138
睇落好正
隻野佢斬開左比你?

此篇文章於 12-26-06 12:40 AM 被 SANG2003 編輯。
舊 12-26-06, 10:37 PM   #11
nico
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
我琴日同3個FD去左灣仔雞記
冇138個D,得128
都食剩2件雞,3個葡撻

此篇文章於 12-26-06 10:44 PM 被 nico 編輯。
nico 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-07, 01:06 AM   #12
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
KFC有半隻燒春雞食34蚊
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-07, 09:24 PM   #13
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 天使之國 查看文章
KFC有半隻燒春雞食34蚊
而家仲有

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-07, 09:25 PM   #14
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: 龍之子 查看文章
而家仲有
晚餐~呀~家陣出左2份新晚餐
搞到我心思思想入會100蚊現金劵就入到~
舊 01-12-07, 01:28 AM   #15
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
尋日食完個晚餐
個餐的主角- 半隻雞,我覺得一般

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 10:58 PM   #16
龍之子
Game Master

引用:
晚餐~呀~家陣出左2份新晚餐
搞到我心思思想入會100蚊現金劵就入到~
咁唯有晚上去食先
thx

出位? 笑話 真係笑話
舊 01-17-07, 03:47 PM   #17
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
燒雞多左兩隻味

我都係覺得原味好食D

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-07, 03:14 AM   #18
天使之國
Banned
^0^

2隻翼加杯野加支粟米 27蚊
太貴啦
2翼加格格都成29.. KFC FANS都唔多想食 加上一向食上脾

新桶餐都OK..
6對翼加4件雞加2個飯2件撻同2件粟米加2支野飲 我用優惠再送2個飯~

此篇文章於 01-20-07 03:17 AM 被 天使之國 編輯。
舊 01-20-07, 03:20 AM   #19
天使之國
Banned
^0^

另外佢出左新早餐!!有多士食~
同埋賣埋唔係雞既包..吞拿魚包
舊 01-20-07, 03:22 AM   #20
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
skip

ot : 你個簽名檔....a

舊 01-20-07, 04:41 PM   #21
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
另外佢出左新早餐!!有多士食~
我尖咀果間kfc執左, 無得試

(但間野生意都幾好架)

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-07, 05:39 PM   #22
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: Hunter 查看文章
我尖咀果間kfc執左, 無得試

(但間野生意都幾好架)
kfc真係唔掂<--生意上
所以今年又搞fansclub又搞埋外賣<--以前唔會上樓派單張而家成日派
舊 01-20-07, 08:55 PM   #23
龍之子
Game Master

引用:
kfc真係唔掂<--生意上
所以今年又搞fansclub又搞埋外賣<--以前唔會上樓派單張而家成日派
kfc唔係咁快步冥王後塵

出位? 笑話 真係笑話
舊 01-24-07, 01:21 PM   #24
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
入左會 = =||||
以後真係食kfc食到癲

香茅青咖哩果隻燒雞翼好正

舊 01-24-07, 01:28 PM   #25
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
今年個kfc club的優惠不及上年
所以冇續會...

上年入會唔洗錢的, 兼且買咩都有野飲送...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:37 AM

手機版 | APP版