Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-03-08, 05:50 PM   #1
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
The Elder Scrolls IV - Game of the Year Edition

近排行過 game 舖見到新返左呢盒野 (可能已經唔新, 只係我行得少 ), 記得之前見過好多 forum d 人都話係正野, 就買左盒返黎玩, 玩落的確係唔錯, 不過小弟有個問題想問下, 就係我見人地 cap 圖出黎好鬼靚 (不論人物/武器/盔甲), 應該係加左 mod o既效果, 有冇邊位玩過呢隻 game o既前輩可以指點下邊幾個 mod 值得加上去呢? 希望可以有人指點一下.

p.s. 我上過外國網站搵 mod, 但係實在太多... 都唔知邊 d 先係正野

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-08, 10:04 PM   #2
gameriam
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
留意呢個forum入面有位叫Kcwong1970既文章,幾好的
http://www3.eastgame.net/thread.php?fid=419

obmm呢個最好裝一裝佢,因為佢可以用黎管理你install左既mod(用佢個功能將所有mod重新打包成佢讀到既format),咁當你唔想要某個mod時,可以del左佢,因為我重玩幾次既經驗係,慶之所致而Install既mod會好多,用左佢就易管理。

我部PC太慢,加左lowpoly grass(咁上下),d草呀樹呀果d用左低模,FPS會快d。仲有水mod,用左佢水面同水底既反光以及能見度正常左好多。

仲有就係人樣/身材mod,內建既樣真係見到都想嘔,身材就唔係人人都會改,不過我都改左。
武器,item果d太多,乜都有。

官方既九騎同震顫之島,都係好mod來的(你隻GoTY版有了)。
gameriam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 04:14 PM   #3
kevinltb
巨蟹宫守護者?!

obmm 好似 install 完隻 game 已經有, 因為我見到有個地方係可以俾我 tick 用邊 d mod, 唔知係咪你講o個個呢?

人樣/身材先係我最想搵o既野, 好似你講咁內建o個堆真係醜到無朋友, 我上左去你提到個 site 睇過, 佢講左好多款 mod, 想問下你有冇邊一兩款人樣/身材 mod 係你特別推薦架呢? 因為怕 install 得太多會好慢...

同埋你提到o既水 mod 請問全名係乜呢?

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
舊 03-21-08, 12:10 AM   #4
邪教教主
bunchies

註冊日期: Jan 2002
靚樣 = ren's beauty pack
靚身材 + 靚衫 = eshmes

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-08, 03:04 PM   #5
kevinltb
巨蟹宫守護者?!

引用:
作者: 邪教教主 查看文章
靚樣 = ren's beauty pack
靚身材 + 靚衫 = eshmes
多謝指引

舊 03-26-08, 11:29 AM   #6
gameriam
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: kevinltb 查看文章
obmm 好似 install 完隻 game 已經有, 因為我見到有個地方係可以俾我 tick 用邊 d mod, 唔知係咪你講o個個呢?

人樣/身材先係我最想搵o既野, 好似你講咁內建o個堆真係醜到無朋友, 我上左去你提到個 site 睇過, 佢講左好多款 mod, 想問下你有冇邊一兩款人樣/身材 mod 係你特別推薦架呢? 因為怕 install 得太多會好慢...

同埋你提到o既水 mod 請問全名係乜呢?
太耐無黎呢邊……遲左回你

水果個好似係betterwater……

人樣/身材果d,樓上位版友答左你了
gameriam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:07 PM   #7
kevinltb
巨蟹宫守護者?!

引用:
作者: gameriam 查看文章
太耐無黎呢邊……遲左回你

水果個好似係betterwater……

人樣/身材果d,樓上位版友答左你了
非常感激兩位有心人o既回答

install 完 d mod 真係完全變左另一個層次

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
大家還在玩DREAMCAST嗎?[廉價DC GAME報料區] IDGAF 攻略及心得交流區 616 11-19-11 10:56 PM
5月16日 ~ 31日 H-Game與H-動畫發售時間表 彩子 H-GAMEの部屋 8 05-28-02 01:26 AM

現在的時間是 05:43 AM

手機版 | APP版