Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-03-14, 04:28 PM   #101
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: casio 查看文章
打飛戰鬥狂嘅明明就唔係妹妹,戰鬥狂都講明佢係十二號了,人地妹妹好賢良淑德架
劇透無誤

我其實覺得那不是十二號。。。應該係原初同十二號的合成之類。。。因為同回憶章那到的十二號完全不同。。。性格比較似原初
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-14, 04:48 PM   #102
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ouki 查看文章
劇透無誤

我其實覺得那不是十二號。。。應該係原初同十二號的合成之類。。。因為同回憶章那到的十二號完全不同。。。性格比較似原初
劇透無誤
妹妹係助攻時的確是拉咗十二號入去,不過妹妹本身同十二號先後同原初融合過,我唔反對多少對三方都有造成影響

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-14, 04:10 PM   #103
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
BD/DVD首WEEK銷量

BD
DVD
合算5583枚

舊 02-08-14, 01:10 PM   #104
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
淺蔥太有能。

見到雪菜若無其事用手指黎替古城餵血後,紗矢華立即後悔點解之前未被雪菜撞破好事前唔盡快將自己隻腳塞入古城把口度。XDD

日笠客串三兩下就比基佬收拾左。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-14, 03:21 PM   #105
casio

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
淺蔥太有能。

見到雪菜若無其事用手指黎替古城餵血後,紗矢華立即後悔點解之前未被雪菜撞破好事前唔盡快將自己隻腳塞入古城把口度。XDD

日笠客串三兩下就比基佬收拾左。
日笠個角色本來就唔係戰鬥型人物,對往戰鬥狂無被瞬殺就該自豪了

舊 02-08-14, 04:07 PM   #106
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
大婆威能....原來上集尾訓低之後都冇被餵食...睇你仲敢唔敢偷食
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-14, 08:33 PM   #107
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
古城單車登場
雪菜又換唔切衫

舊 02-09-14, 12:07 AM   #108
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第17話

淺蔥很厲害啊
雪菜每一話都換一套衫

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 03:01 PM   #109
Game Master

流鼻血。

第四真祖既後宮男女通吃

但唔包括變態戰鬥狂,因為古城面對戰鬥狂會由攻轉受
舊 02-15-14, 08:21 PM   #110
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
一個界外區域就將大婆s 放到一邊繼續食女

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 09:30 PM   #111
casio

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
一個界外區域就將大婆s 放到一邊繼續食女
古城根本係奉真.大婆旨食,偽大婆可以出聲咩

舊 02-16-14, 12:02 AM   #112
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第18話

淨係睇淺蔥已經好滿足

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 12:37 AM   #113
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
3p(意味深)

我已經完全唔知呢套野講緊咩

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 03:13 AM   #114
Game Master

引用:
作者: 風音 查看文章
我已經完全唔知呢套野講緊咩
第四真祖後宮史

總之睇得好歡樂(同興奮)就唔會錯啦。尤其今次靠3P黎恢復魔力

呢點要比個讚製作團隊。至少佢地目標清晰,知道如果太過認真去做中二病既梗反而會導致觀眾流失。呢套既強項在於佢既角色互動(所以D殺比死先可以咁印象深刻),中二情節反而係襯托。

但紗矢華由於事後衣衫不整,好快比正室識穿

不過認真討論翻,仙都木阿夜最後被合法蘿莉還押左監房嗎?
另外,另外o個位逃犯同絃神島既創辦人一樣姓絃神,究竟佢同絃神島既來歷同獅子王機關有咩來歷?

此篇文章於 02-22-14 03:16 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
舊 02-22-14, 04:26 AM   #115
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
仙都木阿夜係收番入監房

另外你講果個逃犯絃神暫時無說明同絃神島有無關係
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 07:57 AM   #116
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
第四真祖後宮史

總之睇得好歡樂(同興奮)就唔會錯啦。尤其今次靠3P黎恢復魔力

呢點要比個讚製作團隊。至少佢地目標清晰,知道如果太過認真去做中二病既梗反而會導致觀眾流失。呢套既強項在於佢既角色互動(所以D殺比死先可以咁印象深刻),中二情節反而係襯托。

另外,另外o個位逃犯同絃神島既創辦人一樣姓絃神,究竟佢同絃神島既來歷同獅子王機關有咩來歷?
可惜不做成年番

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 11:28 AM   #117
廢人
The One

本話重點
1.「你衫褸扣佐」-_-
2. 跟蹤狂求婚

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 12:42 PM   #118
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
以吸血鬼既角度,呢套都算係最多本壘既作品
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 01:17 PM   #119
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
只可以講如果一夏戈d係必需死
古城真係要死好多次
呢個大婆仲要明知食其他女都冇得嘈
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 01:41 PM   #120
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
第四真祖後宮史

其實基本係成功原文再現(事實上係輕小說動畫化最大問題)同埋人設修定
阿夜押返入監房
絃神的身分一直只有禁示。。。例如零式係他專用。。。
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 02:46 PM   #121
casio

引用:
作者: 廢人 查看文章
本話重點
1.「你衫褸扣佐」-_-
2. 跟蹤狂求婚
呢集好不滿,最重要嘅事竟然無講到
阿夜同那月明明係深愛著對方

舊 02-22-14, 02:50 PM   #122
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
阿夜冇死到,出番嚟會唔會又玩埋一份呢
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 05:01 PM   #123
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
吸兩個人嘅血才出得一隻幻獸

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 07:41 PM   #124
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
鼻血湯
紗矢華去到咁盡

舊 02-22-14, 07:43 PM   #125
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

上次玩腳玩唔到,今次直接埋牙全脫(差d)

太有才了wwwwwwwwwwww

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-22-14 08:13 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
三雲岳斗「ダンタリアンの書架」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 43 02-18-12 05:48 PM
「GOD EATER」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 0 03-27-10 08:39 PM

現在的時間是 08:57 AM

手機版 | APP版