Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-03-09, 02:08 PM   #51
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: emiko 查看文章
我只係回應主題,並無意懷疑你是一拖N果類人,不用咁嚴重。
見你平時回文都知你唔係。
大大我唔係
我只係 果d一拖n既人
我眼中果d人係敗類

舊 08-03-09, 02:18 PM   #52
-N3DS-
God of Gamer
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: emiko 查看文章
我只係回應主題,並無意懷疑你是一拖N果類人,不用咁嚴重。
見你平時回文都知你唔係。
佢只係不屑d人一腳踏幾船先姐~
唔關你回應主題事o既~放心~

舊 08-03-09, 02:42 PM   #53
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
你去排埋一份囉,我無興趣wor

呀~~寶寶,突然鐘意抽水o既?
只要想要兵沙皮一定會收到好多,但佢又唔會咁做,呢樣野令好多人佩服佢,這是少女對沙皮的睇法
你只係當沙皮係普通女性來睇,已經係件錯事

咁講希望沙皮唔好打我

舊 08-03-09, 03:46 PM   #54
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
只要想要兵沙皮一定會收到好多,但佢又唔會咁做,呢樣野令好多人佩服佢,這是少女對沙皮的睇法

咁講希望沙皮唔好打我
這想法有D根本性o既問題,點解普通女性就一定鐘意擁兵自重?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 04:01 PM   #55
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
唔好意思,無興趣同你口舌之爭,你唔明白我都無辦法

舊 08-03-09, 05:35 PM   #56
kimiko
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
我以前識過同時間有3個男朋友,
真係好煩架~同完嚟個傾完,又有另一個...
煩死自己~
kimiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 10:32 PM   #57
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: Seppie 查看文章
大大我唔係
我只係 果d一拖n既人
我眼中果d人係敗類
引用:
作者: 雷帝 查看文章
佢只係不屑d人一腳踏幾船先姐~
唔關你回應主題事o既~放心~
係我敏感,我都係唔想版友間有任何誤會。
大家繼續和平討論。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 11:00 PM   #58
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: kimiko 查看文章
煩死自己~
咁你咪好忙
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 11:15 PM   #59
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
唔緊要啦
大家點講, 我反而真係沒所謂
總之分享到點可以有分身術做船長就得喇!!

引用:
作者: kimiko 查看文章
煩死自己~
=.=|||||||||||||||||

願聞其詳

舊 08-04-09, 12:54 AM   #60
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
唔好意思,無興趣同你口舌之爭,你唔明白我都無辦法
討論變左你所謂的口舌之爭,寶寶close end的方式.....
引用:
唔緊要啦
其實有冇女仔會願意share又係重點,更重點這裡是acg壇

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-09, 01:33 AM   #61
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
一腳踏幾船 X
艦隊指揮官 O

舊 08-04-09, 10:10 AM   #62
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
討論變左你所謂的口舌之爭,寶寶close end的方式.....

其實有冇女仔會願意share又係重點,更重點這裡是acg壇
所以你地一人少句啦 = =
佢都係玩下我je.......

如果有男船長出離講都可以
唔一定要女船長

舊 08-04-09, 10:45 AM   #63
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
唔緊要啦

最緊要緊係時間分配啦
即係好似番學咁 你一日上足8課未又係唔會撞堂
因為有上堂時間表 玩女/仔一樣架姐
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-09, 10:53 AM   #64
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

之但係hk咁細
真係好易有偶然同巧合既情況吧
唔通真係女友A只o係hk island 出沒, 女友B只o係kln出沒咁咩..........
咁有日約左女友Ao係太古城, 但女友B又約左友人去果度既, 咁好危啦
點解有d人咁都避到架.....

如果拍拖拍到咁攻心計, check人行跡唔係為關心人, 反而係為方便自己去偷食, 又要畏首畏尾
都唔知為咩

舊 08-04-09, 11:01 AM   #65
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Rotagen 查看文章
一腳踏幾船 X
艦隊指揮官 O

正解!

船長要渣船, 梗係無法分身. 最終咪搞到墮海收場.

想較安全的體驗不同船隻帶來的樂趣, 就要做艦隊指揮官, 乘客, 船公司老闆......

舊 08-04-09, 11:02 AM   #66
Game Master

拿 你可以行街果陣嚴禁同你既異性朋友拖手/搭膊頭
咁俾人撞到都可以話係普通朋友麻
要玩果陣2個自己係房玩未得LOR
舊 08-04-09, 11:05 AM   #67
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
拿 你可以行街果陣嚴禁同你既異性朋友拖手/搭膊頭
咁俾人撞到都可以話係普通朋友麻
要玩果陣2個自己係房玩未得LOR
e??係wor!!!!!
咁又得wor
我醒起喇
如果另一個係知對方已經名花/名草有主, 仍甘心痴埋去既, 真係肯都唔出奇!!!!

反而咁我仲驚.........

舊 08-04-09, 11:15 AM   #68
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:

如果拍拖拍到咁攻心計, check人行跡唔係為關心人, 反而係為方便自己去偷食, 又要畏首畏尾
都唔知為咩
其實,一腳踏兩船同攻心計可以o係兩樣無直接關連o既事;
有d 人只係天性花心,從來無諗過左瞞右瞞,
到時穿左先再算

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-09, 11:17 AM   #69
Game Master

引用:
e??係wor!!!!!
咁又得wor
我醒起喇
如果另一個係知對方已經名花/名草有主, 仍甘心痴埋去既, 真係肯都唔出奇!!!!

反而咁我仲驚.........

所以玩仔玩女有三不玩
痴身, 痴情, 痴線
舊 08-04-09, 11:31 AM   #70
Be With You
Insane Gamer
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
所以玩仔玩女有三不玩
痴身, 痴情, 痴線
痴身即係冇機會俾對方識第二個?

回樓上
其實唔駛分區域呢....
可以一個係office同事,藉口每日都見
所以星期六日唔出街
咁見另一個就可以o係...... 大家明啦~

話就話o係果度食,唔好o係果度x
不過,有時人係貪方便的

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-09, 12:26 PM   #71
土屋!

註冊日期: May 2009
引用:
作者: Be With You 查看文章
痴身即係冇機會俾對方識第二個?

回樓上
其實唔駛分區域呢....
可以一個係office同事,藉口每日都見
所以星期六日唔出街
咁見另一個就可以o係...... 大家明啦~

話就話o係果度食,唔好o係果度x
不過,有時人係貪方便的
咁咪遲早會食屎?!

回樓主: 你d 思想真係有冇考慮玩埋orgy呢
土屋! 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-09, 01:27 PM   #72
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
唔好比另一半控制到出街去咩地方先,之後關心第二個今日去咩地方玩同知道佢平時去咩地方玩多
唔比去見另一半既朋友,反而最重要,你唔一定識得佢地,但佢地好大可能記得你個樣
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-09, 06:48 PM   #73
雷刀
山菜組引換券が欲しい

註冊日期: Mar 2003
XBox Live Gamertagsamusknife
引用:

咁講希望沙皮唔好打我
你中晒point

舊 08-04-09, 09:45 PM   #74
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
沙皮講一開聲就大把人爭住來,場面一定好壯觀
比個5我