Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-19-12, 10:08 PM   #826
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: nakakula 查看文章
pari 唔係巴黎咩 ? a

我仲打緊 , 一唔一齊打 ? 我個list d 人個個都去到 super "robin" 大濺 "O"h "G"od
好,我平日早上8到10時才有空。
或者12月25日放假。

anyway you can add my psn first, thx

此篇文章於 12-19-12 11:54 PM 被 sears 編輯。
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-12, 10:57 PM   #827
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
no hope玩 jake ch 5最後 lava hole嗰度死咗幾十次都過唔到....
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-12, 11:19 PM   #828
會員帳號:lok
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
最新三個的dlc。

有些條件要在瀕死狀態下贏得勝利,連續獲勝五場。
如果有人合作就很快就可以解完。

此篇文章於 12-25-12 01:06 AM 被 會員帳號:lok 編輯。
會員帳號:lok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-12, 12:19 AM   #829
wolfwolfwolf

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: pakchi70 查看文章
no hope玩 jake ch 5最後 lava hole嗰度死咗幾十次都過唔到....
我都死左幾次
最後我將玩到而家都未用過既麥林彈一次過射曬
wolfwolfwolf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-12, 02:20 AM   #830
singsing123321

註冊日期: Dec 2012
PSN  IDsingsing123321
請問 DLC PREDATOR MODE 係咪12月尾先至推出?
singsing123321 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-12, 02:23 AM   #831
singsing123321

註冊日期: Dec 2012
PSN  IDsingsing123321
singsing123321 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-12, 08:50 AM   #832
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: nakakula 查看文章
pari 唔係巴黎咩 ? a

我仲打緊 , 一唔一齊打 ? 我個list d 人個個都去到 super "robin" 大濺 "O"h "G"od
另外要問你, 你的psn id 是???
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-12, 05:22 PM   #833
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:
作者: wolfwolfwolf 查看文章
我都死左幾次
最後我將玩到而家都未用過既麥林彈一次過射曬
最後我玩normal其他關儲夠藥同彈再殺過佢
死兩次就搞掂
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-12, 06:05 PM   #834
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: sears 查看文章
另外要問你, 你的psn id 是???
sorry 太耐冇入黎 , 我ps id : deinosi2008

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第一回:今回唔洗問候正日哥不過要問候PSN[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 1053 03-06-14 03:03 PM
熊出沒注意!!+櫻出沒注意!!+EXTRA(30-3-07 updated) z_plus 照相館 2 03-30-07 11:33 PM
黑化注意~!!可愛生物出沒注意~ 星野薰 Cosplay同人MIX討論區 9 09-22-06 11:40 PM
[萌度注意][含蘿莉注意]最後的一撃!(貼), 萌殺衝動!! 星野薰 Cosplay同人MIX討論區 16 06-21-06 01:57 PM

現在的時間是 02:27 AM

手機版 | APP版