Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-23-11, 08:17 AM   #101
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
終於送到佢番屋企。。
不過 發現左原來佢應該好有錢。。。
好有錢咪好囉
軟飯希望
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-11, 10:38 PM   #102
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
終於送到佢番屋企。。
不過 發現左原來佢應該好有錢。。。
剩係送人返閨咋?
說好了要講o既野呢?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-11, 11:48 PM   #103
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
我應該係時候相信佢心內無我既位置
我今日中午同左佢講我今晚都會接佢
咁如是者我又去左等佢 等到十點到我sms同佢講我係附近啦 問佢想吾想食野
佢話想飲野 咁我咪話收工陪你去 不過佢無回我
點知到左十點幾差吾多十一點
我見到佢講左個電話之後
突然叫我吾好等佢 下次先

舊 04-23-11, 11:53 PM   #104
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
我應該係時候相信佢心內無我既位置
我今日中午同左佢講我今晚都會接佢
咁如是者我又去左等佢 等到十點到我sms同佢講我係附近啦 問佢想吾想食野
佢話想飲野 咁我咪話收工陪你去 不過佢無回我
點知到左十點幾差吾多十一點
我見到佢講左個電話之後
突然叫我吾好等佢 下次先
真心 我諗你都收得皮~
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 12:33 AM   #105
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
點解你要同我講咁多次對唔住...
我真係好累啦.... 你其實心入邊係諗緊咩

舊 04-24-11, 12:39 AM   #106
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
你似係到搵地方寫低點字就算。。。
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 01:29 AM   #107
二伍

自爆吧
無謂浪費時間
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 02:14 AM   #108
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
可能佢覺得你好煩
你有冇諗過你衣家做緊既野煩緊佢?
如果佢唔係咁諗, 佢衣家對你既態度唔會係咁
快D自爆放生人啦
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 09:07 AM   #109
Norm
=_="""""

引用:
其實你唔洗日日去等佢...咁樣會令佢好大壓力.....

舊 04-24-11, 09:31 AM   #110
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
其實你做得咁明顯
佢都知你想點的
可能佢明知會走都係唔想搞咁多野住呱
好可能你講唔講結果都一樣
有心的等佢返來吧

舊 04-24-11, 02:28 PM   #111
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
係時候收一收,睇下佢咩反應

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-11, 10:11 PM   #112
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
收一收先囉,做得太過多,唔吃香。

我個感覺係,可能最初佢唔係好知自己想點…
點講呢,有人中意自己,一定係開心0既,如果仲係單身0既話,其實會好貪心咁想呢個人繼續對自己好…
或者佢對樓主就係咁啦…

不過有時d野,我又覺得冇咩所謂,佢點諗佢0既事,就算佢真係想收兵,咁又點?
如果你真係喜歡佢0既,盡力追下佢囉…話唔定會感動到佢呢
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 02:30 AM   #113
joker913
Junior Member

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDjokerhung
樓主應該冷靜一下, 諗下自己到底想點
想追人做自己女友, 定還是其實想要一個好朋友係身邊
但諗完又應該分析下現有情況
可能會追人追到連朋友都無得做
如果係咁不如將自己小小既心意收埋, 選擇對方成為自己既好知己
joker913 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 05:17 AM   #114
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
吾... 無跟進一排...

依情況黎睇... 你估佢諗咩時... 佢都估緊你想點...
你迫得太緊... 但你又未係人地邊個...

收一收,.,, 等一等... 維持返個好感度先... 跟手就自爆啦...
你到佢走的時間... 都所剩無幾架喇...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:10 PM

手機版 | APP版