Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-18-12, 10:11 PM   #1
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
二 零 一 三 年 香 港 花 卉 展 覽

KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-12, 10:48 PM   #2
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
石斛蘭屬
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-12, 11:32 PM   #3
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
首領舊年話教我影相....最後都無教到我

舊 12-19-12, 12:22 AM   #4
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
首領教影相

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-12, 02:11 PM   #5
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
殘疾人士 7 元

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-12, 01:24 PM   #6
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

「油王老師, 我請你飲茶, 你教我照相好唔好?」
結果, 油王老師因為(___)沒有跟我飲茶.

「油王老師, 我請你飲晏, 你教我照相好唔好?」
結果, 油王老師因為(___)沒有跟我吃午飯.

我是不是好可憐呢? 我是不是好可憐呢?

mm
舊 12-20-12, 01:24 PM   #7
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
好可憐好可憐

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-12, 09:35 PM   #8
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KKH 查看文章
「油王老師, 我請你飲茶, 你教我照相好唔好?」
結果, 油王老師因為(___)沒有跟我飲茶.

「油王老師, 我請你飲晏, 你教我照相好唔好?」
結果, 油王老師因為(___)沒有跟我吃午飯.

我是不是好可憐呢? 我是不是好可憐呢?

mm
(_)<<<<圖案中的答案是"因為無錢"

舊 12-20-12, 09:36 PM   #9
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
好可憐好可憐
我係好可憐

舊 12-22-12, 08:45 AM   #10
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

又一年了...><

舊 03-11-13, 10:38 AM   #11
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
星期五花展係咪有美食團

舊 03-11-13, 11:46 AM   #12
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

有冇教影相團 a

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-11-13, 01:23 PM   #13
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: ruri0926 查看文章
星期五花展係咪有美食團
早午晚由朝食到黑! 基本上嗰日call我就OK. 除非你想晨早飲茶就依兩日好搵我~
舊 03-11-13, 01:24 PM   #14
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: 魔璃 查看文章
有冇教影相團 a
要問布列油...
舊 03-11-13, 02:09 PM   #15
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
星五拎假預定...

舊 03-11-13, 02:15 PM   #16
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

星期五拎左假, 不過下晝要C3

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-11-13, 02:15 PM   #17
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
平日不能,即係星期六再多搭多星期日一天

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 04:14 PM   #18
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
星期五上午去,下午會過去C3

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 10:52 PM   #19
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

神啊, 你個 title 好長...
舊 03-11-13, 10:56 PM   #20
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
星期五去花展,不去C3<>
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 11:48 PM   #21
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
星期五,去返工,唔去花展

舊 03-12-13, 02:25 PM   #22
ruri0926
攝影菜鳥

引用:
作者: KKH 查看文章
早午晚由朝食到黑! 基本上嗰日call我就OK. 除非你想晨早飲茶就依兩日好搵我~
首領早茶打算去邊度飲?
9點鐘入場咪要好早?!

舊 03-12-13, 02:26 PM   #23
ruri0926
攝影菜鳥

引用:
作者: riceking 查看文章
星五拎假預定...
你的嫁這麼多還預什麼定啊

舊 03-12-13, 02:58 PM   #24
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

有早茶飲可join /
不過邊度有咁早 ?

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-12-13, 09:08 PM   #25
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

要飲一定有. 8AM. 係就call我或油王或神啦.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:20 PM

手機版 | APP版