Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-10-18, 08:05 AM   #13226
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
隻地肉王仲有3分1血,真係好難殺,係咪必金箱先? 成間房得1個rank80其他百幾,應該其他都成堆神機白nu果d,都唔係好打得郁

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-18, 09:09 AM   #13227
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
早兩輪Devil 有icon....下隻可能係...?

由手機版發出

此篇文章於 07-10-18 09:11 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-18, 09:30 AM   #13228
ShinDou

應該係新野,必金箱? 而家打緊果隻lvw地肉王都冇寫unknown

舊 07-10-18, 10:49 AM   #13229
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔係dr hell

由手機版發出
舊 07-10-18, 10:52 AM   #13230
ShinDou

你果隻易d喎冇反擊上強化slow又冇罩

舊 07-10-18, 01:45 PM   #13231
ShinDou

地肉王出金箱但係lv max肥黎

舊 07-10-18, 02:30 PM   #13232
J+1
望過黎呀!!!!!!

下一隻又係unknown...
由手機版發出
舊 07-10-18, 04:45 PM   #13233
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 07-10-18, 05:00 PM   #13234
ShinDou

就係呢隻出金箱,你上次隻飛野有冇出金箱?

舊 07-10-18, 05:09 PM   #13235
J+1
望過黎呀!!!!!!

有,金hybrid
由手機版發出
舊 07-10-18, 05:11 PM   #13236
ShinDou

可能全部特別大佬都出金箱?devil變番普通大佬?

舊 07-10-18, 05:33 PM   #13237
J+1
望過黎呀!!!!!!

我打devil都有金箱...
由手機版發出
舊 07-10-18, 10:55 PM   #13238
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
如果係上個禮拜o既隊伍應該可以壓到80combo就得...
金箱10000改造材料...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-18, 07:32 AM   #13239
ShinDou

岩岩地肉王金箱都係改造5萬,乜而家金箱都狂出垃圾咁金唔金箱有乜意思?以前d金箱好似冇咁垃圾?

舊 07-11-18, 09:11 PM   #13240
ShinDou

卡N精27C @@ 肉包0凸,裝埋回大UP LEADER技同SUPPORT都俾人打得中 @@

有YF29純白,仲有個位唔知出乜好,紫ELS星唔知點解好易俾人打得中,明明都係有分身 @@
舊 07-11-18, 09:17 PM   #13241
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

0突開晒技未??我突一已經夠...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-11-18, 09:29 PM   #13242
ShinDou

0凸開得3招

岩岩過左了,原來推肉包上去貼住新自護就唔會中,之後1見飛碟就推YF29埋去,後面純白係咁射@@ 出多隻新分身射奶就得,過果陣部艦都殘血 @@
舊 07-11-18, 10:44 PM   #13243
ShinDou

又去到N30D地肉,唔知點解人地拍片DX可以CRI晒16隻,我隻DX CRI得1半,部野本身都冇加CRI率 @@
舊 07-12-18, 02:37 AM   #13244
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

lv12 有unkwon...

引用:
作者: ShinDou 查看文章
0凸開得3招

岩岩過左了,原來推肉包上去貼住新自護就唔會中,之後1見飛碟就推YF29埋去,後面純白係咁射@@ 出多隻新分身射奶就得,過果陣部艦都殘血 @@
唔可以背住新自護,會必中射爆
另外els剎那有得減佢攻...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-12-18, 09:30 AM   #13245
J+1
望過黎呀!!!!!!

Lv 12的...

由手機版發出
舊 07-12-18, 10:58 PM   #13246
ShinDou

1413分俾1724打完冇寫加減幾多分,佢就加4分,即係冇扣我分﹖

反贏佢加18分 XD 原來出死BUFF就夠打 XD

此篇文章於 07-12-18 11:06 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-13-18, 10:15 AM   #13247
J+1
望過黎呀!!!!!!

打邊隻先,天元比佢buff幾下再出必殺連朱雀都避唔到...
由手機版發出
舊 07-13-18, 10:18 AM   #13248
ShinDou

單挑omg天元,佢好似落左12妹號,另外兩隻唔記得係咪dx同黑妹

舊 07-13-18, 03:05 PM   #13249
J+1
望過黎呀!!!!!!

早左3個鐘main完,up完3.2.1入得

由手機版發出
舊 07-13-18, 03:19 PM   #13250
ShinDou

魔神zero應該又係神機?呢排出咁密既

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:21 PM

手機版 | APP版