Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-27-11, 12:07 PM   #576
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 查看文章
其實我到而家都唔明唔俾預早上去有咩野用意....
不過,整貼紙真的很有心思=3=
可能怕set cam 偷拍.... xD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:09 PM   #577
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
其實我到而家都唔明唔俾預早上去有咩野用意....
不過,整貼紙真的很有心思=3=
其實我想講我約左你七點九係信和,唔知點解結果你會中左上去,又唔知點解個邊冇證明都會放你行
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
你應該用第2個台出部pocket wifi, 有乜事收唔到用pocket wifi 放去窗邊收
其實到最後先發現盲鬼有......
引用:
作者: 才子 查看文章
未癲啦sor咩ry

如果你棟篤一個鐘我會兜巴星你落地囉
咁令賓客感到待遇不周係搞手責任嘛

我都好在只係做左九個字左左

舊 08-27-11, 12:10 PM   #578
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
你應該用第2個台出部pocket wifi, 有乜事收唔到用pocket wifi 放去窗邊收
我用SMV,話音100%無問題(我朋友仲要打左個搞笑電話黎)
但3G網路真係幾弱下,但網聚仲上網我覺得就.........
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:12 PM   #579
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
大家肩頸有無痛得嚴重左?
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:22 PM   #580
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: Noyeah 查看文章
我想問昨晚11:30打後發生左D乜野事?
舊 08-27-11, 12:27 PM   #581
LAMR

註冊日期: Apr 2011
引用:
還好耶沒怎麼痛0 w 0
LAMR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:29 PM   #582
綾小路雷太

引用:
作者: sunhikari 查看文章
我用SMV,話音100%無問題(我朋友仲要打左個搞笑電話黎)
但3G網路真係幾弱下,但網聚仲上網我覺得就.........
我只會講:時代不同了,有時唯有包容一下。@@

(c)Penguin Lab
飯氣@am730

舊 08-27-11, 12:30 PM   #583
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
其實我想講我約左你七點九係信和,唔知點解結果你會中左上去,又唔知點解個邊冇證明都會放你行
其實當時見已經到時間,主因係某人電話打幾次都飛左落留言,又主要係人品問題

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:34 PM   #584
綾小路雷太

引用:
其實當時見已經到時間,主因係某人電話打幾次都飛左落留言,又主要係人品問題
死野我JAM哂線呀

舊 08-27-11, 12:42 PM   #585
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
我無呀下次可唔可以重手D
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:43 PM   #586
LAMR

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
我無呀下次可唔可以重手D
我也想要重手一點XD 看來我是M XDDDD
LAMR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:45 PM   #587
下雪邊界

引用:
作者: LAMR 查看文章
X2
我見到有人眼有淚光,老實講,其實我當時真係好羡慕佢……
舊 08-27-11, 12:47 PM   #588
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
X2
有無人可以話我知發生乜事.....
舊 08-27-11, 12:53 PM   #589
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
係咪有相?
請電郵給我吧~
hi_ricky@applecare.com.hk

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 08-27-11 01:00 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:53 PM   #590
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
X2
X 3 下次不如開保健聚, 由碧克同老嘢為大家講解如何舒緩壓力和正確使用電腦唉瘋等姿勢....
反正大家年紀也不少了.... 由係一日到黑對機之人....健康高危人士

舊 08-27-11, 12:53 PM   #591
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
老野馬殺雞

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:53 PM   #592
Noyeah

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: LAMR 查看文章
引用:
X2
引用:
佢地痛一陣之後就好爽... 仲有男性發出某些難以形容的怪聲...
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:54 PM   #593
綾小路雷太

引用:
X2
你係咪講緊叫得好爽個一個
引用:
其實尋晚真係好充實
有準中醫師、有業餘專業級按摩師、又有派閃咭空中大爺、專業美容、MAC機維修達人、冷氣零件分銷商...

尋晚冇黎既真係少左好多路搭

引用:
老野馬殺雞
馬殺雞...我笑鳥XDDDDD

舊 08-27-11, 12:55 PM   #594
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
琴日俾你按完之後勁好訓,啱啱先醒

舊 08-27-11, 12:56 PM   #595
綾小路雷太

引用:
作者: 豆腐 查看文章
琴日俾你按完之後勁好訓,啱啱先醒
咁唔怪得完聚之後即晚回覆咁薄,多得你個死老野

舊 08-27-11, 01:01 PM   #596
碧克

註冊日期: Aug 2003
下次出聚前要溫書
同埋如果收返診金既話隨時唔駛比

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 01:01 PM   #597
sunhikari
Crazy Gamer

引用:

其實尋晚真係好充實
有準中醫師、有業餘專業級按摩師、又有派閃咭空中大爺、專業美容、MAC機維修達人、冷氣零件分銷商...

尋晚冇黎既真係少左好多路搭

馬殺雞...我笑鳥XDDDDD
雷太,我昨晚都有到架........
馬殺雞應該係我走左之後發生的事吧?
我都好想試
舊 08-27-11, 01:02 PM   #598
下雪邊界

引用:

其實尋晚真係好充實
當然唔係你講果個啦,當時全場望住佢怪叫,邊有淚光呀 其實係某女參加者

仲有我呢個做accounting同financial management既專業人仕!

此篇文章於 08-27-11 01:04 PM 被 下雪邊界 編輯。
舊 08-27-11, 01:03 PM   #599
豆腐
無間豆

引用:
咁唔怪得完聚之後即晚回覆咁薄,多得你個死老野
我諗大家都訓得好好XD
尤其俾老野按完個批

引用:
雷太,我昨晚都有到架........
馬殺雞應該係我走左之後發生的事吧?
我都好想試
下次唔好咁早走

此篇文章於 08-27-11 01:06 PM 被 豆腐 編輯。
豆腐 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 01:05 PM   #600
豆腐
無間豆

[del...

論壇跳轉

現在的時間是 05:03 AM

手機版 | APP版