Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 爸爸點點過呢?
完全唔理 13 52.00%
自己(或和家人)替爸爸慶祝 10 40.00%
我陪情人替他/她爸爸慶祝 1 4.00%
情人陪我替爸爸慶祝 1 4.00%
情人陪我替爸爸慶祝,我也陪情人替爸爸慶祝 0 0%
投票者: 25. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 06-23-08, 09:32 PM   #1
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
[每月一投票]爸爸節點過? (公開投票)

注意︰投票者名稱會被列出

上星期爸爸節, 你地幫自己爸爸慶祝定人地爸爸慶祝?
去邊度食飯? 有冇送禮?
人地又有冇幫你地慶祝?

男朋友黎左同我爸爸慶祝 不過爸爸煮飯
叫左爸爸唔好煮咁多佢仲係煮到成桌都係餸
禮物就係折現

Lost In Paradise

此篇文章於 06-23-08 09:36 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 09:38 PM   #2
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
同老媽請佢食早餐 ja..........真不孝

舊 06-23-08, 09:40 PM   #3
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
自幼無父子情...所以...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 09:41 PM   #4
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
完全無視症候群 

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 09:41 PM   #5
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
同老媽請佢食早餐 ja..........真不孝
已經好過冇架啦 老媽節我都唔係點理架

舊 06-23-08, 09:43 PM   #6
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
已經好過冇架啦 老媽節我都唔係點理架
老媽節我都無理丫....果時大考緊
我隨口應承左老媽出到黎另外補番一個月家用佢

舊 06-23-08, 09:44 PM   #7
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
老媽節我都無理丫....果時大考緊
我隨口應承左老媽出到黎另外補番一個月家用佢
多數都會無左件事...... 因為你每個月已經會俾突佢 XD

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 09:46 PM   #8
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: Middle 查看文章
多數都會無左件事...... 因為你每個月已經會俾突佢 XD
我老媽煞有介事地 Mark 低左, 我諗我都無得走

舊 06-23-08, 09:58 PM   #9
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
成家人去食酒店buffet~
年年都一樣...真係食到厭...

母親節/父親節/屋企是但一個人生日一律buffet

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 10:49 PM   #10
川上双葉
God of Gamer
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
好多人都同阿爸阿媽既感情真係大大不同包括我
可能就係身為男性既悲哀吧||||

舊 06-23-08, 11:03 PM   #11
天童影雪
Junior Member
久世澪華

註冊日期: Jun 2007
同人地爸爸慶祝~
天童影雪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 11:07 PM   #12
橙橙=]

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: Hitomi 查看文章
成家人去食酒店buffet~
年年都一樣...真係食到厭...

母親節/父親節/屋企是但一個人生日一律buffet
me2,,母親 父親 節 同 屋企是但一個生日 都係食自助餐 ..
中國節日就好多好多人打牌之後酒樓食飯 = - =""

舊 06-23-08, 11:08 PM   #13
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 橙橙=] 查看文章
me2,,母親 父親 節 同 屋企是但一個生日 都係食自助餐 ..
中國節日就好多好多人打牌之後酒樓食飯 = - =""
歡迎你呢~投埋票啦~

舊 06-23-08, 11:09 PM   #14
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
我有我忙,爸爸有爸爸忙,夾唔到時候,好慘

舊 06-23-08, 11:10 PM   #15
橙橙=]

註冊日期: Jun 2008

我諗好快 ,,我全家都會決定唔再食buffet ..
遲d我再投票會係 ..完全唔理 = ="

舊 06-24-08, 12:33 AM   #16
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
自問一年只得一日「父親節」,終都係請食飯最實際。
想送禮物年年都係因為呢兩大理由告吹:冇禮物o岩佢心水;有心水但已經入手
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 01:38 AM   #17
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
請食飯....大出血

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 12:33 PM   #18
Lukas
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
一家人去左食飯

阿哥請食飯

我就送左件德國波衫俾老豆 (佢係德國死硬派 )

最近又撞正歐洲國家盃閞鑼, 岩哂

Lukas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 09:35 PM   #19
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
我錫左佢一啖(吐~~~~~~~)
關於父母親節我想起聽過的這個笑話

甲:乙你如何慶祝父(母)親節
乙:我跟父(母)親上茶樓喝早茶
甲:你真有孝心...咦?你爸(媽)呢?
乙:他(她)六時就上茶樓排隊搵位了
甲:!@#$

舊 06-24-08, 10:08 PM   #20
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
年年送野俾佢又好 請佢食飯都好 佢總話多餘.....但佢真係一個好老豆嘛-.- 物質唔得...仲有咩計呢

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:31 PM

手機版 | APP版