Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-07-09, 09:38 AM   #1
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
8月情版版罪後感

日期/時間:
2009年8月15日(星期6)
晚上7時, 旺角信和正門集合
之後我地上綾小路雷太介紹的cafe:
SWEETIE HOUSE
彌敦道570-572~基利大廈4樓~潮特對出

<<本聚會為私人性質, 與gaf無關>>

2009年8月14日晚上11時截止報名,
同時請出席人士pm 電話給我

暫時有以下版友報左名, 有意join者請copy 以下list 報名

1) seppie
2) 綾小路雷太
3) 雷刀
4) 下雪邊界
5) mihimaru GT

有咩問題, 請留言討論

此篇文章於 08-26-09 01:10 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 09:40 AM   #2
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

支持韓燒
我要漢陽苑!!!!!!!!!!!!!!!!!

少人有少人傾計吹水
多人有多人既集game

此篇文章於 08-07-09 09:43 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 01:10 AM   #3
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
強帖留名 /

如果唔介意試新野,我可以帶你去我一位朋友新開既cafe
實情係佢開左成個月我都未去過,想順道去埋咁解

舊 08-08-09, 02:35 AM   #4
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
強帖留名 /

有無地址?
有無網頁/相片望下環境?

舊 08-08-09, 04:03 AM   #5
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
幾錢1位?
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 09:51 AM   #6
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
我黎, 雷太負責俾錢
呵呵

舊 08-08-09, 06:05 PM   #7
劉公子
Crazy Gamer
機壇垃圾佬 @@

註冊日期: Feb 2004
哦...... 試新o野我有o的興趣, 不過
受我這個老人家玩嗎(迷)???

引用:
強帖留名 /

劉公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 06:09 PM   #8
The One
業餘歌手

引用:
作者: 劉公子 查看文章
哦...... 試新o野我有o的興趣, 不過
受我這個老人家玩嗎(迷)???
劉公子你邊係老呢

雷太搵d料俾大家睇睇啦

舊 08-08-09, 07:38 PM   #9
劉公子
Crazy Gamer
機壇垃圾佬 @@

嘻嘻, 怕有代溝嘛(笑)......
要看看相關資料先再決定吧(逃)~~~

引用:
作者: lauchai 查看文章
劉公子你邊係老呢

雷太搵d料俾大家睇睇啦

劉公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 09:46 PM   #10
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
我都有興趣,請問歡唔歡迎我呢啲唔係好上水既人呢?

不過都要睇下午個活動幾點完……

舊 08-09-09, 01:34 AM   #11
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
8月15日一定係好日 @.@
撞正身邊有好多人都係呢日有聚會

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 01:51 AM   #12
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: irismong 查看文章
8月15日一定係好日 @.@
撞正身邊有好多人都係呢日有聚會
咁妳係咪想講妳唔會到......

舊 08-09-09, 02:57 PM   #13
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
鳴..甘大個囡係尖沙咀韓國街食過一次韓燒...之後背(隻)同下巴生左粒2瘡....之後唔敢再食>m<...
你地玩得開心d啦~~\(>o^)/~~
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 03:17 PM   #14
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
鳴..甘大個囡係尖沙咀韓國街食過一次韓燒...之後背(隻)同下巴生左粒2瘡....之後唔敢再食>m<...
食少D囉,同去之前飲多幾杯涼茶就唔會有問題

我就分身唔到,所以無得去

舊 08-09-09, 06:28 PM   #15
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
咁妳係咪想講妳唔會到......
果晚我去睇舞台劇

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 06:57 PM   #16
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
一係日本野任食囉

舊 08-09-09, 11:03 PM   #17
The One
業餘歌手

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
食少D囉,同去之前飲多幾杯涼茶就唔會有問題

我就分身唔到,所以無得去
去唔到唔好嘈

此篇文章於 08-09-09 11:20 PM 被 >>>>>劉伯<<<<< 編輯。
>>>>>劉伯<<<<< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 11:45 PM   #18
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
平日太補一下子受唔起

舊 08-10-09, 12:02 AM   #19
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

我覺得生暗瘡好過去船p~ 逃

引用:
作者: Norm 查看文章
一係日本野任食囉
ok ar
有咩好地方介紹下???

如果8月15 搞唔成, 其實都可以再到月尾既~~
irismong 同藍莓唔得閑ma 果日

舊 08-10-09, 12:03 AM   #20
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

人人喜好唔同遮~

我成個八月都full晒

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 12:11 AM   #21
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
人人喜好唔同遮~

我成個八月都full晒
成日聽到你大名, 都未見過你~~

咁...8月真係邊日搞都唔見到你.

舊 08-10-09, 02:56 AM   #22
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Seppie 查看文章
成日聽到你大名, 都未見過你~~

咁...8月真係邊日搞都唔見到你.
佢超令女, 真係唔食的都要去見朝拜一下~~~(逃)

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 08:35 AM   #23
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: KIM 查看文章
really?????
咁真係要ar~~~

舊 08-10-09, 05:01 PM   #24
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Seppie 查看文章
我覺得生暗瘡好過去船p~ 逃

ok ar
有咩好地方介紹下???

如果8月15 搞唔成, 其實都可以再到月尾既~~
irismong 同藍莓唔得閑ma 果日
松屋 - http://www.openrice.com/restaurant/s...%E5%B1%8B&ST=1

舊 08-10-09, 05:35 PM   #25
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: KIM 查看文章
藍莓...都OK

你抬到佢咁高,會唔會好易出事(藍莓唔好打我)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:17 AM

手機版 | APP版