Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-07-17, 10:56 PM   #30651
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
モードレッド表示一樣照斬

..定其實呢隻唔係アーサー王

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-17, 10:59 PM   #30652
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: GN00508771 查看文章
網上流傳黑化X既技能組

如果係真...真係抽唔落手

支援炮擊
銀河流星劍
完全なる形
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
不要起爭議

直感B
千里眼A
心眼(偽) B-
咁就抽目標送黑X傻

舊 02-07-17, 11:48 PM   #30653
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: GN00508771 查看文章
網上流傳黑化X既技能組

如果係真...真係抽唔落手

支援炮擊
銀河流星劍
完全なる形

真的話真係SOSAD.....完全なる形LEE個技能俾狂職算好D GE.....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 12:04 AM   #30654
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
我都打到999,999,999了
趕上尾班車
多謝各位掛麗莎禮裝既師兄

不過睇番2016 D情人節禮裝原來都食左七七八八
得番4星3星各突滿1張禮裝
真麻煩..

舊 02-08-17, 01:50 AM   #30655
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
小弟9億8就收左手,諗住一來慳石,二來依家封頂的話之後d quests賺既qp好似嘥左咁

今次呢個QP減半都好滿足
升得到既技升哂+如願升哂兩位式做lv100+庫房儲備十足
唯一估唔到既系自己忍到手唔課金抽卡,但忍唔到手課金刷QP
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 01:59 AM   #30656
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 02:29 AM   #30657
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
男性...

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 02:40 AM   #30658
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
4星得エリちゃん
我1月先開始玩
打完故事想睇下之後練乜好

其實我乜class都齊,不過冇材料再臨
エリちゃんSkill都ok ge,如果無料升住兄貴先都ok,生存力一流我當年未有o岩心手槍果陣都係用佢
引用:
作者: 大破人間 查看文章
另外重點

1.可以用綠方擴大靈基保管庫

2. 上年情人節盾妹禮裝入黃方交換所

問題來了...
上年張盾妹禮裝我未突爆

暫時活動道具交換所個LIST唔見有得換

希望活動主線送個張依然會送啦...

我差一張先突爆....
1.50粒先加5格好X貴
2.主線有送?唔記得,但佢寫明今年係無得入手
引用:
作者: gingq7 查看文章
亞瑟王距離全職制霸只剩最後一步: caster

但最經典(?)的saber lion竟然消失
仲有復仇者同間尺不過我真係唔係太想見到佢咁出法,日本果邊都好似幾反感下
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
是想要羽蛇神姐姐,不過還是明天速戰速決算了,希望順順利利
羽蛇神+1
唔知點解我對女池無乜興趣最想要係櫻張禮裝(其實SN我係櫻派)
睇圖得白貞有興趣,角色就メイヴ都ok
男池就想要カルナ或狂兄貴(最好俾我寶5埋隻エミヤ佢)
不過應該都係兩邊各一次10抽算

舊 02-08-17, 02:59 AM   #30659
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: the fool 查看文章
1.50粒先加5格好X貴
2.主線有送?唔記得,但佢寫明今年係無得入手
1.其實我覺得呢個價好平

2.睇返主線的確無送
話說回來,復刻活動用返上年件禮裝做活動BANNER,再係內文同人講個件禮裝係復刻活動無法入手…
真係成件事錯哂

引用:
作者: axe1292 查看文章
好似無人留意到X ALTER佢係"對.對SABER決戰兵器",
咁其實佢應該係"對X決戰兵器"啦?
但係X又唔係SABER做咩都SABER特攻...........
X:我再強調一次我係SABER中的SABER
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 04:07 AM   #30660
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
堆女性咭少少難落手…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 07:53 AM   #30661
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: the fool 查看文章
仲有復仇者同間尺不過我真係唔係太想見到佢咁出法,日本果邊都好似幾反感下
我都好反感, 但係是因為唔係武內畫
雖然abec我ok
利申: 黑白槍無抽
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 08:53 AM   #30662
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
當一隻game你課2000銀可以70%機率連張四星英靈都無既時候就已經係超錯架啦

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 08:59 AM   #30663
蛋撻王子
功德完滿

引用:
1.其實我覺得呢個價好平

2.睇返主線的確無送
話說回來,復刻活動用返上年件禮裝做活動BANNER,再係內文同人講個件禮裝係復刻活動無法入手…
真係成件事錯哂

X:我再強調一次我係SABER中的SABER
1. 50綠方換5格靈基保存枠 姐係10綠方換1格啦
英靈同禮裝各比你開多100格
姐係100*2*10=2000綠方
其實還可以接受

不過我覺得保存庫唔太方便
直接加持有上限我就覺得係德政啦..
一陣一登入到GAME就要即刻搞....
不過唔知今日可唔可以準時開到

2. 咁..盾妹張圖靚呀嘛

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟9億8就收左手,諗住一來慳石,二來依家封頂的話之後d quests賺既qp好似嘥左咁

今次呢個QP減半都好滿足
升得到既技升哂+如願升哂兩位式做lv100+庫房儲備十足
唯一估唔到既系自己忍到手唔課金抽卡,但忍唔到手課金刷QP
你同嘉芙師兄真係唔知刷左幾多qp
我上到一次封頂已經心力交瘁咁濟

舊 02-08-17, 09:06 AM   #30664
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
我好似都係刷左13億左右
一路打一路洗, 都冇乜幾多剩

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 09:09 AM   #30665
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
我好似都係刷左13億左右
一路打一路洗, 都冇乜幾多剩
我刷7億已經佔左我工作時間以外既7 8成時間
13億我諗要轉一份番工可以打機既工先做得到

舊 02-08-17, 09:18 AM   #30666
細路翔
The One

引用:
轉過份可以打既工你就無錢賭j架啦

要石定要命?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 09:43 AM   #30667
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
引用:
作者: 細路翔 查看文章
轉過份可以打既工你就無錢賭j架啦

要石定要命?
結論拎綜援至係王道(逃

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 09:50 AM   #30668
gingq7

註冊日期: May 2008
我只刷了2億多d, 而家total得5億
太食電 + 懶 + 手上全職除了殺職都有一隻已經升滿技,搞到無乜邊隻角特別想升,無左動力去狂刷
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 09:51 AM   #30669
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
抽13號
中騎定caster都可以講句情人節快樂

歡迎加好友呀
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 10:30 AM   #30670
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
張圖表達得差,佢係 X alter + 其中一隻唔係兩隻,各位大大唔好誤會

希望今次輕輕鬆鬆就完成目標,先頭我都諗住係saber lion 做B 職

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 10:33 AM   #30671
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
結論拎綜援至係王道(逃
又好喎
唔駛做有時間煲event
又有人比錢自己課金

另外 多謝小鬼大好心提醒
每日女性pool分2個
只有狂X係膽拖
再夾pool 1/pool2 pickup抽

再再補充
男性pool係唔包狂X架~~~

舊 02-08-17, 11:38 AM   #30672
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
又好喎
唔駛做有時間煲event
又有人比錢自己課金

另外 多謝小鬼大好心提醒
每日女性pool分2個
只有狂X係膽拖
再夾pool 1/pool2 pickup抽

再再補充
男性pool係唔包狂X架~~~
點解男性pool會有恩奇都, 或者點解女性pool會冇恩奇都?

舊 02-08-17, 11:40 AM   #30673
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: psidef 查看文章
點解男性pool會有恩奇都, 或者點解女性pool會冇恩奇都?
恩奇都的性別是恩奇都
可能下年復刻又會變成女性pool

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 11:44 AM   #30674
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: wuxu 查看文章
恩奇都的性別是恩奇都
可能下年復刻又會變成女性pool
引用:
作者: psidef 查看文章
不嬲係咁啦.

我反而期待緊阿福係送朱古力定收朱古力個邊, 仲有文西送朱古力係點
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-17, 12:11 PM   #30675
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
不嬲係咁啦.

我反而期待緊阿福係送朱古力定收朱古力個邊, 仲有文西送朱古力係點
計一計數~~上年之後新增左35個女角...應該唔少師兄都有20UP以上要處理....而且仲未計男角~

兩儀式(劍、殺)、南丁、梅芙、海倫娜、黑貞、天之衣、酒呑、三藏、奶光、茨木、白槍、尼托、靜謐、文西、水著眾x 8 、伊莉雅、小黑、劍龍女、豔后、童貞、伊絲塔、羽蛇、美杜莎lily、戈爾貢、大河、武藏、X Alter

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:54 AM

手機版 | APP版