Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-17, 03:51 PM   #32926
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
果張野我插左係哈桑王度sosad

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-17, 04:13 PM   #32927
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
我為卡面換左圓桌(吾王fans club)

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-17, 04:13 PM   #32928
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
究竟今次會唔會出魔人saber呢...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-17, 04:19 PM   #32929
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
我都扔比哈桑用

舊 03-15-17, 04:37 PM   #32930
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
我為卡面換左圓桌(吾王fans club)
張圓桌牛郎團我係出拉二之前果一pack就突爆左

英國說大家抱團死
舊 03-15-17, 04:39 PM   #32931
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
張圓桌牛郎團我係出拉二之前果一pack就突爆左
又拉二又突滿後援會
你玩晒啦歐洲人

歡迎pm查詢、預約
舊 03-15-17, 04:52 PM   #32932
細路翔
The One

引用:
又拉二又突滿後援會
你玩晒啦歐洲人
你睇我個十扑欄會見到架(拖走

但張野應該點用係個謎

英國說大家抱團死
舊 03-15-17, 05:05 PM   #32933
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
你睇我個十扑欄會見到架(拖走

但張野應該點用係個謎
俾學妹用LOR

歡迎pm查詢、預約
舊 03-15-17, 05:06 PM   #32934
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
戰鬥服換學妹/龍大叔/斯巴達出黎
有呢張的話隨時比人打1turn就用到寶具
用途幾限定,但一定有用

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-17, 05:08 PM   #32935
細路翔
The One

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
戰鬥服換學妹/龍大叔/斯巴達出黎
有呢張的話隨時比人打1turn就用到寶具
用途幾限定,但一定有用
即係打高難度先用得著啦

英國說大家抱團死
舊 03-15-17, 05:10 PM   #32936
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
即係打高難度先用得著啦

低難度關唔裝增傷裝無敵

拖出去打

歡迎pm查詢、預約
舊 03-15-17, 05:11 PM   #32937
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
可以咁講
但送1turn無敵其實好貴重

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-17, 05:11 PM   #32938
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
究竟今次會唔會出魔人saber呢...
感覺上好大機會,
兩星期的light版活動, 應該就係為了下星期開2017經驗值活動,
而且無啦啦改沖田和釘宮信長的攻擊模組十分可疑, 其實呢兩隻唔改都已經十分ok
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-17, 05:16 PM   #32939
細路翔
The One

引用:

低難度關唔裝增傷裝無敵

拖出去打
打種火裝無敵

英國說大家抱團死
舊 03-15-17, 05:18 PM   #32940
gingq7

引用:
即係打高難度先用得著啦
低難度一定係寶石翁, 無乜討論意義

講番張禮裝, 無敵一回合係有用, 但用途真係好細,
首先使用者自己要有技能嘲諷, 其次正常一定係拎黎擋寶具, 即係對面如果係全體寶具呢張野又係無用
與其用呢張無敵一回合, 不如落看板娘俾尺職或剋職擋三回合仲實在

所以如果要揀,一定係揀換熱砂
舊 03-15-17, 05:19 PM   #32941
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
低難度一定係寶石翁, 無乜討論意義

講番張禮裝, 無敵一回合係有用, 但用途真係好細,
首先使用者自己要有技能嘲諷, 其次正常一定係拎黎擋寶具, 即係對面如果係全體寶具呢張野又係無用
與其用呢張無敵一回合, 不如落看板娘俾尺職或剋職擋三回合仲實在

所以如果要揀,一定係揀換熱砂
熱砂我差兩張先突得爆,但我唔覺得自己會中多兩張加上唔想比錢追禮裝

英國說大家抱團死
舊 03-15-17, 05:22 PM   #32942
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

禮裝仲難抽過英靈

歡迎pm查詢、預約
舊 03-15-17, 05:23 PM   #32943
細路翔
The One

引用:
禮裝仲難抽過英靈
營運:這張3星的給你,不用謝了

英國說大家抱團死
舊 03-15-17, 05:34 PM   #32944
gingq7

引用:
熱砂我差兩張先突得爆,但我唔覺得自己會中多兩張加上唔想比錢追禮裝
突滿和唔突滿只差5%爆傷 (多200%集中我覺得可以不理,反正都係比唔倒狂/仇/法用)
慳番d錢好過啦

----

順便講埋最後一張探偵ヱドモン~春先旅情編~
藍卡8%根本上可以不理(只值一張3星黑鍵),用佢都係為左無敵貫通,
但其實無敵貫通已經送過兩張(白身魚阿提拉和斬首兔),
所以實在無理由揀換呢張
舊 03-15-17, 05:39 PM   #32945
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
好似就夠鐘
祝各位師兄好運

舊 03-15-17, 05:50 PM   #32946
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
尼綠和新娘尼綠
不同身材既

新娘版大奶咁多既

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-17, 05:57 PM   #32947
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
好似就夠鐘
祝各位師兄好運
準時開至算啦

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-17, 05:58 PM   #32948
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: pet3 查看文章
尼綠和新娘尼綠
不同身材既

新娘版大奶咁多既
差唔多啫 咪又係胸前2舊肉
由手機版發出
舊 03-15-17, 06:09 PM   #32949
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

1 pack齊禮裝
搭多隻孔明
收隊
由手機版發出
舊 03-15-17, 06:09 PM   #32950
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
1 pack齊禮裝
搭多隻孔明
收隊
由手機版發出
好歐,1pack中三公. . .

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:21 AM

手機版 | APP版