Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94 144  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
pet3 04:05 PM 11-07-13
作者: 普通人一個:
唔係應該

1. 留電話
2. 等藍店開門訂
3. 等sms,但因為已經係藍店訂左,所以唔訂
4. 17號收機,玩......
屯門藍店有得訂 ?

有我話實體店好d
同x包+ 是但一隻都可以多一年保
tylau 04:07 PM 11-07-13
如果各位藍店又訂左、sms又有的話唔好浪費、益下本區版友喎
pet3 04:08 PM 11-07-13
作者: nami_tamaki999:
已登記

明天ONLINE衝,放工照去訂...之後可能返屋企罵SONY訂唔到 XDD
你登記了什麼 ?
qwe 04:08 PM 11-07-13
已抽首賣會, 聽日上網登記sms
其實唔鍾意無雙個盒, 但單買又麻煩, 唯有無雙+AC

另外如果SMS+首賣都中....但SMS俾左錢先同你講中首賣都幾煩

話說, 佢話俾你訂, 無話幾時有貨俾喎....
Rez 04:11 PM 11-07-13
作者: pet3:
你登記了什麼 ?
呢個
https://survey.playstation.com.hk/s3/PS4-Midnight-HK
kakajit 04:12 PM 11-07-13
同梱版隻game係download版OR碟
HI_Ricky 04:12 PM 11-07-13
有理沒理,大包圍先
D.K. 04:12 PM 11-07-13
作者: qwe:
已抽首賣會, 聽日上網登記sms
其實唔鍾意無雙個盒, 但單買又麻煩, 唯有無雙+AC

另外如果SMS+首賣都中....但SMS俾左錢先同你講中首賣都幾煩

話說, 佢話俾你訂, 無話幾時有貨俾喎....
你怕有多部機放唔出咩?
普通人一個 04:13 PM 11-07-13
作者: pet3:
屯門藍店有得訂 ?

有我話實體店好d
同x包+ 是但一隻都可以多一年保
唔知門市可唔可以幫人訂呢,諗住明天返工前去藍店門口等佢開門訂,幫一個frd訂埋,我都驚佢放工比人訂晒
DC 97 04:13 PM 11-07-13
預計call of duty +killzone
Akira 明 04:13 PM 11-07-13
無人有興趣訂CAM個SET?
普通人一個 04:16 PM 11-07-13
作者: Akira 明:
無人有興趣訂CAM個SET?
我諗問10個人,都唔知有無3個會訂
Akira 明 04:17 PM 11-07-13

是次報名由香港時間2013年11月8日凌晨12時開始至2013年11月24日晚上11時59分截止,一切時間以SCEH伺服器接收為準。

明天先開始呀
女裝少年 04:21 PM 11-07-13
是次報名由香港時間2013年11月8日凌晨12時開始至2013年11月24日晚上11時59分截止,一切時間以SCEH伺服器接收為準。

明天先開始呀
本人已閱讀,並且同意遵守相關之條款及細則。
中伏
強化人間ですの~★ 04:25 PM 11-07-13
你地唔係等睇OX位置架咩
GN00508771 04:26 PM 11-07-13
作者: 強化人間ですの~★:
係囉,,,,
pet3 04:26 PM 11-07-13
「PS4™免費延長保用計劃一年」價值港幣298元
咁單機自買一隻game 再購買一年保養 好像過要我食game/ 鏡頭
pet3 04:27 PM 11-07-13
衝動是魔鬼
但我唔信耶穌\0.0/
陸奧 貴志 04:28 PM 11-07-13
作者: GN00508771:
係囉,,,,
訂到先講啦,再講,真係SWAP左唔鍾意既一放都有人接啦
oldletter 04:28 PM 11-07-13

明天先開始呀
差d fake左
陸奧 貴志 04:31 PM 11-07-13
已經篤左
Akira 明 04:31 PM 11-07-13
隻KILLZONE有無3D呢?

另想問如果我重新登記開個新PSN ID
可唔可以將舊PSN ID既野(獎盃,DLC,錢)
轉移過去?

同埋想知PS4玩唔玩到PS3 GAME,對唔對應其他周邊(好似G27,初音控制器咁)

Pandahahaha 04:36 PM 11-07-13

轉移過去?

同埋想知PS4玩唔玩到PS3 GAME,對唔對應其他周邊(好似G27,初音控制器咁)

週邊應該好多唔用得,好似話因為就手制用就格式
舊個d 用唔到
pet3 04:37 PM 11-07-13

轉移過去?

...
太甜了
風萌翔 04:37 PM 11-07-13
見到FB都有人篤左啦
但係又唔想講比佢地知
雖然自己未必篤
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94 144  ... 最後

返回主題版面