Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-07-10, 06:11 PM   #51
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
等多陣, 我而家攪緊睡王子張相

Rice

舊 02-07-10, 06:32 PM   #52
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003

嗯, 百微影人像一定要加Blur

Rice

舊 02-07-10, 06:51 PM   #53
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
看來快要發生血案了...
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-10, 07:09 PM   #54
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: M-eye 查看文章
仲有條片未有得睇咩....
有架啦, 就有, 就有...
舊 02-07-10, 11:47 PM   #55
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

無厘頭唔知做乜總之好宅

… 哥哥你又神神秘秘丟低條片俾我 //
舊 02-08-10, 12:21 AM   #56
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: KKH 查看文章
無厘頭唔知做乜總之好宅

… 哥哥你又神神秘秘丟低條片俾我 //
我食得好滋味囉...好明顯我都算熟得好食啦...

舊 02-08-10, 12:22 AM   #57
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: riceking 查看文章

嗯, 百微影人像一定要加Blur

Rice
唔用美膚Mode就唔該人手執下暗瘡啦.... =__=

舊 02-08-10, 12:48 AM   #58
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
唔用美膚Mode就唔該人手執下暗瘡啦.... =__=
要幫手執執佢嘛

舊 02-09-10, 01:26 AM   #59
M-eye
菜鳥蛋

我有顆黑心啦...
多謝全能之神....

舊 02-09-10, 02:46 AM   #60
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
~公開終了~

此篇文章於 02-13-10 05:21 PM 被 ビスケット 編輯。
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-10, 11:13 PM   #61
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
我有顆黑心啦...
多謝全能之神....
你就好啦~ //
舊 02-09-10, 11:14 PM   #62
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

上面的人是不是統統都腐壞了?..............................
舊 02-10-10, 02:27 AM   #63
M-eye
菜鳥蛋

最強美肌模式...??

舊 02-10-10, 08:18 AM   #64
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
不是拍照的那個才是最腐壞嗎

引用:
上面的人是不是統統都腐壞了?..............................

舊 02-10-10, 11:19 PM   #65
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
最強美肌模式...??
PS裝甲而且啦~
我啲頹機邊有美肌模式?
舊 02-17-10, 06:22 PM   #66
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

初四良辰吉日 shopping day!

舊 02-17-10, 06:57 PM   #67
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
點解近期會經常有偽RA1 係照相館中出現....................

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-10, 07:11 PM   #68
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

根據我的小小觀察和見解, 應該是某樓下浮誇版主有意自薦成為玻璃館版主, 這個真是大大的歡迎啊.
舊 02-17-10, 07:33 PM   #69
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

初四良辰吉日 shopping day! 當然不至吃一餐~

舊 02-17-10, 07:45 PM   #70
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
根據我的小小觀察和見解, 應該是某樓下浮誇版主有意自薦成為玻璃館版主, 這個真是大大的歡迎啊.
人都給你們抱走了, 那樓下誰來管 ?!

MZ-RH1 在GAF 中還真是頗受落............\/

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-10, 09:40 PM   #71
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

抱走?! TL
舊 02-17-10, 09:42 PM   #72
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

既然是初四良辰吉日 shopping day... 同場加映 -

舊 02-17-10, 10:40 PM   #73
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
這當然不可啦,某實務版主只在盡下版版主業務在宣導一下自家版業

引用:

舊 02-18-10, 12:11 AM   #74
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
MZ-RH1 在GAF 中還真是頗受落............\/
是我的

話說今日啲卷卷冇以前咁多汁
舊 02-18-10, 12:56 AM   #75
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
既然是初四良辰吉日 shopping day... 同場加映 -

下邊張相夠晒hard sell

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:40 AM

手機版 | APP版