Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-25-08, 11:48 PM   #1
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
C家醫院450室病人登記+搗亂既魚眼鏡

都係想入住C家醫院

迷:呢間醫院好奇怪...窮人住頂樓

此篇文章於 09-30-08 12:28 AM 被 凍冰冰綠茶 編輯。
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-08, 11:52 PM   #2
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
恭喜恭喜!

我同你同一間病房

我想知...青青綠綠個盒是什麼來的

舊 09-25-08, 11:53 PM   #3
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
恭喜進入DSLR的地獄世界~

有空多拍些相上來分享~

Rice

舊 09-26-08, 12:01 AM   #4
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: 亞飛 查看文章
恭喜恭喜!

我同你同一間病房

我想知...青青綠綠個盒是什麼來的
我知呀
我地食緊同一隻藥 ?

果盒係瘋澤既清潔套裝 pump+玻璃水+3m布

引用:
作者: riceking 查看文章
恭喜進入DSLR的地獄世界~

有空多拍些相上來分享~

Rice
我驚大家拉我入更深既地獄
舊 09-26-08, 12:10 AM   #5
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

2支鏡既對焦好似都有D唔係好準咁....
大家可唔可以幫我睇睇

50.8

18~55

上邊呢2張既對焦點係個鼓度

臨時整既mobile01測焦模型..
50.8

18~55

舊 09-26-08, 12:23 AM   #6
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
<==400室病人

舊 09-26-08, 12:24 AM   #7
亞飛
Moderator
野人生活中

臨時整既mobile01測焦模型..!?

佢套野送埋的嗎?
定你自己整的!?

好有趣呀!

舊 09-26-08, 12:27 AM   #8
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
<==400室病人
隔離房姐

引用:
臨時整既mobile01測焦模型..!?

佢套野送埋的嗎?
定你自己整的!?

好有趣呀!
自已整ga=0=...不斷咁研究緊有無移到
我無模型紙...咁咁用A4紙print出黎

參考呢2個網頁!
http://www.mobile01.com/topicdetail....83&p=1&cache=0
http://blog.xuite.net/jennyhuang/life/16367894
舊 09-26-08, 12:34 AM   #9
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

首領曰: 影間尺是壞習慣來的~

Rice

舊 09-26-08, 12:37 AM   #10
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: riceking 查看文章
首領曰: 影間尺是壞習慣來的~

Rice
新症病人:點解既首領
舊 09-26-08, 01:08 AM   #11
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
凍檸茶...你應該找呀飛..
買佢部落地才二個多月的450 + kit...
一來你又平一點...
二來等佢有診金入住中階病房嘛...

舊 09-26-08, 01:17 AM   #12
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: M-eye 查看文章
凍檸茶...你應該找呀飛..
買佢部落地才二個多月的450 + kit...
一來你又平一點...
二來等佢有診金入住中階病房嘛...
?我係綠茶XD凍檸茶係另一個版友XXD
亞飛淋住住中階病房 ?我都記得佢住入450無耐

試左好耐部機...結論:無問題XXD正機!
叉緊電了
舊 09-26-08, 01:19 AM   #13
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 凍冰冰綠茶 查看文章
新症病人:點解既首領
其實最好係o係光線充足, 或者日間時候試
光度不足都會有影響o架

再者, 就算差少少都由佢啦

我幾支鏡都未試過

恭喜and歡迎加入C記大家庭!

舊 09-26-08, 01:23 AM   #14
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
?我係綠茶XD凍檸茶係另一個版友XXD
亞飛淋住住中階病房 ?我都記得佢住入450無耐

試左好耐部機...結論:無問題XXD正機!
叉緊電了
間房太細
我想要多d花臣
算啦...我唔夠錢俾病房錢
依家間病房錢...我都要一個個月俾呀

舊 09-26-08, 01:25 AM   #15
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: Strider 查看文章
其實最好係o係光線充足, 或者日間時候試
光度不足都會有影響o架

再者, 就算差少少都由佢啦

我幾支鏡都未試過

恭喜and歡迎加入C記大家庭!
試左好耐...好似差唔到幾多
聽日再研究

引用:
間房太細
我想要多d花臣
疑...我都係個個月比住院費 (我直到入院前都妄想食17-55.2.8果隻藥...不過一食就2年 ..所以放棄)
我地果然係同一個病

此篇文章於 09-26-08 01:28 AM 被 凍冰冰綠茶 編輯。
舊 09-26-08, 01:27 AM   #16
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
間房太細
我想要多d花臣
到左十一月...我都會步你後塵了.........

舊 09-26-08, 01:34 AM   #17
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
嘩 ! 恭喜晒

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-08, 06:29 AM   #18
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
恭喜....比心機影多d相

舊 09-26-08, 08:42 AM   #19
riceking
一人前のダメ人間

引用:
(我直到入院前都妄想食17-55.2.8果隻藥...不過一食就2年 ..所以放棄)
呢隻藥冇乜前途食唔過

Rice

舊 09-26-08, 09:05 AM   #20
smallchi
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
都係想入住C家醫院

迷:呢間醫院好奇怪...窮人住頂樓

頂樓係1000

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
<==400室病人
400室病友
smallchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-08, 09:24 PM   #21
kintaro
Senior Gamer

恭喜恭喜
記得影多D好相

長期目標:打開攝影眼
kintaro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-08, 11:19 PM   #22
Whirlwind
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: smallchi 查看文章
頂樓係1000

400室病友
400室揮手
高處不勝毒
Whirlwind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 01:50 AM   #23
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
好好好多人呀~~~!
D野我都係咁上下~~~!

P.S.記得準時清CARD數!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 03:31 AM   #24
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

引用:
作者: KIM 查看文章
好好好多人呀~~~!
D野我都係咁上下~~~!

P.S.記得準時清CARD數!
heehe 比你知道添
OK!! 能力之內!
舊 09-30-08, 12:27 AM   #25
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

今日新入手左...史上最平既魚眼鏡

before:

after:

真身

裝上我部老爺電話度....就影到上面既相片出來了

都可以同我部Fx9裝備

不過佢話只SUPPORT潛望式DC仔...

所以...
before:

after:

好有趣

論壇跳轉

現在的時間是 03:27 AM

手機版 | APP版