Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-26-18, 12:13 PM   #126
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
金仔如果唔係佢搞到歐亞板塊活躍佢都唔會一早要急急腳收自己皮
你睇下夏威夷同印尼,我最驚係富士山再度活躍

所以根本食硬佢

舊 06-12-18, 09:47 PM   #127
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
其實肥仔係咪好似劉蟬咁比人低估其實好高智慧?...
睇仍同阿侵有紋有路咁,定係只係兩個傻佬情投意合?...

舊 06-12-18, 09:51 PM   #128
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
侵侵同金仔兩個都乍癲扮傻啦
表面瘋狂但言行都似係計算過
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 09:53 PM   #129
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Rance 查看文章
你當肥仔傻
你咪傻囉

肥仔固然唔係乜野好人
但佢政治智慧幾高
一個爛鬼國家用幾粒核彈就引到美國總統同佢坐低傾計
佢阿爸同阿爺都做唔到啦

此篇文章於 06-12-18 09:55 PM 被 HM 編輯。
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 09:58 PM   #130
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
呢鋪肥仔同阿侵都WIN WIN名留青史

舊 06-12-18, 11:11 PM   #131
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
但睇新聞, 個聲明都好似無咩實質o野, 話無核化都無話實點做
其實都係兩個狂人做 show?

舊 06-12-18, 11:23 PM   #132
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Rance 查看文章
肥仔金其實從來都唔低能
老老實實,佢本身就係受美國教育大既,佢根本就好清楚點玩
只係佢身處既環境根本無可能正常咁玩,北韓個位後門係虎,同南韓合併其實南韓亦唔會願意去接受咁多難民
核武的確對北韓而言係最合理既討價還價手段,雖然呢個方法非常流氓

而家睇番 佢之前清算堆親戚
睇怕都係清理家門為今日可以埋堆鋪路
甚至可以話佢極有智慧同遠見

至於侵侵,佢從來都唔痴線啦...
之前睇番有段片係佢三十年前接受訪問,問佢如果做總統既話會點做
佢係果時已經講緊個遊戲應該咁玩,而佢三十年後既今日真係咁做
而且重點係,it's work

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 06-12-18 11:28 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 01:21 AM   #133
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
講真就算兩個真係蠢
都仲有一班精英階層團隊
有好多人真係唔知呢個兩國家係點運作...

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)

此篇文章於 06-13-18 01:38 AM 被 N0T51B 編輯。
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 01:31 AM   #134
ra2hk
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDEXAMPLEFOUR
引用:
作者: N0T51B 查看文章
講真就算兩個真係蠢
都仲有一班精英階層團隊
有好多人真係唔知呢個國家係點運作...
其實唔係唔知既 只不過係仲困係中國式帝王思維入面
ra2hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 09:31 AM   #135
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
有睇house of card應該知
後邊一班o靚仔爆肝

舊 06-13-18, 09:40 AM   #136
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: ra2hk 查看文章
其實唔係唔知既 只不過係仲困係中國式帝王思維入面
咁諱大既蚤國的確仲係一人一票就號令天下。

舊 06-13-18, 10:30 AM   #137
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
金仔真係贏左
小國拿拿臨整下核試已成功引起全球目光,美國依個大佬仲要同佢坐埋傾
睇金仔對住記者閃光燈幾好笑容

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 10:58 AM   #138
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
核彈即係核彈
而且金仔仲有長程洲際飛彈可以轉身射個3分波
能戰才能和
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 11:21 AM   #139
真!DC
Banned User
奉行我道

核武向來都唔係要來炸人係講數用
由手機版發出
舊 06-13-18, 11:34 AM   #140
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
反而我覺得單野最樣衰係習總
習總搞左台灣幾個邦交國,除左巴拿馬,其他都搵你唔島,除左台灣都wfc
反而北泡搵美國,全世界都知金金wfc習習

其實兩個癲佬真定假wfc, 大家做場大龍鳳大家都有著數
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 11:48 AM   #141
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: qwe 查看文章
反而我覺得單野最樣衰係習總
習總搞左台灣幾個邦交國,除左巴拿馬,其他都搵你唔島,除左台灣都wfc
反而北泡搵美國,全世界都知金金wfc習習

其實兩個癲佬真定假wfc, 大家做場大龍鳳大家都有著數
最惨係日本/韓國

話停軍演、不過無事前通知韓國
話無核化既費用由日本同韓國出美國唔出、不過都係無事前通知人地
不過呢2個都無得對美帝Say No既

北韓最多生意来往既係中國
肥仔恩去見侵侵前又成日走過中國通水
遅D解減D對北韓既制裁、仲益左中國

尋日習近平仲得閒到同横綱既朝青龍見面…

美帝去養大人地咬自己都唔知重演左幾多次
今次對手仲要係肥仔恩

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー

此篇文章於 06-13-18 11:51 AM 被 Eclair 編輯。
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 01:05 PM   #142
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: Eclair 查看文章
最惨係日本/韓國

話停軍演、不過無事前通知韓國
話無核化既費用由日本同韓國出美國唔出、不過都係無事前通知人地
不過呢2個都無得對美帝Say No既

尋日習近平仲得閒到同横綱既朝青龍見面…

美帝去養大人地咬自己都唔知重演左幾多次
今次對手仲要係肥仔恩
睇黎中國真係最大嬴家

舊 06-13-18, 01:18 PM   #143
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: Eclair 查看文章

減對北韓既制裁,北韓理應減少對中國既依賴(e.g. 北韓唔需要中國經台灣/香港油輪走私輸入中國燃料),點樣會益到中國?

乜野神邏輯黎?

大大咁既邏輯,點推論都會得到中國必勝既結論
由手機版發出

此篇文章於 06-13-18 01:38 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 01:34 PM   #144
真!DC
Banned User
奉行我道

目前最大贏家點睇都係新加坡
由手機版發出
舊 06-13-18, 01:50 PM   #145
david
The One

註冊日期: Mar 2002
DEMO一直做唔到O既,TRUMP一O野就搞掂...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 01:51 PM   #146
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
形式多過實際,簽嗰個文件無料到,兩面都叫攞咗啲彩返去,金仔一直想美帝平起平坐,侵又想外交方面有突破,但叫做開咗個頭,兩邊而家係直接刁,睇佢哋點玩落去。日本同南韓去到呢步只有死跟美帝,無計;而一向乜鬼都鬧唔切嘅中共外交部,回應話歡迎同繼續促進對話喎,佢被人擺埋一邊,心照喇

此篇文章於 06-13-18 02:00 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 02:04 PM   #147
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
其實六方會談另外個4個廢嘅
同意新加坡贏+1,19才子都抽得好好
不過去新加坡主因除左中立仲有禁示威⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 02:48 PM   #148
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: qwe 查看文章
其實六方會談另外個4個廢嘅
同意新加坡贏+1,19才子都抽得好好
不過去新加坡主因除左中立仲有禁示威⋯

唔好咁講,南韓話晒同北韓係同種兄弟,仲有乜冬瓜豆腐佢死先;中共日本同俄國都係隔一重,不過咁,而家係美帝扮大佬幫日韓出頭,順便踢大陸埋一邊,中日韓都要硬食

仲有新加坡係少數叫做先進得嚟,又算係中立嘅地方,兩邊都放心得落嘅,唔通過嚟香港搞咩?分分鐘侵金是旦一件,開完個會唔洗返到屋企。

舊 06-13-18, 11:12 PM   #149
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
六方會談中國真係無資格再坐主席國呢個位,北韓經濟明顯完全無受惠中國經濟起飛

舊 06-14-18, 03:09 PM   #150
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
金正恩新加坡直接回平壤 未停北京

北韓朝中社報道,北韓領導人金正恩在美朝峰會結束後,直接由新加坡返回平壤,未如外界估計經停北京向中國領導人闡述峰會內容。

報道表示,金正恩乘坐的專機當地時間昨日早上7時,抵達平壤國際機場,黨及政府幹部在機場迎接,祝賀朝美關係開闢新局面。金正恩和官員逐一握手,並向全國人民送上問候。

報道指出,新加坡外交部長維文有到樟宜國際機場為金正恩送行,金正恩對新加坡政府為舉辦美朝峰會所付出的努力,再次表示感謝。

http://www2.hkej.com/instantnewsMob/...int/id/1866427
益埋中國?益左中國 d 乜野丫睇過?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:10 AM

手機版 | APP版