Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-18, 07:58 AM   #4051
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
Ξ神器同黑龍pb
...你啱
有上色圖睇下..
http://gashapon.jp/blog/?p=3198
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 06:21 PM   #4052
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
買左套FRAME同夜鶯,無留意夜鶯套FRAME係灰色未出添....

舊 06-30-18, 08:20 PM   #4053
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
哎呀, 杯同碟仔都想要
依d p-bandai.jp都唔會賣架啦?
唔通年尾唔去北海道改去東京 但唔知到時賣晒未
孤仔(日本代購)FB開了訂,衫各$270、杯各$145、碟各$89
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 06:05 AM   #4054
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
作者: happy_treefd 查看文章
我中意佢夠直接, 唔駛等
如果佢出得通販, 一定pb出超鋼
咁希望隻翼係輝羅鋼啦

貼紙真係唔得 >_<

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 05:33 PM   #4055
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
我中意佢夠直接, 唔駛等
如果佢出得通販, 一定pb出超鋼
超鋼? 你指機動武者大鋼?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 09:29 PM   #4056
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

引用:
孤扭以家會開訂, 可能因為少左現貨
如果要散, ins 有一間幾公道, 不過係一開始到貨先抵, 之後會好貴
我武者30, 杜賓狼$10

應該月頭, 不過以家唔知仲有無
今日有時間去o左 MK 行一圈, 皆旺 3 點幾都未開哂, 見有間有 150 Wing 就問下有無 152 重炮, 老細話之前賣o左 $140 左右, 可能就係版友講個間, 之後見另一間有 $280, 行埋信和都唔見就放棄算數

其他:
旺角東零食見返o左幾盒 #11
E06 就係版友所話: $160-$170, E05 就 $180, forte $130 左右

舊 07-01-18, 09:30 PM   #4057
地獄黑仔王

引用:
作者: Rance 查看文章
買左套FRAME同夜鶯,無留意夜鶯套FRAME係灰色未出添....
請問齋 frame 多數幾錢? 見有賣成 $55...

舊 07-01-18, 11:15 PM   #4058
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: martinnitram 查看文章
買左
元朗精品 frame $40
rx78 $55
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 12:26 AM   #4059
dreaming1234
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: NexTony 查看文章
咁希望隻翼係輝羅鋼啦

貼紙真係唔得 >_<
舊版飛驅鳥只係普通透明件
唔係輝羅鋼
正式用係超機動大將軍

引用:
作者: axe1292 查看文章
超鋼? 你指機動武者大鋼?
係指過往出左通販
而擺係魂限出既電鍍(超鋼) ver.

此篇文章於 07-02-18 12:29 AM 被 dreaming1234 編輯。
dreaming1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 01:04 AM   #4060
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
一扭$40..

舊 07-02-18, 02:50 PM   #4061
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
引用:
forte06真係勁好qc
希望keep到啦
但之前吾係話成本好緊架咩,
見到ZZ個背包大成咁, 真係冇問題嗎?
又大型化又透明劍回歸,其實K澤你係咪想forte蝕本等笨大停左佢

整體design都好好, 體型同BD果set比就其實都吾爭好遠
對比番百式就算百式少甲瘦身機還可以
但力奇果d就變小朋友
希望keep住個qc同體格吾好再轉喇

唯一挑剔係theo個頭細左d
換左next個頭落去又ok好睇

請問你啲透明支架可以係邊度買?
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-18, 09:34 AM   #4062
happy_treefd

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 驚寂 查看文章
應該係之前DASH / NEXT

舊 07-03-18, 09:40 AM   #4063
happy_treefd

註冊日期: Oct 2013
http://p-bandai.jp/item/item-1000127060/

好心佢唔好出隻腳, 出埋把弓箭啦
黑龍仲要甩左尾

舊 07-03-18, 10:58 AM   #4064
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
http://p-bandai.jp/item/item-1000127060/

好心佢唔好出隻腳, 出埋把弓箭啦
黑龍仲要甩左尾
K澤好心收皮,Next saga01成村人先5000yen
Dash p04成堆武器先3500yen,而家求其整兩舊工業垃圾收我4000yen?當我地提款機?我走去買SDX唔好?
由手機版發出
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-18, 12:33 PM   #4065
J+1
望過黎呀!!!!!!

問題隻三神氣始終都係唔順眼.....
由手機版發出
舊 07-03-18, 02:06 PM   #4066
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
普遍40~44

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-18, 02:47 PM   #4067
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 驚寂 查看文章
next當年比人鬧爆嘅買支架送鐵球
不過其實當年已發現質料有問題,最尾停左透明變番正常色
依家每次拎番出來,個圈都會斷一次,每次都要痴番佢

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-18, 03:09 PM   #4068
日向小RAYRAY

K澤,人地NEXT當年4410YEN8隻仲要騎士高達有弓,仲要有2隻是BIG SIZE,而家4000YEN先2隻
唔好同我講可以換手就值一千YEN,你真係好威威
舊 07-03-18, 03:26 PM   #4069
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
K澤,人地NEXT當年4410YEN8隻仲要騎士高達有弓,仲要有2隻是BIG SIZE,而家4000YEN先2隻
唔好同我講可以換手就值一千YEN,你真係好威威
認真4000YEN 起碼比多隻真實之龍先合理... FORTE EX 真係搵笨...
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-18, 03:49 PM   #4070
日向小RAYRAY

引用:
作者: wai2408 查看文章
認真4000YEN 起碼比多隻真實之龍先合理... FORTE EX 真係搵笨...
反而沙殺比加Bws收4200yen我條氣係順
由手機版發出
舊 07-03-18, 06:42 PM   #4071
J+1
望過黎呀!!!!!!

補番梟博士條link

http://p-bandai.jp/item/item-1000127...&utm_medium=tw
由手機版發出
舊 07-04-18, 11:31 AM   #4072
地獄黑仔王

有無版友有買o左 Converge Ex22? 睇圈大話錯件嚴重
同埋 Ex24 出 F91 個血滴子...

舊 07-04-18, 02:42 PM   #4073
日向小RAYRAY

引用:
有無版友有買o左 Converge Ex22? 睇圈大話錯件嚴重
同埋 Ex24 出 F91 個血滴子...
買左EX22 正常冇問題,係冇左香口膠
出拉夫烈西亞?有趣
舊 07-04-18, 03:16 PM   #4074
地獄黑仔王

引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
買左EX22 正常冇問題,係冇左香口膠
出拉夫烈西亞?有趣
EX22 見台灣好似幾多問題, 但香港零食同 bandai facebook 又唔見特別有人問
https://m.facebook.com/story.php?sto...88456544659980

EX24 (係咁既樣咩, 唔係好記得...)
https://www.ehobby.com.tw/product/detail/194334

此篇文章於 07-04-18 03:19 PM 被 martinnitram 編輯。
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-18, 05:12 PM   #4075
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
乜咁似火龍果 XD
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 07:25 PM

手機版 | APP版