Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-08-06, 01:45 PM   #1
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
我又試下先[醫生與我]

病友:[醫生, 好耐冇見!]
醫生:[嘩我以為你失左踪, 呢排冇乜病痛咁喎! ]
病友:[我本身都以為冇咩病痛, 原來我係得了暗病, 慢性o個隻... ]
醫生:[咁點解唔黎睇醫生啊??]
病友:[我...我成日都o係你診所門口度裝下裝下, 睇下有冇我想要隻藥...一冇就走喇...]
醫生:[咦咁你今日又入黎?]
病友:[經過兩個月左右既折騰,我終於裝到我想要既藥喇! ]
醫生: (送羊入虎口, 嘿嘿 )ok, 咁你想要邊隻?
病友二話不說直指其目標

(試鏡中)
醫生:[這個, 135口徑藥杯用在1.6x上會不會太長啊?]
病友:[不會, 已經試過數次了! 色澤及銳利度都乎合我心意! 加上朋友下毒...所以...]
醫生:[既然你自己試過就得啦! 你d朋友都好唔人道下, 用吊鹽水方式幫你解毒而唔係提供解毒之法...]
病友:[天下毒梟一樣狠! ]
醫生:[講得好! 不過先跟我去找左條數先!]

舊 02-08-06, 03:38 PM   #2
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
恭喜~ 賀喜~

135L2 ???

平靚正鏡王啊!
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-06, 06:54 PM   #3
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
135 L2

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-06, 12:19 AM   #4
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
K大: thx呢! 平唔平我唔敢講, 對我黎講都幾係野! 希望到我手唔會變成狗頭一個啦!

貓大: yeah~

舊 02-10-06, 12:23 AM   #5
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
工起呀~
呢個藥杯好唔好玩呀~?
比D sample睇下~

舊 02-10-06, 12:47 AM   #6
Strider
初段

引用:
作者: AshleyYan
工起呀~
呢個藥杯好唔好玩呀~?
比D sample睇下~
thx ASHELY兄!
但係小弟呢兩日仲未得閒去影相
所以呢...
等我一日!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉