Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 332 832 1232 1282 1322 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1342 1382 1432  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 03:45 PM 03-21-17
作者: 雷帝.嘉芙:
黎緊觀望下個營運方針先
+1

感覺佢地自爆味有d濃

咁搞法黎緊可能福袋都無埋
或者爆一單勁野趕走一半課長隻game挨唔到落去之類(?
psidef 03:54 PM 03-21-17
作者: 細路翔:
+1

感覺佢地自爆味有d濃

仲有咩嘢勁過開服overload?
雷帝.嘉芙 03:56 PM 03-21-17
+1

感覺佢地自爆味有d濃

今日o係其他forum見到, 竟然有人希望出地獄級卡池黎作為補償
有人話玩家俾營運養大左胃口, 我覺得掉返轉就真
任何game只要營運有"無論我幾爛, 你地都會繼續課"呢個諗法, 就早退早著算啦
蛋撻王子 04:06 PM 03-21-17
【カルデア広報局より】
3月22日(水)定期メンテナンス延期のお知らせ
毎週水曜日に実施しております定期メンテナンスを延期いたします。次回定期メンテナンスは3月29日(水)を予定しております。詳しくは→news.fate-go.jp/2017/0322_bm3h… #FateGO

延期維護
No pick
細路翔 04:23 PM 03-21-17
作者: psidef:
仲有咩嘢勁過開服overload?
暫時未有,但人類總係會突破底限
gingq7 05:56 PM 03-21-17
邊度?
係喎,我錯,今次無棋換
空調 06:00 PM 03-21-17
今日o係其他forum見到, 竟然有人希望出地獄級卡池黎作為補償
任何game只要營運有"無論我幾爛, 你地都會繼續課"呢個諗法, 就早退早著算啦
白貓就係好例子
大破人間 06:14 PM 03-21-17
以前有既野變左無,竟然有人仲要幫營運講好說話, 呢D人根本係M

話口未完仲要成鬼日取消定期維修, 美其名係唔阻我地打活動, 實則上每星期連派個幾粒石去慳埋.

仲要無新活動, 超過3個月無新活動, 係咁返炒舊EVENT既手機GAME都真係少見.

同埋陸續推出新故事主線既主角竟然都係限定角而唔入故事池...
Hextor 06:36 PM 03-21-17
作者: 大破人間:
以前有既野變左無,竟然有人仲要幫營運講好說話, 呢D人根本係M

話口未完仲要成鬼日取消定期維修, 美其名係唔阻我地打活動, 實則上每星期連派個幾粒石去慳埋.

仲要無新活動, 超過3個月無新活動, 係咁返炒舊EVENT既手機GAME都真係少見.

同埋陸續推出新故事主線既主角竟然都係限定角而唔入故事池...
真心唔明慳D濕碎野做乜鬼...
上次訪問又話新玩家/年輕玩家多
搞d咁既小手段趕客
唔係以為d人會爆石打event呀嗎
蛋撻王子 06:44 PM 03-21-17
3/21 ランキング7.5帯を細分化
・宮本武蔵を7.8
・沖田総司を7.6
・オリオンを7.6→7.4変更
・玉藻の前〔槍〕7.6
・ドレイクを7.6
・新宿のアーチャーを7.4
・玉藻の前〔術〕を7.4
・ナイチンゲールを7.4

愈搞愈複雜
Hextor 06:46 PM 03-21-17
作者: 蛋撻王子:
3/21 ランキング7.5帯を細分化
・宮本武蔵を7.8
・沖田総司を7.6
・オリオンを7.6→7.4変更
・玉藻の前〔槍〕7.6
・ドレイクを7.6
・新宿のアーチャーを7.4
・玉藻の前〔術〕を7.4
・ナイチンゲールを7.4

愈搞愈複雜
算數,反正都係參考
最後都係有乜用乜....
蛋撻王子 06:50 PM 03-21-17
作者: Hextor:
算數,反正都係參考
最後都係有乜用乜....

其實都真係唔會睇住個分數㨂人
抽唔中既
幾高評價都唔關自己事
gingq7 06:54 PM 03-21-17
限唔限定角我就真係無所謂,因為最易中一定係第一次pick up.
限定角多與少我覺得只會影響石頭號,越多角入普通池就越易抽倒一手好牌開局,但呢d對老手其實無影響
鐵之侍 06:55 PM 03-21-17
基本上真是有什麼用什麼,即使像評價較差的小恩沒其他五星鎗的情況下一樣是很好用就是了
蛋撻王子 06:56 PM 03-21-17
作者: 鐵之侍:
基本上真是有什麼用什麼,即使像評價較差的小恩沒其他五星鎗的情況下一樣是很好用就是了

其實我自己好鐘意用小恩
gingq7 07:00 PM 03-21-17
作者: 蛋撻王子:
其實都真係唔會睇住個分數㨂人
抽唔中既
幾高評價都唔關自己事
評分其實都係比新手參考升咩人先,
和比老手有d野討論吓

話說,我真係覺得沖田真係比宮本好用,無理由宮本高分d
宮本要儲np和三紅爆發都十分看臉,沖田穩定好多
蒼穹的天空 07:48 PM 03-21-17
作者: 大破人間:

唔Like營運個手法, 一味復刻...
限定 主線主角, 連斜射機會都沒埋
然後六百天又縮水, 感覺真係好倒退

無咩心機, 之後活動可能hea跑完場就算.
鐵之侍 07:55 PM 03-21-17
我們再抱怨也沒有用,只要一天日本那方不來個炎上的話營運只會越來越過份
gingq7 08:09 PM 03-21-17
唔係炎上緊?
無可能不對成個2017第一季都無新活動而無怨言吧?

老實說,其實我覺得營運玩白色情人節玩大左,用晒d作家落去寫故事但又唔順手整幾關出黎被人農,明明其實有做野(故仔,禮裝,etc.)但又無人覺得佢係一個活動
psidef 08:10 PM 03-21-17
作者: gingq7:
限唔限定角我就真係無所謂,因為最易中一定係第一次pick up.
限定角多與少我覺得只會影響石頭號,越多角入普通池就越易抽倒一手好牌開局,但呢d對老手其實無影響
都係嗰句, 唔會有人喺單Pickup話射斜中限定角, 只會係中限定角, 射斜唔中限定角同乜都唔中.

佢肯掉返啲限定角入普池當然冇問題.
柚原このみ 08:25 PM 03-21-17
BX出場近期好似出出地事啦,明明用黎SWⅡ,唔知點解早洩放出黎
蛋撻王子 08:32 PM 03-21-17
炎上緊(IOS排名第二)
細路翔 08:35 PM 03-21-17

話說,我真係覺得沖田真係比宮本好用,無理由宮本高分d
宮本要儲np和三紅爆發都十分看臉,沖田穩定好多
沖田同哈桑王相性幾好,兩隻都係求其砍都有20星用
fufufu123456 08:36 PM 03-21-17
唔係炎上緊?
無可能不對成個2017第一季都無新活動而無怨言吧?
老實說,其實我覺得營運玩白色情人節玩大左,用晒d作家落去寫故事但又唔順手整幾關出黎被人農,明明其實有做野(故仔,禮裝,etc.)但又無人覺得佢係一個活動
情人節ev其實真系好有誠意,問題系玩家希望有全新活動
運營唔曉食住年末年始個勢推新活動認真唔掂,依家系咁復刻,老玩家不高興,新玩家得個農字又會有幾高興
呢個頹勢睇怕最快都要等到7月尾開始 2周年>水著>第2部先會有起色
T.K. 08:38 PM 03-21-17
武藏有餐肉同fate私服,我覺得好用d
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 332 832 1232 1282 1322 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1342 1382 1432  ... 最後

返回主題版面